Тия дни, след 102 000 км. и седем години и половина притежание, продадох и волвото. Беше прекрасна кола - може би най-добрата кола, която съм имал! Тази година продадох общо 4 (четири) коли: две мои, една с пълномощно и една на приятел, като аз движех всичко. Мисля, че някои автокъщи не успяват да го постигнат.
Значи е време да отвориш автокъща.
И Вестата си я бива.
Стига де...те ако продаваха само по четири коли на година как изобщо и защо изобщо биха съществували?
От срещите с хора от форума съм останал с впечатление, че по-голяма част от пишещите тук са интелигентни хора с чувство за хумор. Не е нужно да слагам емотикони на нещо, което очевидно е написано на шега.
А днес реших, че няма да гледам началото на новините, защото винаги започват с възможно най-депресиращите и страшни неща по света и у нас. И в съчетание със сивото време навън, наистина е много зловещо. Та започнах да ги гледам, ама чак когато би трябвало да започне развлекателно-веселата им част. И тогава показаха новата Мис България... Дано не ми се яви на сън! Чудя се, съвсем искрено, свършиха ли хубавите жени в България, че това нещо го направиха Мис?
Начи, оплаквам се! Тъпата кола се разпада в последните 2 месеца. Първо се прецака куплунга на вентилатора. Опрайхме го. После клапата за външен въздух взе да работи когато си иска. Най-вероятно пак куплунг. Издебнах я в отворено положение и вече не я пипам. Отпреди малко чистачките спряха - сигурно пак някой куплунг. ВъзмУтен съм!
Да ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава. През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна.
Да ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава. През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна.
Честито за Бравото! Много безаварийни километри.
Да се похваля и аз, онзи ден си взех Купе, 2.0, 16в турбо за реставрация.
Оплакване 1: Пералнята ни, Уърпул, е от 26.02. на ремонт и още не е готова!
Хвалба: Имаме нова пералня, от края на февруари.
Оплакване 2: Имаме нова тоалетна /втора в апартамента/, която се олива /казанчето/ и не работи нормално. Ще я сменим, но 50-те лева за монтаж трябва да се платят наново...
Оплакване 3: Телевизорът в къщата от доста време маже цветовете.
Хвалба 2: Сменихме телевизора с LCD. Опасението ми беше, че на баща ми ще му се развалят очите.
Правият ъгъл на личното местоимение мъти яйцата си върху корен квадратен.
Коментар