Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Запасяването в нормални граници е съвсем логично. Приятелче ми писа, че в Германия магазините са празни, а у нас въвеждат пропускателен режим пред всеки хранителен магазин, съответно едно ходене до магазина ще коства 1-2-3 часа...
Преди малко Еконт пуснаха съобщение, че преустановяват работа до второ нареждане и направо го цъфнах..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоПриятелче ми писа, че в Германия магазините са празни
Даже положението в немските магазини, сравнено със снимка от Кауфланд Варна от днес, е много по-спокойно.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоЕбати презапасяването - все едно гледаш Resident Evil. Малоумниците изкупиха и тоалетната хартия....
И като стана дума за малоумници, правило ли ви е впечатление, защото на мен да, колко лоши хигиенни навици имат масата народ? Например - още преди да започне истерията с коронавируса, винаги много съм се дразнел на продавачки, които кашлят, като възпитано прикриват устата си с ръка и после със същата ръка ви подават стоката. Отказвал съм да взема такава стока.Последна редакция от snake; 14.03.2020, 09:17.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Поради тези причини аз съм от малоумниците от първото мнение на тази страница, които си купиха храна за месец напред, за да сведа контактите с населението до минимум. Ама други не мислят така и заразата расте...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоПоради тези причини аз съм от малоумниците от първото мнение на тази страница, които си купиха храна за месец напред, за да сведа контактите с населението до минимум. Ама други не мислят така и заразата расте...
Всеки мислещ човек като вижда какво става по света би трябвало до преди месец да се е запасил, а не след като се обяви такова положение да тръгне да прави простотии.Последна редакция от tambuhtaneca; 14.03.2020, 15:38.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнението[ATTACH=CONFIG]107997[/ATTACH]
ВО, при Теб може и да става работа от дома , но при мен не е така.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПоне по реките няма много хора.
ВО, при Теб може и да става работа от дома , но при мен не е така.
За мен съм си взел най-правилното решение. От една стана ще сведа контактите до минимум, което трябва да бъде като отговорност на всеки един от нас. От друга няма да си губя времето по опашки. От трета ако случайно някой умишлено подвежда населението да не бъда крайно засегнат. От четвърта ако случайно има храна за всички без никакъв дефицит, то няма другите да бъдат засегнати, защото ще ям запас, а не от магазина. И накрая ако случайно няма никакъв проблем и "кризата" отмине бързо и без проблеми, то ще даря останалия запас на благотворителна организация. Така, че съм го мислил от много страни, а не е малоумно купуване на стоки защото всички така правят.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар