Здравейте колеги! От една година съм със Samsung Galaxy S6, и е време да го сменя. Телефона си работи уникално, като единствен недостатък е батерията, но на кой смартфон не е проблемна де... Та въпроса ми е какъв модел да си куоя сега. За сега съм се спрял на S7 или S7 edge. Кой от двата бихте препоръчали или евентуално какъв друг? Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ в избора на смартфон
Collapse
X
-
Ами на моя леново с 6 инчов екран батерията изобщо не е проблем. Като се има предвид колко програми вървят във фонов режим, го зареждам на 2-3 дни. Като искаш да не ти е проблем батерията, купи си телефон с мощна батерия. Ако ти е толкова важно да е някой марков, престижен телефон, купи си такъв, ама не се оплаквай от батерията.
Иначе мога да ти препоръчам леново заради батерията, но най-вероятно изискванията ни към телефона се различават, затова няма да натрапвам предпочитанията си.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз отскоро съм със Samsung Galaxy J7 2016 И батерията е животно. В момента съм на 4 денонощия от както е свален от зарядното, имам 5 часа екран и 2 часа разговори и е на 46%... Ако батерията ти е основен критерий Но все пак си с флагман и ако си свикнал на много глезотии ще ти е кривоFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Темата за смартфона е обширна, като Русия.
Скоро купих на щерката Самсунг Галакси А6 2016. Телефон, като телефон, но по нейни думи
батерията държи много и което лично за мен е огромно предимство - зарежда се от 10 % до 100 % за 15-20 минути.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Замислял ли се, колега за някой Note, примерно Самсунг галакси нот 7 имах нот 4, но предимно го ползвах за работа, батерията издържаше към 2 дена в активен смарт режим.
П.П.
Не знам за какво ти трябва, но ако е за снимки, социални мрежи и общо сърфиране в нета мисля, че един доста по-нормален смартфон, би ти вършил същата работа. Лично мое мнение ако е за снимки, по-добро няма от огледално рефлексните фотоапарати, а и най-малкото нито една камера на телефон не може да се мери с такава на фотоапарат от ново поколение!
Коментар
-
Батерия в Samsung флагманите - няма. То нийде няма. Кой каквото ще да ми се кълне. Пуснеш ли мобилния интернет и се гътва като прасе по коледа. В момента тествам една китайска батерия, която само с пуснат мобилен интернет твърдеше, че и остават 10 минути живот, а в момента вече е на 5 дни само на телефон. Жена ми изгаря батерия 4100mAh за 8 часа, а на мен ми трябват поне 48. Въпрос на ползване. Китайски телефон ме държеше по 3 денонощия на WiFi и разговори, а на същата употреба Galaxy s4 изкарваше 6-7 часа. Съвети вече не давам, защото аз съм се изместил в китайския лагер - не купувам "популярни" марки, в момента съм с Xiaomi Redmi Note 3 Pro и автономията от 2 пълни денонощия ми е достатъчна.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не че ми е основен критерий батерията, но не ми е и на последно място. Друг е въпроса че съм свикнал със S6 и ако го сменям ми се иска дс е с нещо по-добро. Note серията са ми големи иначе не са лоши. За Iphone не съм мислил, защото май са доста по-орязани от Андроид. Трлефона го ползвам за снимки, интернет, фейсбук и за някое друго полезно приложение. Не го ползвам за работа, просто много се чудя след като в момента съм с не лош телефон, кое би било по-добро от него?
Коментар
-
За "снимки, интернет, фейсбук и за някое друго полезно приложение" аз бих си взела нещо на доста по-сносна цена и останалите пари щях да ги употребя по предназначение. Иначе след като явно ти е за гъзария, вземи си Iphone и няколко външни батерии, което ще ти реши всичките проблеми.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В къщи имаме нокиа Лумиа 930 с 20мп камера, Самсунг S6 и Iphone 6S. Лично аз съм най-доволен от ябълката и нокиата...зависи за какво ще го ползваш, Фейсбук и т.н. работят отлично на лябълката, на нокиата пък са уникално интегрирани със самата операционна система докато самото приложение често забива и е бавничко камерата и прави уникални снимки, самсунга е някакъв микс...лично на мен андроид не ми допада особено сравнено с другите два, но пък прави доста по-добри вечерни снимки от iphone-a...
въпреки всичко бих препоръчал едно Iphone 6s plus или да изчакаш да излезе 7...самсунг 7s Edge е абсолютно същия като 6s...аз поне разлика не намирам при работа и с двата...та не бих казал, че си струва...батериите на всичките държат горе долу еднакво...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Щом избираш измежду флагманите на марките, значи спецификациите няма какво да ги гледаш - всички ще ти покриват нуждите. Аз лично от чиста фенщина и при излишни 900лв бих си взел Moto X Force. Хем всичко си има, хем си е направо екзотика за нашите ширини, което за мен качва левъла гъзария, а доколкото разбирам това е основното в темата. Ако някой пък ти каже, че телефона ти не е як, пусни му това клипче https://www.youtube.com/watch?v=HKdSFwkIHp4 Аман от тия Samsung и Apple, вече са по-банални и досадни от VW и Toyota
Коментар
-
Тия дни ще е премиерата на LG V20 - няма все още няма много информация за телефона, но обещават чудесни характеристики. И ще е с Android 7
Моя син си взе наскоро предния модел LG V10 - наистина е брутален телефон - огромен и тежък , определено не е за всеки. Два екрана, две (задни) камери и т.н. Ако V20 има нещо общо с предшественика си (като външен вид) наистина ще е много интересно устройство, но май няма да е така…
(иначе аз си карам с Windows Phone - и честно казано не искам и да погледна Андроид )::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
9983 написа: Преглед на мнениетоHuawei P9 или P9 Lite са най-добрите за мен в техните ценови класове.
Изключително елегантен телефон, супер дисплей с резолюция 1920х1080 и доста издръжлива батерия.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар