Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ в избора на смартфон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смартфон, телефон, фаблет, таблет?
    Е, няма такова животно, както няма и най-хубава кола!
    Вземаш си това, от което имаш нужда.
    Ако ще водиш предимно телефонни разговори - вземаш най-простия телефон, с най-издръжливата батерия. Моят например издържа до 10 дена.
    Ако ти трябва нещо, което да ти върши работата и на телефона, и на компютъра, че и на музикалната уредба, радиото и телевизията, пък и навигацията - тогава търсиш нещо по-така.
    А можете ли да ми кажете кое е това, по-така?
    Можете ли да кажете, коя е колата, която хем да ми е луксозна, хем да си нося дините от бостана?
    Затова си имам телефон, който нося постоянно в джоба и смартфон, който мъкна в чантата.
    Щом търсиш смартфон, прецени за какво ще го ползваш предимно и... вземай.
    Сегашният ми смартфон не може да се използва като навигация, но за сметка на това, го използвам като дебитна карта при безконтактни плащания. Ще го преживея, следващият може да е по-така
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Колеги благодаря на всички за отзивите. Днес взех Gakaxy S7. Да се надаваме че всичко ще е наред с него :

Коментар

Immortal написа: Преглед на мнението
        Да ви имам проблемите.

Някой иска ли помощ при избора на жена? Мога да ги тествам и да дам препоръки после.
        И там няма какво толкова да избираш, защото на 100% се минаваш
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Най - скъпия телефон, който съм купувал е настоящия ми (170лв). Сборно в живота си съм дал около 500-600лв за телефони, а съм сменил 7-8 апарата. И въпреки, че апаратите ми са били евтини, до сега винаги съм се разбирал с хората с които искам да се чуя/пиша. Ежедневието ни стана такова, че от един телефон се иска мааалко повече вече, но и телефон в евтина гама ще свърши работа. Все пак всеки си решава сам. Аз виждам себе си като практичен човек и телефон за 1568546846346лв не ми трябва.
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

За да не съм само спамер - моят телефон изглвжда като скъп, но струва 270 лв. Предлага абсолютно всичко, каквото и скъпите. Lumia 650 DS.

Коментар

Immortal написа: Преглед на мнението
              За да не съм само спамер - моят телефон изглвжда като скъп, но струва 270 лв. Предлага абсолютно всичко, каквото и скъпите. Lumia 650 DS.
              Е нали моето е същото, че и по едно и също време се сдобихме с тях. Аз го взех на изплащане 6,90 на месец за 24 месеца = ~170лв
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

То беше 630-то... То сега го играе навигация в колата

Коментар

Абе аз май заради чиста гъзария си го взех 7цата. Иначе и от 6цата съм много доволен, но да не остана по-назад го смених. Всеки луд с номера си, едни се впечатляват от едно, други от друго.

Коментар

yo_brava написа: Преглед на мнението
                    Абе аз май заради чиста гъзария си го взех 7цата. Иначе и от 6цата съм много доволен, но да не остана по-назад го смених. Всеки луд с номера си, едни се впечатляват от едно, други от друго.
                    Само дано не изгърми, че тъкмо гледах някаква новина, как на С7 му се е запалила батерията от чужд кабел (май)
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Автора на темата - следи си статистиката за батерията.
                      Ако в края на заряда ти, АНдроид систем е на 1во място и в статистиките stay awake e повече от 2 часа:

Решението е да се изключи гугъл бекъп + рестарт:

п.с. fix-а важи за 95% от самсунг и не само телефоните с 5+ андроид, че даже и на кит кат.

Ako си с теленор карта и имаш проблем с качеството на разговора, решението е модем APD9.

Други сериозни бъгове няма в апарата.

п.с. fast charge ползвай, когато ти се налага, в останалото време го изключвай.
                      п.с.с. апарата НЕ става за снимки под вода, платките им корозират, K&K сервиз ОТКАЗВАТ гаранции, има си методи за доказване.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

п.с. fast charge ползвай, когато ти се налага, в останалото време го изключвай
                        Емо, полезен си, както винаги.
                        Бързото зареждане батерията ли скапва?...Аз досега го приемах, като предимство.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Така нека сега и аз да се искаша...
                          Зависи какво искаш и колко пари имаш. Аз съм на тема китайски телефони MEIZU или xiaomi.. Тези предлагат висока производителност на много по достъпна цена... Ако искаш копувай ябълки и ханцунки За по 1000/1500/200.

Аз съм имал първия галакси модел здрав е като тухла ама батерията му пада много бързо и все се затлачва и иска преинстал. Брата имаше S 3 същото е дереджето... Доста хора като съм споделял са се отказвали от самсунг заради батерията.
                          Горе долу ги сменихме заедно той си купи М3 red mi note (по евтин исках). Видях аз какво е телефон и батерия както и брат ми....
                          После минахме на MEIZU брата взе MX 5 az M2 NOTE. По доволни сме от xiaomi много е гъзарска система (FLYME 5) и по бърза и качеството на изработка е по здраво. Пластмасите имам предвит.
                          Брат ми си купи сека ONE + ONE още по доволен е!
                          Последна редакция от ; 01.09.2016, 19:58.

Коментар

ntodorov написа: Преглед на мнението
                            Емо, полезен си, както винаги.
                            Бързото зареждане батерията ли скапва?...Аз досега го приемах, като предимство.
                            Ще си позволя да отговоря от името на Емо... Да, скапва батерията, понеже при бързото зареждане се покачва доста и температурата на самата батерия, от където пък и се скъсява жизнения и цикъл. Отделно че температурата на целия телефон се покачва, а всички знаем че електрониката не обича високи температури.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Много ясно, че я скапва батерията. Едно е да нахакаш в една батерия с капацитет 3000мач заряд 2ампера, друго е да я нахакаш с 1, а още по-друго - с 500mah. Аз лично си зареждам телефона изцяло само вечер и само през USB-то на компютъра. До сега не съм се минавал, не и за толкова години.
                              Имаме в офиса професионално зарядно, което мери заряда, който се поема от батерията. Правили сме тестове - при заряден ток от 1 ампер - батерията издържа примерно 4 часа, при заряден ток от 0.5А същата батерия издържа почти х2 (1.8 последната). Зарядното има и обратната функция и мери дори тока, който отдава батерията докато падне до фабрично зададеното напрежение.
                              Понеже съм на тази вълна - ако щеш вярвай
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Логично е това, което пишете. Не се бях замислял преди. Доверявах се само на производителя. Странно е обаче, че телефонът на щерката А5 2016 беше комплектован само с "бързо зарядно" ( разбирате, какво му е бързото де). Не намерих опция в телефона, чрез която да коригирам бързия заряд, но след тази тема вече го зареждаме или с моето зарядно или през USB-то.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X