Само да вметна нещо по отношение на AEG. Едва ли всеки знае, че като компания AEG престава да съществува още през 1996 год. Търговската марка AEG обаче е придобита от Electrolux. Така че никой да не си мисли, че си купува оригинална германска техника с тази марка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на сушилня
Collapse
X
-
stivst написа: Преглед на мнениетосамо да вметна нещо по отношение на aeg. едва ли всеки знае, че като компания aeg престава да съществува още през 1996 год. търговската марка aeg обаче е придобита от electrolux. така че никой да не си мисли, че си купува оригинална германска техника с тази марка.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
stivst написа: Преглед на мнениетоСамо да вметна нещо по отношение на AEG. Едва ли всеки знае, че като компания AEG престава да съществува още през 1996 год. Търговската марка AEG обаче е придобита от Electrolux. Така че никой да не си мисли, че си купува оригинална германска техника с тази марка.
Пример - Фиат притежава Ферари. Това обаче не означава, че Ферари е Фиат, както на някой му се иска или, че Ламбото е Голф.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
GaTio2 написа: Преглед на мнениетоти ме отказа колега, и какво само miele ли остава добро? или както казва колежката да търся нещо с най-дълга гаранция.
Моята е индезит и суши супер - на пазара няма само 1 марка miele. Може да са супер качествени, ама за едни гащи да дадеш над 1000 лева....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа: Преглед на мнениетоАко няма да сушиш в промишлени количества, вземи си нещо по-евтино с по-голяма гаранция. 2 бутона ти стигат, и без това се ползва една програма - що ти е да знаеш колко време ще ти се сушат дрехите? Като я ползваш 2-3 месеца сам ще знаеш колко време ти трябва за този обем и тип дрехи. Ако имаш излишни пари, давай ги, ама аз лично не виждам никакъв смисъл човек да се ръси толкова за техника. Ако искаш нещо по-качествено, виж в технохит тия с дефектите - ако не те дразни някоя резка, взимай - добри са и са на нормални цени.
Моята е индезит и суши супер - на пазара няма само 1 марка miele. Може да са супер качествени, ама за едни гащи да дадеш над 1000 лева....Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Не е добър примерът Fiat - Ferrari. AEG отдавна вече не се произвежда в оригиналните си заводи и по своите си технологии. Сушилните излизат от завод в Полша, така че наистина е останала една гола марка.Последна редакция от stivst; 24.08.2016, 22:42.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Обадих се едната отпред малко е изкривена т.е. натисната от едната страна, а от другата има малка дупка, нищо особено, но дразни. Обадих се за тази 776 отпред й няма нищо, но за отстрани не успяха да ми кажат, чакам снимки,иначе хората са готини от технохита
П.С. питах ги нещо добро за тия пари и ми казаха, чр от АЕГ едва ли, предложиха ми беко за 830 8кг А++, но все пак ми препоръчаха АЕГAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Те там всички са с дефекти някакви, иначе нямаше да са в тоя магазин. Ако няма да я слагаш в кухнята на видно място, да не ти дреме за дефекта, като я гледаш една седмица, ще свикнеш. Аз малко имах резерви към сидомиялната с чертата отпред, ама след 1-2 седмици вече не ми правеше впечатление, все едно аз съм я издрала. Важното е да работи добре.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа: Преглед на мнениетоТе там всички са с дефекти някакви, иначе нямаше да са в тоя магазин. Ако няма да я слагаш в кухнята на видно място, да не ти дреме за дефекта, като я гледаш една седмица, ще свикнеш. Аз малко имах резерви към сидомиялната с чертата отпред, ама след 1-2 седмици вече не ми правеше впечатление, все едно аз съм я издрала. Важното е да работи добре.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Аз пък препоръчвам БЕКО...като пазарувахме техниката за вкъщи заложихме на скъпа пералня там с инверторни мотори, смарт, незнам си какво теглене на прането ала бала...за сушилнята обаче след кратко чудене си взех БЕКО за около 500лв 7кг...уникално съм доволен...има си и резервоар за вода има и изход за канал който всъщност ползвам защото стои върху пералнята...та в общи линии няма никаква логика гледайки сега да бях дал 1000-1200 лв както се канех в началото за сушилня нито 700-800...тази върши перфектна работа. Дрехите излизат идеално сухи, в зависимост от програмата и доста НЕ смачкани отделно като отворя вратата на пералното целия коридор зимата е уникално топъл.
Та моя съвет...не блъскайте повече от 500-600лв за сушилня и както каза Еле някъде назад по добре доплатете за още 2-3 години гаранция и да ви е мирна главата...
Миеле, АЕГ незнам си какви...всичко се прави с еднакви чаркаляци и на едно и също място...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Нормално е. Кърпите по принцип задържат повече вода от останалото пране, ако суша само кърпи, стъклата се замъгляват. Но и при нормални дрехи помещението става леко влажно. Не се усеща, ако я напълня наполовина с дрехи. При мен кърпите се сушат горе-долу за същото време. Ако сушиш по-големи неща като чаршафи, калъфки, пликове, е добре по някое време да отвориш и да ги разбъркаш на ръка - понякога всичко се набутва във възглавниците, пликовете или чаршафът ги увива добре и се сушат много по-бавно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар