Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на сушилня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От една година сме със ВЕКО с термопомпа 1000лв с 5 години гаранция ползва се през 2-3 дена жената е изключително доволна.С термопомпа са най икономични от към ел енергия.Има датчик който измерва влажността вътре в барабана и си преизчислява времето на сушене.Водата се събира в контейнер и има опция и за канализация.Важно е също филтрите да могат да се почистват,някои не можеха. Успех

Коментар

Имаме сушилня от около 5 години. Това е един от най-полезните домакински уреди Нашата я взехме от магазин за уреди с транспортни дефекти. Марката е Hoover. Гаранцията беше 2 или 3 години, нямам спомен. Струваше около 500лв. при цена на аналогични уреди около 1000лв. Много важно, освен начина на отвеждане на водата е и да има датчик за влага. Чрез този датчик по време на процеса на сушене си измерва влагата на дрехите и коригира времето за сушене. Ние ползваме само една от всичките програми и ползваме сушилнята почти целогодишно. Гледай да е за повече от 7-8 килограма, за да е голям барабана, иначе има вероятност да мачка повече дрехите.
      п.п Ще се изненадаш, колко меки могат да бъдат хавлиите
      Абе, чух тук един познат също така си взел. И ми казва "търся аз, търся дефекта, а то било една точица от боята одраскано"
      Къде са тия магазини, сигурно може да намери нещо добро.

Е, чак май на 1000 няма да се хвърлям, сушилнята ще се ползва предимно зимата, лятото си имаме тераса и си съхнат през деня.
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Абе, чух тук един познат също така си взел. И ми казва "търся аз, търся дефекта, а то било една точица от боята одраскано"
        Къде са тия магазини, сигурно може да намери нещо добро.

Е, чак май на 1000 няма да се хвърлям, сушилнята ще се ползва предимно зимата, лятото си имаме тераса и си съхнат през деня.
        Технохит. На фурната моят дефект е, че липсва едната тава, на съдомиялната, че има одраскване на панела. Доставката им е безплатна за България, но, както казах по-горе, поинтересувай се за обслужването как стои въпросът.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

http://www.technohit.bg/products/201...aeg-t55370ah3/
          http://www.technohit.bg/products/201...-aeg-t6537ah3/

Май се загледай по тия 2те, коя ли е по-добра според вас? И двете са с термо помпа, едната има sensidry явно това е дето си регулира времето или точно обратното другата дето има контрол на сушенето? Или просто е едно и също нещо написано по различен начин

Коментар

Имам чувството, че в тоо форум са почнали да пишат само милионери....
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А какво ще кажете за комбинираните пералня със сушилня, в общи линии май навсякъде само негативни мнения, търся си някой да ги похвали, че все пак стават, защото нямам къде и сушилня да слагам....
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

kiro_of_the_day написа: Преглед на мнението
                Имам чувството, че в тоо форум са почнали да пишат само милионери....
                Нали, фиати за по 2000лева караме, а сушилни за 800 си купуваме Един път се купува... за това по-добре малко повече пари знам ли

Коментар

Привет колега, при мен е същото с радиаторите, през зимата и смятам, че сушилня ако вземаш по-добре да е Миеле, но както казват и другите колеги, може нещо по-скромно до към 600 лева, но внимавай след сушилнята, май идва ред и на миялната за съдове, тук последното се пошегуваш
                  link

Коментар

http://www.technohit.bg/products/201...aeg-t55370ah3/
                    http://www.technohit.bg/products/201...-aeg-t6537ah3/

Май се загледай по тия 2те, коя ли е по-добра според вас? И двете са с термо помпа, едната има sensidry явно това е дето си регулира времето или точно обратното другата дето има контрол на сушенето? Или просто е едно и също нещо написано по различен начин

Обзалагам се, че която и да вземеш, ще ползваш само 1 програма

Ако бяхме милионери, щеше да има някой да пере и суши, нямаше да търсим сушилни
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Обзалагам се, че която и да вземеш, ще ползваш само 1 програма

Ако бяхме милионери, щеше да има някой да пере и суши, нямаше да търсим сушилни

Добре, че не сме милионери, че едва ли щяхме да пишем във форума
                      Мисля да не ставам милионер, че иначе ще Ви изгубя, разбира се и Вие мен!
                      И двете са добър избор и се предлагат на изплащане, което е добър вариант!
                      link

Коментар

Именно това имах предвид - общо взето се ползва една програма - за чий ти е да си взимаш неква супердуперхипермега сушилня за илядо лева?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

хаха, ами и вие сте прави, можете ли да направите конкретно предложение, примерно до 600-700? Да не мислите, че на мен ми се дават много пари

Коментар

pakumba написа: Преглед на мнението
                            А какво ще кажете за комбинираните пералня със сушилня, в общи линии май навсякъде само негативни мнения, търся си някой да ги похвали, че все пак стават, защото нямам къде и сушилня да слагам....
                            И аз бях на такова дередже. Избирах, избирах, гледах, умувах 2 години. Накрая излезе една промоция и се метнах на бест оф дъ бест, спрямо параметрите на хартия.
                            За мен има 2 уреда на пазара, които си заслужават - или АЕГ или ЛГ. Аз избрах второто заради по-големия капацитет.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Явно AEG ще е и аз съм чувал добри мнения и сме имали пералня такава, беше втора ръка устиска доста, но после мотора ли какво стана се сбогува.
                              http://www.rm-brothers.com/%D1%81%D1...product_id=240 ? Е какво е това сега 450лева :D Втора ръка с 24месеца гаранция?...

Коментар

pakumba написа: Преглед на мнението
                                Аз вкъщи съм с някаква пералня/сушилня на индезит. 6кг пере, 5 суши. 6 години вече вкарвам сухи, вадя сухи. Ай сиктир с тези 2 уреда вкъщи и аман от глупости колко се скапвали. Един сешоар има в повече сушилнята, всичко друго е вталясване. Е да няма програма да ги изкарва изгладени ама там ютията се напряга. При това си я купих за около 700лв. Няма екранчета с които да ме залива с инфо как пере, защо пере, колко време ще го пере, има 3 врътки и тва е. Бетон.
                                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
                                X