Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

технически преглед на кола с чужди номера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

технически преглед на кола с чужди номера

Здравейте,
    зачудих се дали коли които се карат постоянно в България, но са с чужди номера и които да речем са над 5 год. (тоест всяка година трябва да минават на ГТП съгласно българските закони) минават ГТП. Някой може да каже, че такива автомобили мминават преглед в страната по регистрация. Да ама това е при условие, че автомобила се закара до там. Ако колата е с американски номера едва ли всяка година ще я карат до щатите за преглед.
    При ПТП с такава кола как собственикът ще докаже, че тя е технически изправна? Имам един съсед който кара джип с руски номера. Като гледам състоянието на джипа тая кола едва ли би изминала пътя от София до Русе, да не говорим да стигне до Русия. Това ме навежда на мисълта, че той вероятно си го кара без ГТП. Предвид многото коли с чужди номера, особено английски се пораждат у мен съмнения, че е възможно част от тези коли да са без прегледи.
    Да речем, че аз имам такава кола. Мога ли да отида в български пункт за ГТП да мина преглед? Какви документи ще трябват?

Едва ли ще може да се проведе преглед в България. По същият начин е и с чужбина. Логиката най-вероятно е, че щом караш автомобила в държавата трябва да му смениш регистрацията на местна. То и така трябва да е
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
    X