Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хвърчащи камъчета по пътищата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко офф, но може би ще ви е интересно: На едно и също място на пътя (изкачването към Цариградско шосе от Самоковско), по идентичен начин (камион пред мен ми изстреля камъче в стъклото) успях да направя "звездички" на личната и на служебната ми кола. Разликата във времето е 2-3 месеца, мястото на поражението - също приблизително еднакво. Единствено камионите бяха първия път самосвал, втория - бетоновоз. Страшен късмет, а?
    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

mitakkk написа:
      GaTio2 написа:
      ФЕРАРИСТ написа:
      Карам от 3 години с пукнат джам от камъче, хем в града беше........докато не почне да пречи на видимоста ми, няма да го сменя........
      Аз така на фиата, още като го взехме имаше цепнатина 4години и половина не е мръднала.
      Как карате със счупено стъкло. Мен не ме пуснаха да мина преглед. Казаха "Смени го и ела пак"
      Не минавам на преглед.....аз съм си прегледа.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не минавам на преглед.....аз съм си прегледа.......
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ele написа:
          GaTio2 написа:
          ФЕРАРИСТ написа:
          Карам от 3 години с пукнат джам от камъче, хем в града беше........докато не почне да пречи на видимоста ми, няма да го сменя........
          Аз така на фиата, още като го взехме имаше цепнатина 4години и половина не е мръднала.
          И аз така с форда, 4 години седя 2 санта пукнатина зад огледалото за обратно виждане и за 1 ден се спраска до долу.Според мен е на късмет
          Форда си е чуплива кола
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

mitakkk написа:
            GaTio2 написа:
            ФЕРАРИСТ написа:
            Как карате със счупено стъкло. Мен не ме пуснаха да мина преглед. Казаха "Смени го и ела пак"
            Ами знам ли, не гледат толкова, то беше буквално колкото грахово зърно и изглеждаше сякаш е отпупено парче, но като минеш с нокът едва се усещаше
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
            X