Малко офф, но може би ще ви е интересно: На едно и също място на пътя (изкачването към Цариградско шосе от Самоковско), по идентичен начин (камион пред мен ми изстреля камъче в стъклото) успях да направя "звездички" на личната и на служебната ми кола. Разликата във времето е 2-3 месеца, мястото на поражението - също приблизително еднакво. Единствено камионите бяха първия път самосвал, втория - бетоновоз. Страшен късмет, а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хвърчащи камъчета по пътищата
Collapse
X
-
mitakkk написа:GaTio2 написа:ФЕРАРИСТ написа:Карам от 3 години с пукнат джам от камъче, хем в града беше........докато не почне да пречи на видимоста ми, няма да го сменя........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:GaTio2 написа:ФЕРАРИСТ написа:Карам от 3 години с пукнат джам от камъче, хем в града беше........докато не почне да пречи на видимоста ми, няма да го сменя........Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mitakkk написа:GaTio2 написа:ФЕРАРИСТ написа:Карам от 3 години с пукнат джам от камъче, хем в града беше........докато не почне да пречи на видимоста ми, няма да го сменя........Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар