Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съд отмени винетките.Какво следва от това решение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съд отмени винетките.Какво следва от това решение?

http://retro.bg/aktualno/sdt-otmeni-...etki_8387.html
    1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Луната ще стане синя. После нефта ще стане 2 стотинки за барел. Интернета ще е безплатен,но ще се върнат телефоните с шайби.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Луната ще стане синя. После нефта ще стане 2 стотинки за барел. Интернета ще е безплатен,но ще се върнат телефоните с шайби.
      И кое му е лошото? :P :P Найш как си мечтая да няма ГСМ-та,а само телефони с шайба,а!? :P

Коментар

А аз имам още по простичка мечта. Тя е : Като вляза във форума да виждам смислени заглавия на темите. Даже и нейде из правилата го има записано.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          А аз имам още по простичка мечта. Тя е : Като вляза във форума да виждам смислени заглавия на темите. Даже и нейде из правилата го има записано.
          Така мечтата Ви осъществи ли се?

Коментар

Нищо няма да стане - има срок на обжалване, после пак, после пак, докато някакво решение стане окончателно. За това ще има да почакаш.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Някой вярва ли, че ще ги отменят?
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                Някой вярва ли, че ще ги отменят?
                A някой вярва ли, че ако го отменят, ще върнат парите на хората????

Коментар

На мен ми се е случвало да ми връщат пари. Когато бях на прага на 3ти курс и вдигнаха цените на семестрите от 150 на 350лв. Уж трябваше да е само за новоприетите, понеже ние сме заварено положение и сме влезли по някаква учебна програма. Обаче септември месец казана, че за всю ще е по 350лв. И се почнаха едни протесни, ходения при министри, да обаче края на месеца си дойде и за да запишеш семестър трябва д платиш 350лв иначе те водят прекъснал. Платих си аз (както и всички) и къде края на декември месец, министъра на образованието излиза с писмо, че на студентите заварено положение неправилно им е таксуван семестъра с 350лв, а трябвало да е 170 лв (което пак е повече от тия 150лв, на които бяхме до тогава). Та, от университета ни дадоха опция или отиваш да ти върнат разликата от 350-170 или ги оставяш и все едно си предплатил и за другия семестър. Понеже във ВИАС, никга незнаеш кога ще те скъсат и ще се наложи да прекъснеш (пък и ми трябваха пари, че играех "Игрите на глада") отидох и ми върнаха разликата.За първи и единствен път в живота ми, държавно учрежедние ми е връщало пари.
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Връщат, връщат Ако се пребориш с бюрокрацията, връщат Лично аз си мисля, че ще се намери инстанция, която да им отсъди "правилно". Така че, спокойно, цените ще си останат. По-лошото е, че догодина няма да са същите И нещо положително- пътищата стават все по-хубави

Коментар

pavyan написа:
                      krasio_79bs написа:
                      Благодаря! Имало още хора по тоя свят.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        pavyan написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Благодаря! Имало още хора по тоя свят.
                        Благодаря за оценката!Лека вечер и безавариино! :P

Коментар

Средата на юли сме. До края на годината няма да има решение на следваща инстанция.Днес беше последният работен ден на съда преди съдебната ваканция, която е до 01 септември. Тогава тепърва ще се разпределят жалбите, ще се образува производство, ще се насрочват заседания. Около декември ще се започнат обсъжданията за цените на винетките за 2017-та. Очакванията са за поне 20% повишение над сегашните.

Коментар

Когато мафията си има държава нищо не се променя.Каквото и да реши съда ще е само на книга.Догодина нови по-високи цени ,а ние просто ще роптаем и драскаме,с две думе кучето си лае,кервана си върви.
                            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Kay_, да, връщат се пари, във всички случаи на базата на документ като декларация и прочее, но в случая става въпрос за милиони хора, на много от които касовите бележки сигурно, докато се вземе окончателно решение, ще избелеят или вероятно хората ще ги изхвърлят след като си купят новите.... Salvador - да не хвърляме бомби, очакванията може и за 100% да са. Лично аз одобрявам да се увеличават ежегодно с някакъв малък процент, така няма да се слага огромна тежест върху хората, както стана миналата година.

Коментар

Working...
                              X