NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....
Collapse
X
-
NikMar написа:Никога не съм бил фен на морето, ходил съм, но немога да кажа че съм си почивал, просто ме изпива. Въпреки, че живея в планината никога не ми е омръзвала, там е тишина и спокойствие. Сменям нашия балкан с Родопите и по-точно Велинград, влюбени сме с жената в тоя край. Преди два дена се върнахме от там. Бяхме в едно хотелче с минерално басейнче, тихо и спокойно в страни от центъра, спане и закуска за 21.50 лв. на човек и разполагахме с хол, спалня, баня, телевизор, хладилник и интернет. А там горите и въздуха за различни от нашите, за Юндола няма смисъл да коментирам. Който не е ходил в Родопите няма как да ги оцени, безгранични тишина, спокойствие и чист въздух.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Най-добре и двете,това е почивка.Може да е за по няколко дни,но комбинацията е невероятна.Зарежда батериите за доста време.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Тъй като постна сайт за колективно пазаруване, да се изкажа и аз. Два път в първите години на тия сайтове съм купувала почивка на нашите от такъв сайт, и двата пъти се оказа, че цените изобщо не са с намаление - цените на сайта на хотела си бяха същите, като в сайта за колективно пазаруване. До тук добре, щото поне не си се набутал, с тази разлика, че през сайта за колективно пазаруване има един куп ограничения кога и как можеш да го ползваш. За момента подобни почивки купувам единствено от booking.com. Преди седмица резервирах 5 дни на нашите в Цигов чарк за 117 лева за двамата без храна в хотел с 2 звезди с рейтинг почти 8. Така че преди да се впуснете в колективното пазаруване, проверете и на други места, щото може да се окажете набутани.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Тъй като постна сайт за колективно пазаруване, да се изкажа и аз. Два път в първите години на тия сайтове съм купувала почивка на нашите от такъв сайт, и двата пъти се оказа, че цените изобщо не са с намаление - цените на сайта на хотела си бяха същите, като в сайта за колективно пазаруване. До тук добре, щото поне не си се набутал, с тази разлика, че през сайта за колективно пазаруване има един куп ограничения кога и как можеш да го ползваш. За момента подобни почивки купувам единствено от booking.com. Преди седмица резервирах 5 дни на нашите в Цигов чарк за 117 лева за двамата без храна в хотел с 2 звезди с рейтинг почти 8. Така че преди да се впуснете в колективното пазаруване, проверете и на други места, щото може да се окажете набутани.A17DTС/S
Коментар
-
Аз съм доволен, миналата есен бяхме в Рибарица и пак с ваучери си резервирахме местата и останах доволен, сигурно не мислите, че тази оферта е първата на която съм попаднал, но всеки си има право на мнение.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Аз съм доволен, миналата есен бяхме в Рибарица и пак с ваучери си резервирахме местата и останах доволен, сигурно не мислите, че тази оферта е първата на която съм попаднал, но всеки си има право на мнение.A17DTС/S
Коментар
-
За обслужването не мога да кажа как е, защото не съм ходила на такава почивка, нашите останаха доволни, но не става въпрос за това. Ако видиш такава оферта в нормален сайт най-вероятно няма да се спреш на нея, но в сайт за намаления (50, 70, че и 90%) няма как да не ти грабне окото, нали е с намаление. Това е некоректна реклама, некоректно представяне, подвеждане, лъжа, измама... както искате, така го наричайте. За мен тия фирми/хора/хотели нямат място на пазара и аз не съм съгласна да им правя оборот. Предпочитам да платя повече за коректност. ntodorov, да търсиш най-изгодната сделка е част от играта и удоволствието. Това да си мислиш, че си взел нещо с 50% намаление, а да се окаже, че няма такова, може на мен да ми развали почивката. Това да пазариш като за последно и да си правиш кефа, че не ти е останал живот, е знак, че трябва да посетиш психиатър.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
еле:ntodorov, да търсиш най-изгодната сделка е част от играта и удоволствието. Това да си мислиш, че си взел нещо с 50% намаление, а да се окаже, че няма такова, може на мен да ми развали почивката. Това да пазариш като за последно и да си правиш кефа, че не ти е останал живот, е знак, че трябва да посетиш психиатъра когато на нас потребителите ни е изгодно и хубаво не трябва да се задълбочаваме, а да пазарим и да си правим кефа, че живот не остана.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар