Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NikMar написа:
    ... Който не е ходил в Родопите няма как да ги оцени, безгранични тишина, спокойствие и чист въздух.
    Това е истината!Вече няколко години почивам там и ще продължа да го правя/утре палим на там/!
    Прикачени файлове
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

NikMar написа:
      Никога не съм бил фен на морето, ходил съм, но немога да кажа че съм си почивал, просто ме изпива. Въпреки, че живея в планината никога не ми е омръзвала, там е тишина и спокойствие. Сменям нашия балкан с Родопите и по-точно Велинград, влюбени сме с жената в тоя край. Преди два дена се върнахме от там. Бяхме в едно хотелче с минерално басейнче, тихо и спокойно в страни от центъра, спане и закуска за 21.50 лв. на човек и разполагахме с хол, спалня, баня, телевизор, хладилник и интернет. А там горите и въздуха за различни от нашите, за Юндола няма смисъл да коментирам. Който не е ходил в Родопите няма как да ги оцени, безгранични тишина, спокойствие и чист въздух.
      Колега. Би ли ми дал подробности за това хотелче. Трябва ми за една нощувка. Решили сме преди да отидем в Банско да се отбием във Велинград за един ден. Избрахме си "Селект", но от много места ни отказаха. В "Двореца" пък било шумно...ПС: Пък за Родопите... Съвсем сериозно обмисляме голяма и кардинална стъпка в живота си. Това е райско място обитавано от истински ХОРА.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ето колега http://vipoferta.bg/pochivka-velingr...FWgW0wodjLUIvQ
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
          Благодаря ти колега. Важни са ми мненията на хората, защото само по картинки и снимки съм се разочаровал много пъти. :P
          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
            NikMar написа:
            Благодаря ти колега. Важни са ми мненията на хората, защото само по картинки и снимки съм се разочаровал много пъти. :P
            във велината отиди .един от малкото хотели във Велинград ,които са ми любими
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Най-добре и двете,това е почивка.Може да е за по няколко дни,но комбинацията е невероятна.Зарежда батериите за доста време.
              EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
              EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
              FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Тъй като постна сайт за колективно пазаруване, да се изкажа и аз. Два път в първите години на тия сайтове съм купувала почивка на нашите от такъв сайт, и двата пъти се оказа, че цените изобщо не са с намаление - цените на сайта на хотела си бяха същите, като в сайта за колективно пазаруване. До тук добре, щото поне не си се набутал, с тази разлика, че през сайта за колективно пазаруване има един куп ограничения кога и как можеш да го ползваш. За момента подобни почивки купувам единствено от booking.com. Преди седмица резервирах 5 дни на нашите в Цигов чарк за 117 лева за двамата без храна в хотел с 2 звезди с рейтинг почти 8. Така че преди да се впуснете в колективното пазаруване, проверете и на други места, щото може да се окажете набутани.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Тъй като постна сайт за колективно пазаруване, да се изкажа и аз. Два път в първите години на тия сайтове съм купувала почивка на нашите от такъв сайт, и двата пъти се оказа, че цените изобщо не са с намаление - цените на сайта на хотела си бяха същите, като в сайта за колективно пазаруване. До тук добре, щото поне не си се набутал, с тази разлика, че през сайта за колективно пазаруване има един куп ограничения кога и как можеш да го ползваш. За момента подобни почивки купувам единствено от booking.com. Преди седмица резервирах 5 дни на нашите в Цигов чарк за 117 лева за двамата без храна в хотел с 2 звезди с рейтинг почти 8. Така че преди да се впуснете в колективното пазаруване, проверете и на други места, щото може да се окажете набутани.
                  Ние винаги се информираме от рецепцията на хотела. Потвърждавам, че "изгодните" оферти в повечето случаи са изсилени.На мен поне ми прави впечатление, че в много от случаите обслужването, настаняването и "тънките моменти"в предлаганите пакетни цени са в сегрегация според това дали си с ваучер, или си контактувал/резервирал директно в хотела.
                  A17DTС/S

Коментар

Аз съм доволен, миналата есен бяхме в Рибарица и пак с ваучери си резервирахме местата и останах доволен, сигурно не мислите, че тази оферта е първата на която съм попаднал, но всеки си има право на мнение.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                      Аз съм доволен, миналата есен бяхме в Рибарица и пак с ваучери си резервирахме местата и останах доволен, сигурно не мислите, че тази оферта е първата на която съм попаднал, но всеки си има право на мнение.
                      Изпадат хубави оферти разбира се. Най-малко в Грабо, Вип оферта, Триаго и прочие ни насочват към тях, но последно време се натъкваме на леки разминавания в "отстъпките". Така например преди седмица двойна стая в един хотел на едно място ( ако трябва ще дам подробности) беше 77 лева + доплащане от 20 лева за дете до 11.9 години на ден. В сайта на самия хотел стаята беше 87 лева + доплащане от 10 лева за дете до 11.9 години. Но както и да е, все пак рекламата, предлагането и търсенето вървят ръка за ръка, а когато на нас потребителите ни е изгодно и хубаво не трябва да се задълбочаваме, а да пазарим и да си правим кефа, че живот не остана. :P
                      A17DTС/S

Коментар

Аз ползвам booking , до сега не съм имал проблем. Напротив винаги са били много коректни.

Коментар

За обслужването не мога да кажа как е, защото не съм ходила на такава почивка, нашите останаха доволни, но не става въпрос за това. Ако видиш такава оферта в нормален сайт най-вероятно няма да се спреш на нея, но в сайт за намаления (50, 70, че и 90%) няма как да не ти грабне окото, нали е с намаление. Това е некоректна реклама, некоректно представяне, подвеждане, лъжа, измама... както искате, така го наричайте. За мен тия фирми/хора/хотели нямат място на пазара и аз не съм съгласна да им правя оборот. Предпочитам да платя повече за коректност. ntodorov, да търсиш най-изгодната сделка е част от играта и удоволствието. Това да си мислиш, че си взел нещо с 50% намаление, а да се окаже, че няма такова, може на мен да ми развали почивката. Това да пазариш като за последно и да си правиш кефа, че не ти е останал живот, е знак, че трябва да посетиш психиатър.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

еле:
                            ntodorov, да търсиш най-изгодната сделка е част от играта и удоволствието. Това да си мислиш, че си взел нещо с 50% намаление, а да се окаже, че няма такова, може на мен да ми развали почивката. Това да пазариш като за последно и да си правиш кефа, че не ти е останал живот, е знак, че трябва да посетиш психиатър
                            Да ти имам логиката. Може пък да значи, че имам много пари за харчене...Сега, сериознo:ntodorov:
                            а когато на нас потребителите ни е изгодно и хубаво не трябва да се задълбочаваме, а да пазарим и да си правим кефа, че живот не остана.
                            Потвърждаваш убеждението ми, че четеш повърхностно с една единствена цел - да поставиш виртуалната си "диагноза" и да раздадеш съответните си "направления за доктори". Не ти е за сефте. Възпирам се от коментари, защото ще компрометирам вродените ми кавалерство, джентълменство и възпитание - все неща, които САМО истинските дами заслужават. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
                            A17DTС/S

Коментар

Ние също сме влюбени в Родопа планина,посещаваме я често.Сега м.Август ще ходим в Чепеларе в едно малко семейно хотелче!

Коментар

Working...
                              X