kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Живея на морето и го приемам почти като даденост. За летният сезон я направя ,я не десетина плажа. Наситил съм се на море и ми е все тая дали ще е нашенското или комшийското. Чисто географски погледнато няма как да се сравняваме с плажовете на Гърция и Турция. С нашите скромни 350км. брегове сме джудже пред тях.Следва презастрояването на ивиците,малкото останали плажове на които да се опнеш на спокойствие и разбира се "прекрасните" ни заведения по морето.Намират се и читави места за отдих ,но за жалост не са по джоба на доста хора.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:kiro_of_the_day написа:stilo_new написа:Най-доброто е българското Черноморие!
Коментар
-
stilo_new, кои са тези места? Не разбирам що се засягаш. Това дали си удовлетворен или не зависи от очакванията. Аз на заведение или хотел в България в курорт, които да са удовлетворили очакванията ми, не съм попадала. Такива има в големите градове, но не и в курортите. На кое да се зарадвам - на това че в повечето случаи не можеш да излезеш вечер без да те оглушат с децибели, че като излезеш от заведението ти се лепва някой мангал да ти предлага какво ли не - дрога, секс, такси, незнам-си-какво. За мръсотията и праха няма да говоря.Всички мои познати чужденци са доволни от българските курорти, но най-вече защото е евтино, не толкова, че обслужването било перфектно или че в кръчмата са ги обслужили подобаващо. Така че ще се съглася с ФЕРАРИСТ. Аз никога и по никакъв повод няма да препоръчам българското черноморие на никой от познатите си.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Българско диво Черноморие остана (засега) единствено на север непокварено. Километри плаж, диво, без мутри и чалга, без ленти за паркинги, опънати от незнайно кого. Няма хотели, няма бетон и лукс, но няма и една читава кръчма за по една супа. Всъщност е въпрос на време ганю да го осе...е.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Бях почнал, да пиша един голяяям коментар, но заслужава ли си?stilo_new, остави хората всеки да си ходи където иска. Ако го играеш застъпник и се чувстваш засегнат, понеже си морско чадо е друг въпрос.Ако искаш да препоръчаш на някой дадено място - казвай го. Все пак темата е за това.Иначе и моето мнение съвпада 1:1 с на Ферариста.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
geo_g написа:Българско диво Черноморие остана (засега) единствено на север непокварено. Километри плаж, диво, без мутри и чалга, без ленти за паркинги, опънати от незнайно кого. Няма хотели, няма бетон и лукс, но няма и една читава кръчма за по една супа. Всъщност е въпрос на време ганю да го осе...е.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За морето: Много се надявам наистина да са останали все още диви и неопетнени места по нашето Черно море. Дано. Пожелавам на всеки винаги да намира своята почивка такава, каквато е била в представите му.От моя гледна точка - Почивката по нашето море го намирам, като рационален и бърз начин да си довършиш батериите тотално и безвъзвратно.ПС: Това е от последното денонощие във "флагмана" на нашите черноморски комплекси. Естествено, че можем да сме встрани от тези събития, но трудно можем да избягаме от мутренското и пошлото, което в тези дни "твори" около нас.http://flagman.bg/article/105006http...article/105129A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
stilo_new написа:Май си говориш само така на АБА, а? Празни приказки, дрън=дрън, статуквото било такова. Дай да сложим под общ знаменател всички места по Черноморието. Така сме чували. Има оплаквания. Четете внимателно: Има много места по нашето Черноморие, където тези "слухове" не важат. Прекрасни места и за почивка и за забавления. Който, каквото търси. Има и заведения и хотели с перфектно обслужване. Ама "ферари", не трябва да зклеймяваме предварително всичко, а който не ги е потърсил, не ги е намерил.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да-м-м-м-м.Истината е там където казва геоИ аз не бяха ходил изобщо на дивото Северно Черноморие и ми хареса много.Особено там на местата от снимките.Пълно спокойстие и Релакс - на 30-50 метра по една двойка.Място колкото щеш ...Красота, спокойствие и природа.Много дива природа ...Няма друго такова място на българското Черноморие ...алфист по рождение, италианец по желание
Коментар
-
Никога не съм бил фен на морето, ходил съм, но немога да кажа че съм си почивал, просто ме изпива. Въпреки, че живея в планината никога не ми е омръзвала, там е тишина и спокойствие. Сменям нашия балкан с Родопите и по-точно Велинград, влюбени сме с жената в тоя край. Преди два дена се върнахме от там. Бяхме в едно хотелче с минерално басейнче, тихо и спокойно в страни от центъра, спане и закуска за 21.50 лв. на човек и разполагахме с хол, спалня, баня, телевизор, хладилник и интернет. А там горите и въздуха за различни от нашите, за Юндола няма смисъл да коментирам. Който не е ходил в Родопите няма как да ги оцени, безгранични тишина, спокойствие и чист въздух.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар