Аз в Гърция от 2 години не съм се качвал на магистрала
stilo_new написа:
Най-доброто е българското Черноморие!
Най-добро за какво?
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Ами за всичко от което има нужда човек. Има места за забавления има и места за почивка и мързелуване. Всеки сам си избира къде да отиде, според нуждите си. Има перфектни плажове, с много пясък, не със скали или мидени черупки. Чиста и топла вода.
Ами за всичко от което има нужда човек. Има места за забавления има и места за почивка и мързелуване. Всеки сам си избира къде да отиде, според нуждите си. Има перфектни плажове, с много пясък, не със скали или мидени черупки. Чиста и топла вода.
Като природни дадености - си прав. От там насетне с нищо останало не мога да се съглася. Имаме природа страхотна, но гаден мат’риал който я експлоатира. Иначе опциите ни за свободно плажуване от година на година се стапят като юлска локва, а цели местности се превърнахав частни "резервати". Комплексите ни са магнит за организирани пиянски запои, а морските ни курортни градчета са превърнати в капани за мишки. Всичко това гарнирано с обилно своеволие, див комерс и собственическо отношение към природната даденост изгони българите от нашето море. Запитай се, защо българинът ходи в Гърция и/или Турция ? Аз ще отговоря, че ВЕЧЕ има защо.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Всеки си има предпочитания явно. Аз от хора ходили в Гърция не съм чул да са казали "Много е гадно, повече няма да дойда". А за Турция да не говорим...
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Всеки си има предпочитания явно. Аз от хора ходили в Гърция не съм чул да са казали "Много е гадно, повече няма да дойда". А за Турция да не говорим...
Подкрепям. Аз съм от тези, които основно ще плажуват навън. Уикендите, където ходим на плаж около и в Бургас не ги броя. Убийствено е. Правя го по принуда. За да отморя с чист плаж и що годе чисто море пък трябва да бия двупосочно около 100 км. И освен пътните си плащам за да паркирам на паркинг, в който не е задължително да има...места за паркиране.
A17DTС/S
Подкрепям. Аз съм от тези, които основно ще плажуват навън. Уикендите, където ходим на плаж около и в Бургас не ги броя. Убийствено е. Правя го по принуда. За да отморя с чист плаж и що годе чисто море пък трябва да бия двупосочно около 100 км. И освен пътните си плащам за да паркирам на паркинг, в който не е задължително да има...места за паркиране.
Сбъркана работа е модерния морски туризъм в България... Но пък иначе няма кога да се видим с роднини и приятели .
Имаме природа страхотна, но гаден мат’риал който я експлоатира. Иначе опциите ни за свободно плажуване от година на година се стапят като юлска локва, а цели местности се превърнахав частни "резервати". Комплексите ни са магнит за организирани пиянски запои, а морските ни курортни градчета са превърнати в капани за мишки. Всичко това гарнирано с обилно своеволие, див комерс и собственическо отношение към природната даденост изгони българите от нашето море. Запитай се, защо българинът ходи в Гърция и/или Турция ? Аз ще отговоря, че ВЕЧЕ има защо.
Така написано излежда много грозно и гадно. Реално ситуацията е доста по-добре. До сега всяко лято като ми идват приятели на гости и обикаляме насам натам, винаги си изкарваме добре. Не съм чул някой от тях да се оплаква.Едни приятели ходиха на почивка в Турция. Десет дена не мръднаха от хотела. Коктейлчета, ядене и пиене на корем, шезлонги, басейнче, лежане, селфита. И така всеки ден. Ами, благодаря за такава почивка. Няма я емоцията, няма го разнобразието, няма го забавлението. Тук по нашето Черноморие има от всичко и може да си изкараш страхотно, стига да имаш приятна компания.Не отричам и проблемите естетвено. Но трябва да бъдем над тези неща.
Имаме природа страхотна, но гаден мат’риал който я експлоатира. Иначе опциите ни за свободно плажуване от година на година се стапят като юлска локва, а цели местности се превърнахав частни "резервати". Комплексите ни са магнит за организирани пиянски запои, а морските ни курортни градчета са превърнати в капани за мишки. Всичко това гарнирано с обилно своеволие, див комерс и собственическо отношение към природната даденост изгони българите от нашето море. Запитай се, защо българинът ходи в Гърция и/или Турция ? Аз ще отговоря, че ВЕЧЕ има защо.
Така написано излежда много грозно и гадно. Реално ситуацията е доста по-добре. До сега всяко лято като ми идват приятели на гости и обикаляме насам натам, винаги си изкарваме добре. Не съм чул някой от тях да се оплаква.Едни приятели ходиха на почивка в Турция. Десет дена не мръднаха от хотела. Тук по нашето Черноморие има от всичко и може да си изкараш страхотно, стига да имаш приятна компания.Не отричам и проблемите естетвено. Но трябва да бъдем над тези неща.
Така написано разбирам защо харесваш нашето море. Всеки си има различен усет за почивка и плажуване.
Коктейлчета, ядене и пиене на корем, шезлонги, басейнче, лежане, селфита. И така всеки ден. Ами, благодаря за такава почивка. Няма я емоцията, няма го разнобразието, няма го забавлението.
Добавям още: Дискотеки, СПА, театри, аниматори за възрастни и деца, много екскурзии и чудесно обслужване.Не знам, ти какво друго търсиш от почивката на море, но на мен от тук нищо не ми липсва ? ПС: Пък твоите приятели, че са лежали само в хотела в Турция и са пълнели коремчета си е бил техен избор. Може би така са приели почивката. Ние се възползваме от офертите за екскурзии предлагани от хотелите им ( това явно не са ти го споделили). По този начин ходихме да Памуккале, древния град Ефес, къщата на Дева Мария, Троя, пазарите им...Така, че избор има. Аз, моето семейство и приятели винаги сме оставали доволни, задоволени и най-вече отпочинали със свалено напрежение. Ама пък свят, като цвят.
A17DTС/S
Коктейлчета, ядене и пиене на корем, шезлонги, басейнче, лежане, селфита. И така всеки ден. Ами, благодаря за такава почивка. Няма я емоцията, няма го разнобразието, няма го забавлението. Тук по нашето Черноморие има от всичко и може да си изкараш страхотно, стига да имаш приятна компания.Не отричам и проблемите естетвено. Но трябва да бъдем над тези неща.
Обясни по-подробно - какво разбираш под думата "почивка".Щото аз разбирам точно това - да ПОЧИВАМ.НЕ да ходя по дискотеки, да ми се надува главата, да се наливам с алкохол до забрава и да не помня къде съм замръкнал.Това може да е забавление или каквото и да е друго, но НЕ Е ПОЧИВКА.В Гърция има пусти плажчета, сядаш си на шезлонгчето, наоколо на стотина метра няма никой. Слушаш чайките и вълните, четеш си книгата, пиеш си биричката... ето това е почивка за мен.На Българското черноморие отдавна човек не може да почива. От всички страни се чува люта чалга, пиянски викове, проблеми с паркиране, проблеми със сметки, проблеми с ... каквото се сетите.НЕ! Мерси!П.П. По нашето Черноморие верно има от всичко. Даже може да ти се случи да гледаш екшън със стрелба на живо, па ако си късметлия - може и да участваш. Поне като случайна мишена, ако не друго
За забавление(запои) аз лично вече се чувствам стар... Така че тази година с жената сме решили да ходим също на Гърция ,но на спокойно място...Без дискотеки и барове...Плажът е плаж и сме само ние на него...Чисто ,спокойно и най-вече по-евтино от нашето черноморие...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Няколо пъти ходи в Гърция на Ставрос юни-август когато цените са по високи но не спим там а на 10-15 км към езерата но цената е 20 евро на стая в нови хотели с нормални удобства за трима и като карам на газ не ми е скъпо Има градина с зеленчуци и може да си набереш за ядене каквото има
Зависи от виждането и гледната точка - аз в БГ на море не стъпвам не защото не ми харесва природата, а защото не харесвам обслужването, обстоятелствата, инфраструктурата, алчните капути който искат да направят максимална печалба с минимални разходи и допринасят за това все повече нашенци да ходят навън......Ако това че съм избрал да пълня чужд джоб(който досега винаги си е заслужил парите с това което ми предлага), вместо български - може и да не съм патриот.......а и ми е все тая ако някой си го мисли за мен по тоя начин..........Ако имам къща или вила на морето и мога да пасувам всички изброени по горе негативи аз няма да бия път в чужбина......Но докато нямам и всичко по почивката в БГ си е по същия начин - аз няма да дам дори и лев на някой дето развива туризъм по морето......а и в БГ.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Зависи от виждането и гледната точка - аз в БГ на море не стъпвам не защото не ми харесва природата, а защото не харесвам обслужването, обстоятелствата, инфраструктурата, алчните капути който искат да направят максимална печалба с минимални разходи и допринасят за това все повече нашенци да ходят навън......Ако това че съм избрал да пълня чужд джоб(който досега винаги си е заслужил парите с това което ми предлага), вместо български - може и да не съм патриот.......а и ми е все тая ако някой си го мисли за мен по тоя начин..........Ако имам къща или вила на морето и мога да пасувам всички изброени по горе негативи аз няма да бия път в чужбина......Но докато нямам и всичко по почивката в БГ си е по същия начин - аз няма да дам дори и лев на някой дето развива туризъм по морето......а и в БГ.......
ФЕРАРИСТ, и аз точно това имах предвид, но не ми се пишеше толкова много и реших да вметна едно саркастично изречение. Написаното от теб ми се препотвърди преди няколко дни, когато освен че се видях с приятел от форума и с брат ми, който работи и живее на морето - почти нищо друго положително не ми се случи и не видях от Бургас та до Созопол, че и малко надолу...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Да не съм оффф...Освен вече миналата 4 дневна "почивка" на Бургас-Созопол е планирано още едно море 1-8 септември на Вурвуру. Досега девиза ми за Гърция е "Винаги на различно място". Иначе за планина съм решил пак да направим маршрута х. Безбог до заслон Тевно езеро през Кралевдворска лява порта и обратно. Маршрута минава през Самодивските езера - най-красивото място в България за мен. Планираме и поход в Стара планина най-вероятно около връх Ботев, Райското пръскало и т.н., но още сме в проучване... По Мальовишкия дял също ще гледам да се разходя ако остане време...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар