ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:ntodorov написа:.....Абе навсякъде е хубаво, стига човек да ....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Еле:...има пари SmileАз лично не мисля, че почивката в чужбина е по-евтина, отколкото в България, при равни условия.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
geo_g написа:siluro написа:pplk написа:evgeni85 написа:Хубаво е ама не всеки може да си го позволи. Даже много малък процент.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре.У дома съпругата ми се рови и търси. Аз нямам тези нерви. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо... Аз не вярвах. Виждайки изгодна цена и съобразявайки се с датата си редим пъзелчето нататък, като единствено за Англия направихме "компромис" в цената за самолет но пък хванахме други изгодни предложения там. Маневрира се.Лесно и достъпно е вече. Мерак само да има. Примерно от тук:https://wizzair.com/bg-BG/TimeTable/Sofia/MilanЕто сега има за септември месец на 39.99 лв. Възможно е местата на тази цена да са изчерпани в момента на резервация, но е възможно и да ви предложат и по-ниска цена.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо...Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:ntodorov написа:Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо...A17DTС/S
Коментар
-
geo_g написа:За това лято: 1 седмица на Халкидики (вече мина), 1 седмица в Лондон (в края на Юли), 1 седмица на Халкидики (в началото на Септември)
Коментар
-
Нашата почивка вече е резервирана. Тази година на Поморие. Не че не ми се ходи в Гърция, но с малкия бандит ще е истинско приключение. Миналата година до Равда за 3 часа пътуване 3 пъти повръща, два пъти по малка нужда и веднъж по голяма то аха да набера скорост и спираме. Има и хубава страна малкия, че става рано, щем не щем ставаме и ние и сме на плажа докато още няма хора, прибираме се като стане жега, вечер излизаме като се позахлади. Аз не обичам много да се пържа.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Тук ще го пльосна:http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.htmlA17DTС/S
Коментар
-
За почивка и ние от 9г. ползваме гръцкото крайбрежие, тук сме само за 3-5 дневни олинклузивни напивания с приятели но това категорично не е почивка.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Ами аз не съм ходил много по чужбинските плажове, но където съм бил - мога да се съглася. Комбинацията море - планина у нас е уникална, плажът и морето са много добри.За съжаление не става за почивка. Скъпо и неуредено ми е. Посещавам го 2-3 пъти в годината за по 3-4 дни, но не с цел да си почина.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар