Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Говорих образно, да не го обръщаме на дискусия
    Нямах такова намерение, но пък добих някаква образна представа.ПС: Писах ли, че Албания се превръща в удобна и изгодна нам туристическа дестинация.Наши приятели ходиха миналия месец в Поградец - Албания( югозападната част на Охридското езеро).Ние отказахме тази оферта поради предразсъдъци, но гледайки снимките от там и чувайки впечатлениятаим съжалихме, че не отидохме с тях...но пък не е късно.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Лятото по принуда тук Есента тук тук или тук
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Хубаво е ама не всеки може да си го позволи. Даже много малък процент.
        Powered by Emzo

Коментар

Море естествено извън БГ, планина - на вилата......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Море естествено извън БГ, планина - на вилата......
            И аз така...излиза ми по-евтино.
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Моята госпожа лятото не може да ползва отпуск и мърданията ни са кратки по 2-3 дни. Планината ни е далеко и това ни създава затруднения Иначе на плаж ходим късните следобеди през ден-два. Пролетта направихме една обиколка из централна Стара Планина, Септември може да направим едно Банско за 5-6 дни. Аз междувременно ще прескоча за 2 дни да кача Вихрен, че пропуснах 2 години и ми е мъка. В чужбина не обичаме да ходим
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

evgeni85 написа:
                Колега, разреши ми да не съм съвсем съгласен. Първата снимка е от Камен бряг и всяка година в началото на Август съм там по независещи от мен причини. Честно казано, дошло ми е до гуша, но нямам вариант. За другите дестинации се изисква малко авантюризъм и едно късно море излиза на съвсем прилична цена. Аз ненавиждам ол инклузиви, круизи и всякакви организирани почивки. Нахвърлям грубо къде ще ходя и кво ще правя, правя си резервация през някой сайт, купувам билети от нискотарифни превозвачи само с ръчен багаж и си бия шута. Втората снимка е от Октомври миналата година в Кипър/ аз съм на снимката/ и си изкарах прекрасно. 6 дни за двама с кола под наем и обиколка на целия остров излезе под 600 кинта барабар със самолетните билети. Третата е от Прага и възнамерявам да я посетя началото на септември за не повече от 2-3 дни. Виж, последната е малко екзотична, Куала Лумпур, но в случая съм късметлия, защото сестра ми живее там и мисля да и ида на гости, а и тя има определени задължения към мен.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                  evgeni85 написа:
                  Колега, разреши ми да не съм съвсем съгласен. Първата снимка е от Камен бряг и всяка година в началото на Август съм там по независещи от мен причини. Честно казано, дошло ми е до гуша, но нямам вариант. За другите дестинации се изисква малко авантюризъм и едно късно море излиза на съвсем прилична цена. Аз ненавиждам ол инклузиви, круизи и всякакви организирани почивки. Нахвърлям грубо къде ще ходя и кво ще правя, правя си резервация през някой сайт, купувам билети от нискотарифни превозвачи само с ръчен багаж и си бия шута. Втората снимка е от Октомври миналата година в Кипър/ аз съм на снимката/ и си изкарах прекрасно. 6 дни за двама с кола под наем и обиколка на целия остров излезе под 600 кинта барабар със самолетните билети. Третата е от Прага и възнамерявам да я посетя началото на септември за не повече от 2-3 дни. Виж, последната е малко екзотична, Куала Лумпур, но в случая съм късметлия, защото сестра ми живее там и мисля да и ида на гости, а и тя има определени задължения към мен.
                  Колега, ако не е тайна почивката в Кипър през някой оператор или сам си я организира ? Ние сме трима и някаква такава седмична почивка под 1000лв с транспорта представлява известен интерес. ... 600 кинта в Евра или Лева ?
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Аз пък обожавам ол инклузивите, по специално турските. Отивам и не мисля за нищо. Ама съвсем за нищо. Аз, шезлонгче и книжка, и само си местя д-то подир жената и децата от басейна на плажа и обратно. Ако съм в настроение, мога да се пусна на някоя водна пързалка, ама не всяка година.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Левчета, колега и си я организирахме двамата със съпругата ми. Тези цени са актуални след края на септември.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

siluro написа:
                        pplk написа:
                        evgeni85 написа:
                        Колега, разреши ми да не съм съвсем съгласен.
                        Колега, ако не е тайна почивката в Кипър през някой оператор или сам си я организира ? Ние сме трима и някаква такава седмична почивка под 1000лв с транспорта представлява известен интерес. ... 600 кинта в Евра или Лева ?
                        Погледнах набързо, примерно за Октомври 11-ти до 18-ти със самолет с Wizz, пътя ти за трима човека само с раници към днешна дата е 580лв, без дебнене и др. врътки.Спането за трима, от Booking на първо четене, започва от 200EUR за 7 нощувки за трима, остават ти разходи за вътрешен транспорт, храна и т.н. разходи от личен характер. Малко google, четене, подготовка и си си ти.
                        Lupo - The Monster
                        Е83 3D

Коментар

58 евро беше билета миналата година, а апартамент в апарт хотел 30 евро на нощ.
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                            58 евро беше билета миналата година, а апартамент в апарт хотел 30 евро на нощ.
                            Ам, чи то цените като на Слънчака
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Из странство също се организираме сами. В повечето случаи започваме с търсенето на евтини самолетни билети и след това си чертаем маршрутите и дестинациите.Често се случва пътят до София и обратно към Бургас да е по-скъп отколкото самолетните билети до някъде си. По 5-6 декември ще сме в Будапеща по тази схема, въпреки, че отсега има предпоставки пътуването да ни се провали, но ако се случи - изпращам родителите си. Иначе летим с евтините самолетни компании - ЕasyJet и Wizz Аir. Пътували сме и за...39 лева на човек. :P Иначе екскурзиите в чужбина и почивката в Турция си ги класифицираме, като различни неща. Последно време обаче се "хващам", че истинската почивка ( тип изпразване) я осъществявам при комшиите. В странство на Запад и Север от нас търсим музеи, история, култура, а всичко това е свързано с много ходене, бягане и организация. Там пък пълня душата, но пък е за сметка на "батериите".....Абе навсякъде е хубаво, стига човек да умее да изтръска монотонното ежедневие, да смени обстановката и да прецизира - почива ли му се, разглежда ли му се.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

slonikon написа:
                                Аз пък обожавам ол инклузивите, по специално турските. Отивам и не мисля за нищо. Ама съвсем за нищо. Аз, шезлонгче и книжка, и само си местя д-то подир жената и децата от басейна на плажа и обратно. Ако съм в настроение, мога да се пусна на някоя водна пързалка, ама не всяка година.
                                Не бих могъл да съм по - съгласен с теб, когато говорим за турското "всичко включено" ))). Точно това е моето разбиране за него.

Коментар

Working...
                                X