Има страхотни предложения за Турция. Причината е ясна, но ако човек не се притеснява и е над тези неща - си заслужава.http://grabo.bg/na-more-v-turtziia-0u6hhgТози октомври ( винаги тогава ходим и на практика си удължаваме лятото ) ще пропуснем заради факта, че щерка ми е приета в друго училище, но тази оферта си е...оферта.ПС: Дидим е сравнително нов и много спокоен курорт, а комшиите глезят добре, независимо къде си. Изпитано е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....
Collapse
X
-
ntodorov написа:Има страхотни предложения за Турция. Причината е ясна, но ако човек не се притеснява и е над тези неща - си заслужава.http://grabo.bg/na-more-v-turtziia-0u6hhgТози октомври ( винаги тогава ходим и на практика си удължаваме лятото ) ще пропуснем заради факта, че щерка ми е приета в друго училище, но тази оферта си е...оферта.ПС: Дидим е сравнително нов и много спокоен курорт, а комшиите глезят добре, независимо къде си. Изпитано е.
Коментар
-
Аз пък ще бъда с жената 3 дена в полите на Рила на чист въздух при бабата и дядото и след това седмица време във Варна. Решихме така, защото аз не съм бил на почивка в България от най-малко 6-7 години и искам да видя какво съм изпуснал. До година живот и здраве ще посетя Турция, толкоз време слушам че е голяма красота, но все не се навивам.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Аз си резервирах в Турция за септември. Според мен, а и според туроператора, основната причина за ниските цени е липсата на руските туристи от луксозните им курорти, т.е. тия около Анталия. Реално си е така, щото цените в Кушадасъ са си същите, че и малко по-високи от предните 2 години, докато тия в Анталия са на бясна разпродажба.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
dobrujanetza написа:ele написа:donnna написа:Как почивате на море не знам....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
donnna написа:Гледах цениш в Турция - ами хич не ми харесаха тази година, при положение, че миналата година бях там и дадох 900 лева за ол-ин за 5 дни за двама за 5 звездиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ele написа:И като сте започнали да се хвалите - аз вече бях - ...geo_g написа:А на всичко отгоре Райън, оня ден напускали едни цени от Септември до Декември за Европата, по и под 9,99EURAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Еле, защо хората да не си почиват на морето? Това, че ти живееш там и ти е ежедневие е друг въпрос. Все едно някой от Банско, Разлог, Смолян да каже " е кво ходите по тия планини и ски"Аз на морето си почивам мнооого хубаво даже. Спя си на шезлонга, чета си книга, играя карти и като почне да не ми отваря термостата и да прегрявам отивам и си топвам м@дурите в морето. Мммм, може за това да ти е тъпо - нямаш, за да ги топнешФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Кау:...м@дурите в морето. Мммм, може за това да ти е тъпо - нямаш, за да ги топнеш Mr. GreenЕле: Имам, че и по-големи от твоите, ама не ми е кеф да лежа на плажа и да ходя да ги топя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар