Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има страхотни предложения за Турция. Причината е ясна, но ако човек не се притеснява и е над тези неща - си заслужава.http://grabo.bg/na-more-v-turtziia-0u6hhgТози октомври ( винаги тогава ходим и на практика си удължаваме лятото ) ще пропуснем заради факта, че щерка ми е приета в друго училище, но тази оферта си е...оферта.ПС: Дидим е сравнително нов и много спокоен курорт, а комшиите глезят добре, независимо къде си. Изпитано е.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
      Има страхотни предложения за Турция. Причината е ясна, но ако човек не се притеснява и е над тези неща - си заслужава.http://grabo.bg/na-more-v-turtziia-0u6hhgТози октомври ( винаги тогава ходим и на практика си удължаваме лятото ) ще пропуснем заради факта, че щерка ми е приета в друго училище, но тази оферта си е...оферта.ПС: Дидим е сравнително нов и много спокоен курорт, а комшиите глезят добре, независимо къде си. Изпитано е.
      Да, обслужването в Турция е на светлинни години от това в БГ та дори и Гърция.Били сме на all inclusive в Анталия, беше невероятно, ама като се има в предвид как се гърмят последно време, ами ще пропуснем.

Коментар

Аз пък ще бъда с жената 3 дена в полите на Рила на чист въздух при бабата и дядото и след това седмица време във Варна. Решихме така, защото аз не съм бил на почивка в България от най-малко 6-7 години и искам да видя какво съм изпуснал. До година живот и здраве ще посетя Турция, толкоз време слушам че е голяма красота, но все не се навивам.
        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Не знам ама ми е зле :D
          Прикачени файлове
          Powered by Emzo

Коментар

Аз си резервирах в Турция за септември. Според мен, а и според туроператора, основната причина за ниските цени е липсата на руските туристи от луксозните им курорти, т.е. тия около Анталия. Реално си е така, щото цените в Кушадасъ са си същите, че и малко по-високи от предните 2 години, докато тия в Анталия са на бясна разпродажба.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

dobrujanetza написа:
              ele написа:
              donnna написа:
              Как почивате на море не знам....
              И аз това се чудя.
              Аз съм от Балчик, жена ми- от Каварна, но заради работата се преместихме в Пловдив. На Приморско ли да ходя море?
              не знам, ходи където искаш. наблегнахме на факта с колегата, че се чудим как може да почивате на море. И като сте започнали да се хвалите - аз вече бях - в Румъния за 6 дни, Слънчев бряг за 4 дни (не че беше лошо, ма фактът, че има море, ме кара да се чувства все едно съм си у дома). Планове за Прага или Будапеща през септември, Индия октомври-декември. тая година ще си наваксам за всички минали години
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

А на всичко отгоре Райън, оня ден напускали едни цени от Септември до Декември за Европата, по и под 9,99EUR, как да им простиш?
                Lupo - The Monster
                Е83 3D

Коментар

Гледах цениш в Турция - ами хич не ми харесаха тази година, при положение, че миналата година бях там и дадох 900 лева за ол-ин за 5 дни за двама за 5 звезди
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    Гледах цениш в Турция - ами хич не ми харесаха тази година, при положение, че миналата година бях там и дадох 900 лева за ол-ин за 5 дни за двама за 5 звезди
                    Че на тази оферта за Дедим в хотел с 5* , пет нощувки Ultra All Inclusive и цена от 260 лв. за човек с безплатие за дете до 13 години какво и има ? Има и други подобни де. Миналата година за същата категория хотел, но за 7 нощувки (двама възрастни с дете) платихме значително повече пари.
                    A17DTС/S

Коментар

ele написа:
                      И като сте започнали да се хвалите - аз вече бях - ...
                      7 дни северна Дания - Балтийско и Северно море + еднодневна екскурзия с ферибот до Göteborg (Швеция)4 дни Шварцвалд - трите извора на р. Дунав4 дни немски острови в Северно море - Borkum, Juist, Norderney и Langeoog
                      geo_g написа:
                      А на всичко отгоре Райън, оня ден напускали едни цени от Септември до Декември за Европата, по и под 9,99EUR
                      И аз се уредих с такива билети до БГ и назад през септември, за да се разходя из Стара планина.
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Туй последното не съм го казала аз

Коментар

Еле, защо хората да не си почиват на морето? Това, че ти живееш там и ти е ежедневие е друг въпрос. Все едно някой от Банско, Разлог, Смолян да каже " е кво ходите по тия планини и ски"Аз на морето си почивам мнооого хубаво даже. Спя си на шезлонга, чета си книга, играя карти и като почне да не ми отваря термостата и да прегрявам отивам и си топвам м@дурите в морето. Мммм, може за това да ти е тъпо - нямаш, за да ги топнеш
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Имам, че и по-големи от твоите, ама не ми е кеф да лежа на плажа и да ходя да ги топя.Работата е точно в другия въпрос - ако живеех из Банско и т.н. щях да питам как може да си почивате на планина сигурно.

Коментар

Кау:...м@дурите в морето. Мммм, може за това да ти е тъпо - нямаш, за да ги топнеш Mr. Green
                              Еле: Имам, че и по-големи от твоите, ама не ми е кеф да лежа на плажа и да ходя да ги топя.
                              ...Еле. Заинтригуван съм. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                              A17DTС/S

Коментар

Говорих образно, да не го обръщаме на дискусия

Коментар

Working...
                                X