Здравейте, пускам темата с цел да събера интересни идеи за почивка лятото. Аз лятото почивам на море както много други. Миналото лято бяхме семейно на Равда, наехме апартамент с много удобства на прилична цена, тих и спокоен. Курорта не е лош, като изключим тесните плажове, но несебърския плаж беше съвсем наблизо и беше много хубав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....
Collapse
X
-
Път
На море в Гръция и после в Банско с ходене и до хижа Вихрен .Това поне 2 пъти през латото за по 5 дни А другото ходене не го броя като брането на дини пъпеши сега и нарове 1 октомври наглеждане на маслиновите дръвчета вече са 5 бр :D Не може да ходим за по дълго че имаме аквариуми и е пълно с рибета .
Коментар
-
Вече 3 години под ред ходя лятото в Родопите, отразява ми се много добре. Миналата година посетих 2 комплекса на 50м. от р. Арда, като тази година мисля да повторя.Следващия месец се оправям към Синеморец, като теб с нает апартамент. А септември мисля да отидо до Лефкада, но да видим.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
ntodorov написа:Ние ще почиваме в Банско."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:ntodorov написа:Ние ще почиваме в Банско.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз почивам на северното Черноморие. Опитах 1-2 пъти на юг и нямах търпение да си ходя. Това да ми лягат на 20 см от мен не ми допада. Нагоре ако знаеш къде да ходиш е толкова диво, спокойно, евтино, а и е по-хладно, което на мен ми е +.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
donnna написа:Как почивате на море не знам....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
evgeni85 написа:Жената умира да се пърже като рак .... а аз не излазям от капанчетата. Ама тази година ще се пропусне. Бебчо е на 2 месеца все пак. Догодина.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар