ФЕРАРИСТ, и аз точно това имах предвид, но не ми се пишеше толкова много и реших да вметна едно саркастично изречение.
Баси, напоследък се хващам че нещо съм поотвикнал да чета и вдявам сарказъм, а аз толкова обичам да го употребявам.......не е генерален проблем, но е излишно писане......освен това бърка впечатленията за хората, знаех че "тоя не е толкова задръстен да пише такива неща", ама айде нещо може да се е объркал и да драснем ред - 2......А то напразно......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Живея на морето и го приемам почти като даденост. За летният сезон я направя ,я не десетина плажа. Наситил съм се на море и ми е все тая дали ще е нашенското или комшийското. Чисто географски погледнато няма как да се сравняваме с плажовете на Гърция и Турция. С нашите скромни 350км. брегове сме джудже пред тях.Следва презастрояването на ивиците,малкото останали плажове на които да се опнеш на спокойствие и разбира се "прекрасните" ни заведения по морето.Намират се и читави места за отдих ,но за жалост не са по джоба на доста хора.
Зависи от виждането и гледната точка - аз в БГ на море не стъпвам не защото не ми харесва природата, а защото не харесвам обслужването, обстоятелствата, инфраструктурата, алчните капути който искат да направят максимална печалба с минимални разходи и допринасят за това все повече нашенци да ходят навън......Ако това че съм избрал да пълня чужд джоб(който досега винаги си е заслужил парите с това което ми предлага), вместо български - може и да не съм патриот.......а и ми е все тая ако някой си го мисли за мен по тоя начин..........Ако имам къща или вила на морето и мога да пасувам всички изброени по горе негативи аз няма да бия път в чужбина......Но докато нямам и всичко по почивката в БГ си е по същия начин - аз няма да дам дори и лев на някой дето развива туризъм по морето......а и в БГ.......
Май си говориш само така на АБА, а? Празни приказки, дрън=дрън, статуквото било такова. Дай да сложим под общ знаменател всички места по Черноморието. Така сме чували. Има оплаквания. Четете внимателно: Има много места по нашето Черноморие, където тези "слухове" не важат. Прекрасни места и за почивка и за забавления. Който, каквото търси. Има и заведения и хотели с перфектно обслужване. Ама "ферари", не трябва да зклеймяваме предварително всичко, а който не ги е потърсил, не ги е намерил.
stilo_new, кои са тези места? Не разбирам що се засягаш. Това дали си удовлетворен или не зависи от очакванията. Аз на заведение или хотел в България в курорт, които да са удовлетворили очакванията ми, не съм попадала. Такива има в големите градове, но не и в курортите. На кое да се зарадвам - на това че в повечето случаи не можеш да излезеш вечер без да те оглушат с децибели, че като излезеш от заведението ти се лепва някой мангал да ти предлага какво ли не - дрога, секс, такси, незнам-си-какво. За мръсотията и праха няма да говоря.Всички мои познати чужденци са доволни от българските курорти, но най-вече защото е евтино, не толкова, че обслужването било перфектно или че в кръчмата са ги обслужили подобаващо. Така че ще се съглася с ФЕРАРИСТ. Аз никога и по никакъв повод няма да препоръчам българското черноморие на никой от познатите си.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Българско диво Черноморие остана (засега) единствено на север непокварено. Километри плаж, диво, без мутри и чалга, без ленти за паркинги, опънати от незнайно кого. Няма хотели, няма бетон и лукс, но няма и една читава кръчма за по една супа. Всъщност е въпрос на време ганю да го осе...е.
Бях почнал, да пиша един голяяям коментар, но заслужава ли си?stilo_new, остави хората всеки да си ходи където иска. Ако го играеш застъпник и се чувстваш засегнат, понеже си морско чадо е друг въпрос.Ако искаш да препоръчаш на някой дадено място - казвай го. Все пак темата е за това.Иначе и моето мнение съвпада 1:1 с на Ферариста.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Българско диво Черноморие остана (засега) единствено на север непокварено. Километри плаж, диво, без мутри и чалга, без ленти за паркинги, опънати от незнайно кого. Няма хотели, няма бетон и лукс, но няма и една читава кръчма за по една супа. Всъщност е въпрос на време ганю да го осе...е.
Да бе, няма... Аз дето по принцип не обичам нито супа, нито риба - още ми е в устата рибената чорба от кръчмата в центъра на с. Българево.А на връщане от Бургас точно това си говорехме със съпругата, че от 7-8 години не сме ходили по дивотията на север и не е зле догодина да отидем. Преди само там бръмчахме - Балчик и нагоре. Тюленово, Камен бряг, Тузлата... спомени...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
За морето: Много се надявам наистина да са останали все още диви и неопетнени места по нашето Черно море. Дано. Пожелавам на всеки винаги да намира своята почивка такава, каквато е била в представите му.От моя гледна точка - Почивката по нашето море го намирам, като рационален и бърз начин да си довършиш батериите тотално и безвъзвратно.ПС: Това е от последното денонощие във "флагмана" на нашите черноморски комплекси. Естествено, че можем да сме встрани от тези събития, но трудно можем да избягаме от мутренското и пошлото, което в тези дни "твори" около нас.http://flagman.bg/article/105006http...article/105129
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Май си говориш само така на АБА, а? Празни приказки, дрън=дрън, статуквото било такова. Дай да сложим под общ знаменател всички места по Черноморието. Така сме чували. Има оплаквания. Четете внимателно: Има много места по нашето Черноморие, където тези "слухове" не важат. Прекрасни места и за почивка и за забавления. Който, каквото търси. Има и заведения и хотели с перфектно обслужване. Ама "ферари", не трябва да зклеймяваме предварително всичко, а който не ги е потърсил, не ги е намерил.
Мда, говоря си АБА, щом не съм седнал да напиша 2 педи обстоятелствен ферман.......водя си общ разговор във форум, нищо натоварващо, не съм седнал да убеждавам тоя и оня във вижданията си, като цяло ми е все тая дали някой ще се съгласи или не.......казвам си гледната точка и тва е......Не съм употребявал думата "слухове"......аз не градя гледната си точка на медии и приказки, а на лична преценка и опит........опита ми гласи че 90% от местата по нашето скъпо море са пълна леш, и напълно заслужават липсата на клиенти и посетители.......ся нямам нерви да изпадам в дефиниции кои точно са тия места, хотели ли са, запустели места и прочее.......По принцип моя начин на почиване не включва да грабна една палатка и за я опъна на къра(сори за израза, знам че мога да си изразя по живописно с плаж, дюни, горичка и пр.).......и затова не мога да прекарвам времето си в търсене на най - доброто измежду тия останали 5% от БГ морето.......затва одя към съседните ни страни, където пак по моето скромно мнение процентите са наобратно........П.П......гледах как оная скапана квачка дето е министърка на туризма вика - "ама то в Гърц шезлонга можело да е без пари ама нямало медиц обслужване на плажа"........Преди 10 дена се върнахме от некво смотано гръцко село до Волос, дето имат 5 улици на кръст, илядо жители и 2 четиризвездни хотела........плажа е от другата страна на улицата.......некъв бастун припадна на плажа, скапаната линейка дойде за под 5 минути.......и тва в некво село.......що не оди да си гръмне тая........П.П.П - само може да се радваме че тия на юг от нас нямат нашта Природа, че тогава БС и ВН далеч няма да са това което са сега.....или били......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Да-м-м-м-м.Истината е там където казва геоИ аз не бяха ходил изобщо на дивото Северно Черноморие и ми хареса много.Особено там на местата от снимките.Пълно спокойстие и Релакс - на 30-50 метра по една двойка.Място колкото щеш ...Красота, спокойствие и природа.Много дива природа ...Няма друго такова място на българското Черноморие ...
Никога не съм бил фен на морето, ходил съм, но немога да кажа че съм си почивал, просто ме изпива. Въпреки, че живея в планината никога не ми е омръзвала, там е тишина и спокойствие. Сменям нашия балкан с Родопите и по-точно Велинград, влюбени сме с жената в тоя край. Преди два дена се върнахме от там. Бяхме в едно хотелче с минерално басейнче, тихо и спокойно в страни от центъра, спане и закуска за 21.50 лв. на човек и разполагахме с хол, спалня, баня, телевизор, хладилник и интернет. А там горите и въздуха за различни от нашите, за Юндола няма смисъл да коментирам. Който не е ходил в Родопите няма как да ги оцени, безгранични тишина, спокойствие и чист въздух.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар