Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна почивка , кой е на море, кой на планина ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    .....Абе навсякъде е хубаво, стига човек да ....
    има пари Тогава със сигурност ще му е хубаво навсякъде. Иначе да отидеш някъде и да се стискаш, щото си останал с 5 лева - не знам дали на някой това би му харесало. Аз лично не мисля, че почивката в чужбина е по-евтина, отколкото в България, при равни условия.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      ntodorov написа:
      .....Абе навсякъде е хубаво, стига човек да ....
      има пари Тогава със сигурност ще му е хубаво навсякъде. Иначе да отидеш някъде и да се стискаш, щото си останал с 5 лева - не знам дали на някой това би му харесало. Аз лично не мисля, че почивката в чужбина е по-евтина, отколкото в България, при равни условия.
      Ц...топки да има За второто не мога да кажа при равни условия как ще е за всеки от аспектите. Ние ходим в Гърция, а СФ-Неа Перамос (където ходим) са 350км, а до Черно море са ни 500км.Цената на храната в Гърция е със сходни цени. На плажа чадър и два шезлонга са 6евро, което е далеч от исканите 30-40+лв при нас.Имаме приятели с къща там и спането ни е бонус. Но сме си наемали и апартамен в покрайнините на селото за 20евро/ден. То беше етаж от къща и бяхме 7-8 души...та излезе много евтино.Отделно, че плажовете са чисти и не са пълни с фасове. Водата е кристално чиста и спокойна, а не пенеста, с неопределен цвят и аромат, вълни по 10-15 метра и скорост на вятъра от 400м/с.Също така там е и спокойно, а не все едно Студентски град се е преместил на морето и да гледам повръщащи хора на всеки метър. И не на последно място - в Гърция пари за паркинг НИКЪДЕ не са ми искали.Освен на пари е и въпрос на предпочитание. Без да искам да обидя никой от морските ни градове.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Еле:...има пари Smile
        МЕРАК бих казал. Тогава и пари ще има.
        Аз лично не мисля, че почивката в чужбина е по-евтина, отколкото в България, при равни условия.
        Ако говорим за почивка на море, даже нямам идея кой БГ петзвезден хотел на нашето море предлага поне близка оферта до такава в аналогичния или дори с 2 звезди надолу хотел в Турция....Пък и щом почти не остана бургазлия неотмарял в Турция - смятай.Иначе за почивка на планина - БЪЛГАРИЯ. Наоколо нямаме равни. Тук имаме страхотни кътчета, местности, хотели и предложения. Там в Балкана ни е силата, а морето ни се превърна в удобен мутренски кът за "очите", "кравите", "келовците". Мерси.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

geo_g написа:
          siluro написа:
          pplk написа:
          evgeni85 написа:
          Хубаво е ама не всеки може да си го позволи. Даже много малък процент.
          Колега, разреши ми да не съм съвсем съгласен.
          Колега, ако не е тайна почивката в Кипър през някой оператор или сам си я организира ? Ние сме трима и някаква такава седмична почивка под 1000лв с транспорта представлява известен интерес. ... 600 кинта в Евра или Лева ?
          Погледнах набързо, примерно за Октомври 11-ти до 18-ти със самолет с Wizz, пътя ти за трима човека само с раници към днешна дата е 580лв, без дебнене и др. врътки.Спането за трима, от Booking на първо четене, започва от 200EUR за 7 нощувки за трима, остават ти разходи за вътрешен транспорт, храна и т.н. разходи от личен характер. Малко google, четене, подготовка и си си ти.
          И аз гледах и четох, тъй като на намерих нещо близо до 600 кинта за това питах каква е врътката. Благодаря, че си търсил вместо мен все пак
          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре.У дома съпругата ми се рови и търси. Аз нямам тези нерви. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо... Аз не вярвах. Виждайки изгодна цена и съобразявайки се с датата си редим пъзелчето нататък, като единствено за Англия направихме "компромис" в цената за самолет но пък хванахме други изгодни предложения там. Маневрира се.Лесно и достъпно е вече. Мерак само да има. Примерно от тук:https://wizzair.com/bg-BG/TimeTable/Sofia/MilanЕто сега има за септември месец на 39.99 лв. Възможно е местата на тази цена да са изчерпани в момента на резервация, но е възможно и да ви предложат и по-ниска цена.
            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
              Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо...
              Е аз по-горе писах, за мерака и търсенето. Миналата седмица Райън имаха полети, примерно до Пиза за 9,99EUR на посока, а през разни сайтове излизаха цени и по 1EUR. От там Флоренция е на 1час с влак, за 8-9EUR на посока, Сиена на същото разстояние и пари, морето е на 20км, да не говорим за Лука и Ливорно.Дето се казва, ми е по-евтино да отида до Италия със самолет + няколко нощувки, отколкото до Пловдив с кола за същото време!
              Lupo - The Monster
              Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                ntodorov написа:
                Момчета. Изгодни предложения винаги има и се намират, но за съжаление не стават от днес за утре. Вярвате ли, че за 29 лева може да се лети от София до Милано/Бергамо...
                Е аз по-горе писах, за мерака и търсенето. Миналата седмица Райън имаха полети, примерно до Пиза за 9,99EUR на посока, а през разни сайтове излизаха цени и по 1EUR. От там Флоренция е на 1час с влак, за 8-9EUR на посока, Сиена на същото разстояние и пари, морето е на 20км, да не говорим за Лука и Ливорно.Дето се казва, ми е по-евтино да отида до Италия със самолет + няколко нощувки, отколкото до Пловдив с кола за същото време!
                Точно. Иначе най-изгодния ни полет за цялото семейство беше преди две години: София - Берлин - София - 75 Е - пакетна цена. Мисля, чепри повече упоритост може да свалим и тази цена..... :P
                A17DTС/S

Коментар

geo_g написа:
                  За това лято: 1 седмица на Халкидики (вече мина), 1 седмица в Лондон (в края на Юли), 1 седмица на Халкидики (в началото на Септември)
                  Нещо подобно на мен.Вече мина 1 седмица на Паралия Катерини, изкарах си супер, черен съм като циганин. (най-хубавата ми почивка от години насам, може би заради компанията ). Съчетахме плажовете с еднодневно изкачване на ниската част от маршрута до Олимп, така че и красива планина имаше.Цената беше 105 евро на човек за 5 нощувки със закуски и вечери. 15 евро ми беше еднодневно пътешествие с "пиратски" кораб до пуст плаж, обяд-барбекю и доста забавления. След 3 дни тръгвам на Европейска обиколка ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=119332 ) с крайна дестинация Лондон (общо 3 седмици, от които 1 в Лондон). На връщане предвиждам поне 1 ден на плаж по френската ривиера. Като се върна, до края на лятото най-вероятно ще се завъртя и на няколко 1-2 дневни плажувания на Поморие и Переа (край Солун).

Коментар

Нашата почивка вече е резервирана. Тази година на Поморие. Не че не ми се ходи в Гърция, но с малкия бандит ще е истинско приключение. Миналата година до Равда за 3 часа пътуване 3 пъти повръща, два пъти по малка нужда и веднъж по голяма то аха да набера скорост и спираме. Има и хубава страна малкия, че става рано, щем не щем ставаме и ние и сме на плажа докато още няма хора, прибираме се като стане жега, вечер излизаме като се позахлади. Аз не обичам много да се пържа.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Immortal, приятна разходка, да не забравиш снимките и ние да попътуваме задочно
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тук ще го пльосна:http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.html
                        A17DTС/S

Коментар

Бях в Гърция за седмица!!! Планувам още едно ходене евентуално до тсм, Август 4-5 дни в Чепеларе!

Коментар

За почивка и ние от 9г. ползваме гръцкото крайбрежие, тук сме само за 3-5 дневни олинклузивни напивания с приятели но това категорично не е почивка.
                            Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                            Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Най-доброто е българското Черноморие!

Коментар

Ами аз не съм ходил много по чужбинските плажове, но където съм бил - мога да се съглася. Комбинацията море - планина у нас е уникална, плажът и морето са много добри.За съжаление не става за почивка. Скъпо и неуредено ми е. Посещавам го 2-3 пъти в годината за по 3-4 дни, но не с цел да си почина.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X