Последното ми наказание е фиш от 02.2010г. - т.е. минали са 6 години - има ли смисъл да се разхождам до КАТ и да плащам такса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл да се вади т.нар. Златен талон???
Collapse
X
-
Ти сам си преценяваш.При следващо нарушение не ти се вземат точки, ако има финансова част обаче си я поемаш.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
мен не са ме спирали за нарушения, но като ме спрат и го видят, обикновено реакцията им е: О, имате златен талон. Гледат дали документите са мои и ми пожелават приятен ден. преди, като не си го бях извадила, ми гледаха дали имам пожарогасител и подобни. Ами процедурата, отиваш на гишето, казваш какво искаш, гледат дали имаш нарушения, пращат те да платиш, после пак се редиш. Тъй беше в Ямбол, бавно, промаво, една лелка обслужва 10 човека, 3 часа чаках. Може би защото имаше наплив тогава. Може в някои да има специални гишета и да става по-бързо. Иначе с подновяване на книжката пак гледат дали имаш нарушения и ако нямаш, ти го подновяват автоматично. Ако имаш, предполагам ти го вземат и ти дават син - с такова впечатление останах, като си поднових книжката.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Повече работа ще ти върши оня другия талон Иначе катаджиите не гледат еднозначно на този талон, иначе мислех и аз да вадя, но като станах на няколко пъти свидетел на реакции от типа на "като те гледам как караш, тоя талон е измислен" или "е ти ся кво искаш да покажеш, че си света вода ненапита ли?" и пр. глупости. А напоследък освен при много редки случаи, полицаите не спират за проверки... само се снишават и после получаваш пратка в "Т-пост", но за такава честитка талона не върши работа. Върши ако си влязъл в забранена улица примерно или нещо от сорта.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Re: Има ли смисъл да се вади т.нар. Златен талон???
donnna написа:Последното ми наказание е фиш от 02.2010г. - т.е. минали са 6 години - има ли смисъл да се разхождам до КАТ и да плащам такса?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Има ли смисъл да се вади т.нар. Златен талон???
donnna написа:Последното ми наказание е фиш от 02.2010г. - т.е. минали са 6 години - има ли смисъл да се разхождам до КАТ и да плащам такса?Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Дори да не го извадиш не е фактор (това ако реално имаш право на такъв). Ако си направил нарушение за което отнемат точки и пари, то ти вземат само пари. Поне при мен така се случи.Системата отчита че си имал право на златен талон.Не знам дали все пак не зависи от тежестта на нарушението.F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Дори да не го извадиш не е фактор (това ако реално имаш право на такъв). Ако си направил нарушение за което отнемат точки и пари, то ти вземат само пари. Поне при мен така се случи.Системата отчита че си имал право на златен талон.Не знам дали все пак не зависи от тежестта на нарушението.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар