Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitkosoft написа: Преглед на мнението
    И какво ти е интересно не мога да разбера....
    ся все пак не може средната цена да е 9000 аз да искам 10 000. нямам как...колега на челото ми не пише шматка...
    Добре де, тогава що е целия вой?
    Купил си колата доста под средната цена - за 8200.
    И си очаквал да е като нова ли?
    19 страници изписахме, съчувстваме ти, туй-онуй... Купил си я тънко, нахендрил си се, сега си береш плодовете.
    А и като гледам колко пари си дал за ремонти - не мисля че може да се оплакваш.
    Мен да си ме чул да се оплаквам? Че Кромата не става? А съм дал само за ремонти още 50% от цената на колата. Като сложим и екстрите, ще стане почти 100% - т.е. купил съм я още веднъж.

И в крайна сметка - стават ли 159-ките или не стават?
    По-съм склонен да се доверя на Yavor и да кажа, че са перфектни автомобили.

Коментар

Къде я видяхте тая средна цена от 9 бона за 1,9 ръчка, не знам.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ами в алфа форума няма 159-ки за под 9000 лева..ето ти я средната цена...
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Колега, ти като си в областа на търговията и като клиент попаднеш на тази тема 20 страници мрънкане, видиш на края че се продава по договаряне каква би била твоята оферта към продавача ми е интересно. Ама честно като търговец отговори
          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Ами в алфа форума няма 159-ки за под 9000 лева..ето ти я средната цена...
            Колега, признавам, че не съм добре с математика, но ако най-ниската цена е 9000, средната 9000, то това означава, че най-високата е също 9000 или греша? Винаги съм смятал, че пазара определя цената, а не някой форум, на ти си в сферата на търговията и разбираш нещата по-добре от мен, та явно съм живял в заблуждение.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Стана ми интересно и хвърлих едно око в Мобилето.
              Бърз преглед показа около 40бр 159-ки на цени до към 9000лв,като масово преобладават 7-8...
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Нещата верно минаха в другата посока.

Мойта кочина я купих 2008г. за 6500лв и за тия 8г от както е при мене за ремонти и подобрения съм дал около 5000+лв., или грубо към 11500лв за пунто МК2 , мисля да го пусна за 10000лв, цената май е добра, а за първия дето ми се обади ще сваля веднага 1200лв, понеже толко дадох за ГИ, който вече съм си избил от разхода на гориво
                punto HGT

Коментар

mitaka_71 написа: Преглед на мнението
                  Стана ми интересно и хвърлих едно око в Мобилето.
                  Бърз преглед показа около 40бр 159-ки на цени до към 9000лв,като масово преобладават 7-8...
                  Явно окото ти кйораво...как така не видя че има и за над 10 000 159-ки...да копирам ли тук или на лично...
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Тази и тя ли е за 7-8...
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=fkye71

Извинявам се пред подераторите просто искам да запуша устата на пишещите понеже много знаят...но не виждат , че има и 159 като моите за 15 000 и нагоре
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Тази и тя ли е за 7-8...

Извинявам се пред подераторите просто искам да запуша устата на пишещите понеже много знаят...но не виждат , че има и 159 като моите за 15 000 и нагоре
                      ДОбре, че хвана страшната далавера и си купи същата, ама за 8000лв Ами, г-н Търговецо, Вие сте си купили един коптор и то с ясното съзнание, че го правите. Защот тогава направи 200 теми в 100 форума, че модела е тотален шит? Явно проблема е във въпросната кола и е трябвало да очакваш подобни изпълнения от нейна страна. Все пак те разбирам. Къде от мантатилет, къде от глупост и аз понякога се хващам, че търся дадени неща с ненормални критерии. " Ако може кола в супер състояние, на 5 години да е и да е за 5-6 000лв и да не се чупи" или " Апартамент, в хубав квартал, ново строителство, ако може да е над 70кв.м. и да е за 300лв/месец наем". Предполагам под въздействие на ужаса и разочарованието си действал, но опредлено е трябвало да очакваш, че ще има проблеми. Няма как две коли с еднакви характеристики и едната да струва 8000, а другат 15 000 и да очакваш да са в еднакво състояние. То малко историята стана като за лисицата и гроздето. Нямал си пари за хубавия екземпляр, но понеже искаш да е 159 и правиш компромис, който после ти изяжда главата. Щом бюджета ти е бил 8000-10 000 лв, според мен е трябвало да търсиш друга кола, където хубавите бройки са по 6-7 000, да може с останалите до 10 000 да можеш да я обслужиш и ала-бала. Сега не го приемай, че ти правя сметки на парите - аз така бих направил. Дано повече не се чупи тая кола, но не бих се изненадал ако след месец проплачеш от нов проблем.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

В крайна сметка,ако си решил да я продаваш пускай я.Това,колко може да се вземе на една кола е строго индивидуално и трябва известна доза късмет.Чудно ми е само следващата марка към която си се насочил.За справка само по БМВ-то година и половина откак съм го купил(с газов инжекцион си беше) съм сменил една водна помпа Долц-60лв,два шарнирни болта -по 22лв броя и газовата рейка със скъпите инжектори МЕД се предаде от хубавата ни газ.Спрях се на рейка Хана за която с преправянето,монтажа и настройките ми взеха 250лв.Голямото предимство си мисля,идва от това,че е с верига и отпада голямо перо от тези задължителни при други автомобили консумативи.
                        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Тази и тя ли е за 7-8...

Ако приемем, че не знаем какво е средна цена, все пак ми е любопитно, като купуваш автомобил на половин цена, не ти ли светна лампичка, че има нещо нередно? За кво бяха 20стр. сълзи и сополи? За това, че си дръпнал ръчката от много акъл ли? Конкретно в твоя случай "далаверата" ти е излязла през носа само по твоя вина, нито колата, нито кишата, нито Гришата са ти виновни.
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Най вероятно ще е BMW имам двама приятели с BMW и само карат. Единия го има от пет години и един път да не каза че е влязъл в сервиз
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

взех Алфата за 8200 лева...обслужих я за 640 лева...смених горен ляв носач за 210 лева...смених гарнитура на глава...тя мина гаранционно по колата...ремонтирах генератора за 160 лева - диоден блок и реле регулатор...смених кормилна рейка за 960 лева - 795 лева рейката(имам гаранция за нея) и 160 лева труд...всичко колата струва в момента. Също така премахнах и ДПФ и ЕГР - хардуерно и софтуерно - 350 лева. Всичко за 10520 лева...
                              Демек за 10 000 твъро я давам...без уговорки...сега ми се развали и задното ел. стъкло. и него ще ремонтирам тея дни...
                              Като има кой да ги даде-вземай ги. Алфа не е по-лоша от останалите. Ако се забави продажбата ще му мислиш.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Момко,просто ми стана интересно като каза че няма 159-ка под 9К/ти сезираше Алфа форума/,а аз погледнах сайт за продажба на автомобили...
                                От 69 обяви 2/3 са на цена доста под обявената от тебе 10К.Така че слезни на земята и недей да скачаш като ощипана булка
                                Щом си решил да е продаваш-както каза един колега нагоре-можеш да и търсиш колкото пари прецениш-въпросът е кой ще има възможност да ги даде...още повече с тази негативна тема Успех!
                                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                                X