Не намирам вина в майсторите...все пак никой не ми е пипал рейката тук в България...тя сама се скапа...алтернатора също никой не го е пипал...той сам се скапа...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование
Collapse
X
-
И аз съм на мнение, че почне ли да се троши така серийно, няма спиране. Видял съм го. Казваш си- само това сега да оправя и после ще си карам и то след 20 дни пак нещо сериозно. В такива случаи е по-добре да си спестиш нервите и да я махнеш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Алтернатора не е алфата. Ако това ще те успокой, един колега си купи Астра която го остави на магистралата заради диоден блок. Прибирането му струваше ххх лева и отделно ремонта на алтернатора. На рейката още не знаеш какво и е. И какви са тези майстори които рециклират и нищо не могат да изкарат рейките, това е малко несериозно.
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоКолега, тази тема стана по-травмираща от Game of thrones . Продай я тази кола за колкото можеш и да се свършва. Явно е влязла в необратим разпад и колкото и пари да наливаш, все нещо ново ще изскача.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Всички вече знаят за проблемите на колата ти, така че ако я пуснеш за продажба, с купувача ще достигнете до някаква компромисна цена, която устройва и двамата. А бъдещият купувач няма да има за какво да те псува, защото не си спестил нищо. Да, ще загубиш доста пари, защото ще трябва да я продадеш на цена, по-ниска от пазарната. Но ако продължиш да наливаш пари в нея, загубата ти може и да е по-голяма. Ти си решаваш, аз си казах мнението.
А има и други варианти за продажба, при които хем няма да си на голяма загуба, хем няма да носиш отговорност пред купувача, ако това по някакъв начин те притеснява. Оставяш я да се продава в авто къща например.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоВсички вече знаят за проблемите на колата ти, така че ако я пуснеш за продажба, с купувача ще достигнете до някаква компромисна цена, която устройва и двамата. А бъдещият купувач няма да има за какво да те псува, защото не си спестил нищо. Да, ще загубиш доста пари, защото ще трябва да я продадеш на цена, по-ниска от пазарната. Но ако продължиш да наливаш пари в нея, загубата ти може и да е по-голяма. Ти си решаваш, аз си казах мнението.
А има и други варианти за продажба, при които хем няма да си на голяма загуба, хем няма да носиш отговорност пред купувача, ако това по някакъв начин те притеснява. Оставяш я да се продава в авто къща например.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Айде, готова е колата. Срещу 960 лева с рейката и ремонта. 800 лева заводвско рециклиране рейка и 160 лева труд...на 159 рейка не се рециклира да знаете...още като я оставих за рециклиране ми казаха, че има шанс да не стане...и така и стане, като я напънали и се пукнала....и такаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа: Преглед на мнениетоАйде, готова е колата. Срещу 960 лева с рейката и ремонта. 800 лева заводвско рециклиране рейка и 160 лева труд...на 159 рейка не се рециклира да знаете...още като я оставих за рециклиране ми казаха, че има шанс да не стане...и така и стане, като я напънали и се пукнала....и такаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
mitkosoft написа: Преглед на мнениетоАйде, готова е колата. Срещу 960 лева с рейката и ремонта. 800 лева заводвско рециклиране рейка и 160 лева труд...на 159 рейка не се рециклира да знаете...още като я оставих за рециклиране ми казаха, че има шанс да не стане...и така и стане, като я напънали и се пукнала....и такаpunto HGT
Коментар
-
А, не има още няколко проблема като цена които ще надхвърлят няколко хиляди лева...трябва да се оправи тракащото окачване и също тея дни забелязвамп ри студен старт и при първото подаван не газ излиза гъст бяло-сив дим..и после вече няма косури...няй вероятно някоя дюза пикае..........Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар