Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не намирам вина в майсторите...все пак никой не ми е пипал рейката тук в България...тя сама се скапа...алтернатора също никой не го е пипал...той сам се скапа...
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Колега, тази тема стана по-травмираща от Game of thrones . Продай я тази кола за колкото можеш и да се свършва. Явно е влязла в необратим разпад и колкото и пари да наливаш, все нещо ново ще изскача.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз съм на мнение, че почне ли да се троши така серийно, няма спиране. Видял съм го. Казваш си- само това сега да оправя и после ще си карам и то след 20 дни пак нещо сериозно. В такива случаи е по-добре да си спестиш нервите и да я махнеш.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Алтернатора не е алфата. Ако това ще те успокой, един колега си купи Астра която го остави на магистралата заради диоден блок. Прибирането му струваше ххх лева и отделно ремонта на алтернатора. На рейката още не знаеш какво и е. И какви са тези майстори които рециклират и нищо не могат да изкарат рейките, това е малко несериозно.

Коментар

Колега, тази тема стана по-травмираща от Game of thrones . Продай я тази кола за колкото можеш и да се свършва. Явно е влязла в необратим разпад и колкото и пари да наливаш, все нещо ново ще изскача.
            Колега, а ако ти попаднеш някога на Алфата кво правим...псуваме предняи собственик ?
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Всички вече знаят за проблемите на колата ти, така че ако я пуснеш за продажба, с купувача ще достигнете до някаква компромисна цена, която устройва и двамата. А бъдещият купувач няма да има за какво да те псува, защото не си спестил нищо. Да, ще загубиш доста пари, защото ще трябва да я продадеш на цена, по-ниска от пазарната. Но ако продължиш да наливаш пари в нея, загубата ти може и да е по-голяма. Ти си решаваш, аз си казах мнението.
              А има и други варианти за продажба, при които хем няма да си на голяма загуба, хем няма да носиш отговорност пред купувача, ако това по някакъв начин те притеснява. Оставяш я да се продава в авто къща например.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Всички вече знаят за проблемите на колата ти, така че ако я пуснеш за продажба, с купувача ще достигнете до някаква компромисна цена, която устройва и двамата. А бъдещият купувач няма да има за какво да те псува, защото не си спестил нищо. Да, ще загубиш доста пари, защото ще трябва да я продадеш на цена, по-ниска от пазарната. Но ако продължиш да наливаш пари в нея, загубата ти може и да е по-голяма. Ти си решаваш, аз си казах мнението.
                А има и други варианти за продажба, при които хем няма да си на голяма загуба, хем няма да носиш отговорност пред купувача, ако това по някакъв начин те притеснява. Оставяш я да се продава в авто къща например.
                А ако не я пусна във форума а в някой сайт за авто обяви как ше знаешче е моята нито знаеш номера нито цвета нито нищо така,че ....аман от български номера..."ама то с изтекъл срок ама ше му сменим етикета" малко такава работа
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Кофти късмет имаш колега, но според мен си в дръж, ако ти харесва по принцип колата. Ще дойде един момент, в който няма да има проблеми и чак няма да го усетиш.
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Айде, готова е колата. Срещу 960 лева с рейката и ремонта. 800 лева заводвско рециклиране рейка и 160 лева труд...на 159 рейка не се рециклира да знаете...още като я оставих за рециклиране ми казаха, че има шанс да не стане...и така и стане, като я напънали и се пукнала....и така
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ебахти всичко ли е по 1к за тая кола...
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И дадоха ли ти някаква гаранция?
                        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

mitkosoft написа: Преглед на мнението
                          Айде, готова е колата. Срещу 960 лева с рейката и ремонта. 800 лева заводвско рециклиране рейка и 160 лева труд...на 159 рейка не се рециклира да знаете...още като я оставих за рециклиране ми казаха, че има шанс да не стане...и така и стане, като я напънали и се пукнала....и така
                          Удари и един парцал и я пускай за 6-7 хиляди лв и да се приключва.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

mitkosoft написа: Преглед на мнението
                            Пожелавам ти това да ти е последния сериозен разход по тая кола и от тук насетне само да я тормозиш с каране.
                            punto HGT

Коментар

А, не има още няколко проблема като цена които ще надхвърлят няколко хиляди лева...трябва да се оправи тракащото окачване и също тея дни забелязвамп ри студен старт и при първото подаван не газ излиза гъст бяло-сив дим..и после вече няма косури...няй вероятно някоя дюза пикае..........
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Продай ми я. Имам някаква странна формй на любов към счупени италянки.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X