pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование
Collapse
X
-
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
Колеги просто колата не става...днес ново 20...направихме си излет с булката да поснимаме с дрона и предницата освен че чука на умряло вече скърца зверски...ама като казвам зверски си представете стара врата на килер която не е отваряна от 20 години...и тва от нищото заклевам се...карах си спрях пред гаража да отварям вратата и като станах от колата се чу "кръъц" и викам айдеее отиде коня у реката...и ся освен всичко друго си имам скърцаща предница...така, че хора моля ви не си купувайте тази кола...да се самозапали дано, че да се отърва от мъките...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Каквото и да говорим все съм чел за проблемите по Алфите за калпавите им електроники и аз точно на такава попаднах...ами не мога да повярвам, че има безпроблемна алфа..Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Оффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Оффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:koolio написа:Оффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
pplk написа:siluro написа:след кратка разправия я върна на оказиона..siluro написа:После я продаде.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Искам само да вметна, че аз близо половин година се оглеждах за 159-ка ( седан, 150 к.с.) и всяка сутрин 1-вата ми работа беше да влезна в секцията "Съвет относно покупката на 159" в Алфа форума. Някои колеги там си търсеха кола от над година. 99% от колите прегледани в автокъщи бяха пълни морги, а тези които стават - доста скъпи. Поне според мен и моите критерии в края на Ноември 2015 най-евтината и хубава кола я продаваше колега от Пловдив и цената й беше 10600 лв. Твоят автомобил, на тази цена, от автокъща, предполага една първоначална инвестия от 2-3 хил. лв. Така се получи и при мен, накрая си взех Chevy Captiva и до момента съм дал близо 3 хил. за подмяна на редовни чаркалаци без да се е чупила. ( Дискове, накладки, жила, ангренаж, главини и прочие). Ако аз бях на твое място и вече съм дал известни средства по този автомобил, бих го закарал на реномиран майстор ( който разбрах има близо около теб) и нека той реши какво става с тази кола и има ли надежда. Успех.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
mitkosoft написа:Каквото и да говорим все съм чел за проблемите по Алфите за калпавите им електроники и аз точно на такава попаднах...ами не мога да повярвам, че има безпроблемна алфа....да, разбирам, че е нормално с времето нещо да се повреди но аз за 3 месеца сменях гарнитура...половината окачване, ся и скоростите хлопат или квото е там...двигателя трака при ускорение и тва за 3 месеца...ами за 9 месеца кво ще стане - сигурно тотална щета...въпроса е на половина решен ще се договарям с автокъщата да си я взимат и да ми дават друга кола...и то нещо като чист бартер без стотинка плащане...ако трайно се откажат да ми я сменят тогава вече, ще я ремонтирам и си е вечно моя...но определено вече никога Алфа Ромео...Какво им е здравото в Автобилд още като излезе имаше тест в който на малко под 100 000 километра алфа 159 с тоя мотор хвърли двигател....
Коментар
-
Настоящата ми Либра, седеше в автокъщата в Дупница от година и половина, като я докараха беше с транспортни драми, по едно време джамбазите явно са решили, че заради тях не могат да я продадат и я бяха оправили (изчукване, китване, боядисване). Понеже беше много запазена отвътре ходиха да я гледат една камара хора, включително и от ланча форума. Отзивите бяха потресаващи - турбото вие на умряло, не върви, волана скърца при навиване, има лопане по ходовата част, има една камара грешки и таблото свети като елха. Е, аз я взех - такава беше ситуацията ми - дадох Фолксфаген Лупо и 800 лева (бартер), просто защото другите джамбази които имаха що годе читави либри отказаха. За два месеца колата стана "струна" - нищо не хлопаше, нищо не светеше, скърцаше и пр. При това инвестициите не са били кой знае какви (~650 лв.), но си струваше. От този момент на сетне, по колата са правени предимно ПЛАНОВИ ремонти с едно изключение от преди месец като ми се спука изпускателния колектор. В плановите ремонти подмених чашките на полуоските, маховика и съединителя (това са най-скъпите неща в една Либра) на обща стойност 1700 лева... и с това приключи даването на пари по нея (изключвам тампони на щангата, биалетки и пр. евтини неща). В резултат - гоня 200000 км с нея (в момента съм малко над 170000).Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
siluro написа:pplk написа:siluro написа:след кратка разправия я върна на оказиона..siluro написа:После я продаде.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Сигурен ли си в думите си лично ли е изпитано или така си чувал....аз как да разбера дали е шлайфанаFiat Coupe 1.8
Коментар
-
D. Stanev написа:Настоящата ми Либра, седеше в автокъщата в Дупница от година и половина, като я докараха беше с транспортни драми, по едно време джамбазите явно са решили, че заради тях не могат да я продадат и я бяха оправили (изчукване, китване, боядисване). Понеже беше много запазена отвътре ходиха да я гледат една камара хора, включително и от ланча форума. Отзивите бяха потресаващи - турбото вие на умряло, не върви, волана скърца при навиване, има лопане по ходовата част, има една камара грешки и таблото свети като елха. Е, аз я взех - такава беше ситуацията ми - дадох Фолксфаген Лупо и 800 лева (бартер), просто защото другите джамбази които имаха що годе читави либри отказаха. За два месеца колата стана "струна" - нищо не хлопаше, нищо не светеше, скърцаше и пр. При това инвестициите не са били кой знае какви (~650 лв.), но си струваше. От този момент на сетне, по колата са правени предимно ПЛАНОВИ ремонти с едно изключение от преди месец като ми се спука изпускателния колектор. В плановите ремонти подмених чашките на полуоските, маховика и съединителя (това са най-скъпите неща в една Либра) на обща стойност 1700 лева... и с това приключи даването на пари по нея (изключвам тампони на щангата, биалетки и пр. евтини неща). В резултат - гоня 200000 км с нея (в момента съм малко над 170000).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар