Във интерес на истината моето Типо е от 91 1.6 мотора купувано е от Пловдив това са вече около 26г незнайно през колко собственици е минало преди да стигне при мен имам го от повече от 10 години в рамките на 5,6 години е било с мен по европа и никъде ама никъде не ме е оставило на пътя минава 350000км ако са реални може и да е над 500 но и до момента работи като часовник само дето го яде ръждата от долу иначе за толкова години съм сменял части по окачване веднъж горивна помпа добре че е и на газ инак да ме е оставило на пътя ☺свещи кабели тук таме някои датчик но това е консуматив мотора поне при мен не е отварян не съм сменя нито съединител нито скорости нищо в момента за смяна е само маховика има някои друг изронен зъб поне за мен кола чук .
От 3 години имам и Мареа 1.8 чист бензин купена е в Словения от частно лице сменяни са пак консумативи ремъци ролки свещи водна помпа термостат и чаркълъци по окачването без сериозни ремонти и ревизия на мотор досега с нея съм също доста често по европа товари се като животно и винаги тегли ремарке взех я на 190000 в момента е на 220000.и мотора мърка като коте.
Много се плюят италианките но за моите две не мога да кажа лоша дума .
Бих си взел и новото Типо стига да мога да си го позволя
От 3 години имам и Мареа 1.8 чист бензин купена е в Словения от частно лице сменяни са пак консумативи ремъци ролки свещи водна помпа термостат и чаркълъци по окачването без сериозни ремонти и ревизия на мотор досега с нея съм също доста често по европа товари се като животно и винаги тегли ремарке взех я на 190000 в момента е на 220000.и мотора мърка като коте.
Много се плюят италианките но за моите две не мога да кажа лоша дума .
Бих си взел и новото Типо стига да мога да си го позволя
Коментар