Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitaka_71 написа: Преглед на мнението
    Момко,просто ми стана интересно като каза че няма 159-ка под 9К/ти сезираше Алфа форума/,а аз погледнах сайт за продажба на автомобили...
    От 69 обяви 2/3 са на цена доста под обявената от тебе 10К.Така че слезни на земята и недей да скачаш като ощипана булка
    Щом си решил да е продаваш-както каза един колега нагоре-можеш да и търсиш колкото пари прецениш-въпросът е кой ще има възможност да ги даде...още повече с тази негативна тема Успех!
    То след тази златна тема ми се струва, че направо ще им се срине цената на пазара на тези коли

Съжалявам колега миткософт за неволите ти, ама така и така си набил парички по тази кола поне и я карай.
    п.п. Не че вярвам в тези суеверия, без да се сърдиш ама вземи сложи една глава чесън в жабката против уруки. Майтапа на страна ама като не помагат майсторите поне с бабини лекове пробвай, нищо няма да ти струва.
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

mitkosoft написа: Преглед на мнението
      Най вероятно ще е BMW имам двама приятели с BMW и само карат. Единия го има от пет години и един път да не каза че е влязъл в сервиз
      Това сме притежателите на италианки. Плюем си колите и после що хората търсят алфа и фиат за по 800 лв. Приятел, голям фен на италианките отвреме навреме взема я някой мерцедес, я някое ауди и вика от тия аудита колкото съм вътре, никога италианка не може така да те овътри, ремонтите по аудито, вика ми са от 3К лв нагоре.
      За бмв не знам, може път те да са марката... без ремонти
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа: Преглед на мнението
        Това сме притежателите на италианки. Плюем си колите и после що хората търсят алфа и фиат за по 800 лв. Приятел, голям фен на италианките отвреме навреме взема я някой мерцедес, я някое ауди и вика от тия аудита колкото съм вътре, никога италианка не може така да те овътри, ремонтите по аудито, вика ми са от 3К лв нагоре.
        За бмв не знам, може път те да са марката... без ремонти
        Абе и аз още не съм видял марка, която да е вечна и не се чупи, но реших да не го казвам аз първи.

Той ако си намери някое БМВ на далаверка като Алфата, пак ще е същото
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Тази и тя ли е за 7-8...
          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=fkye71

Извинявам се пред подераторите просто искам да запуша устата на пишещите понеже много знаят...но не виждат , че има и 159 като моите за 15 000 и нагоре
          Че тя тая въобще не е като твоята:
          - ти имаш 150к.с. (1.9 JTDM 16V), а в обявата са 170к.с. (2.0 JTDM 16V)
          - ти имаш халогенни фарове, а в обявата е с ксенон
          ....

Кажи реални км и година на първа регистрация, че човека който купи моята Брава сега си търси комби, а и от 22 до 25 септември е в Сливен, така че ще може да я види.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Зависи за кой модел БМВ става въпрос.Фейсовия модел след моя N42B20 със 143к.с се води за най-скапания мотор на БМВ.Ако се натресе с такова жална му е майка и ще си търси Алфата.А също и дизелите най-вече този със 136 коньовия мотор.
            EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

взех Алфата за 8200 лева...обслужих я за 640 лева...смених горен ляв носач за 210 лева...смених гарнитура на глава...тя мина гаранционно по колата...ремонтирах генератора за 160 лева - диоден блок и реле регулатор...смених кормилна рейка за 960 лева - 795 лева рейката(имам гаранция за нея) и 160 лева труд...всичко колата струва в момента. Също така премахнах и ДПФ и ЕГР - хардуерно и софтуерно - 350 лева. Всичко за 10520 лева...
              Демек за 10 000 твъро я давам...без уговорки...сега ми се развали и задното ел. стъкло. и него ще ремонтирам тея дни...
              Аз в изброеното не виждам ремонт на скорости, нали от там почна цялата драма?
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Stefanaki написа: Преглед на мнението
                Че тя тая въобще не е като твоята:
                - ти имаш 150к.с. (1.9 JTDM 16V), а в обявата са 170к.с. (2.0 JTDM 16V)
                - ти имаш халогенни фарове, а в обявата е с ксенон
                ....

Кажи реални км и година на първа регистрация, че човека който купи моята Брава сега си търси комби, а и от 22 до 25 септември е в Сливен, така че ще може да я види.
                Ами на табло е 188 000 а на компютърна диагностика е под 30 000...от тук изводите са, че или е превъртан километража или е сменян компютъра..хахаха пореден филм...година на първа регистрация е 2007 година...
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ами на табло е 188 000 а на компютърна диагностика е под 30 000...от тук изводите са, че или е превъртан километража или е сменян компютъра..хахаха пореден филм...година на първа регистрация е 2007 година...
                  http://www.automobile-trier.de/fahrz...f-top-zustand/
                  Preis: 3.980 Euro, преди пазарлъка; с доказани километри, пълна сервизна книжка и 1г гаранция.
                  С какво твоята е по-добра, че да струва 4.980 Euro?
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ти пък стойностно си достигнал цените на новото браво, като фиатаджия как пък не взе браво, фиата никога няма да ти сервира това, което ще ти докарат другите марки
                    Ако допреди 3-4 години нямаше такава стойностна пропаст в цените на новото и старото браво, никога нямаше да седна в друго, мамка му...

Коментар

Ремонтирани са й "болежките" .

Ама вярно -какъвто и автомобил да купи след алфата все ще е "на далавера".

Аз имам познат с опел който е "на далавера".

Имам и други такива познати "на далавера".

А за БМВ, най-много да му го откраднат с този негов "късмет".

На мой познат му гепиха 335д-цата преди 2 месеца .Внимавайте какво си пожелавате.
                      алфист по рождение, италианец по желание

Коментар

Аз, кат пълен дебил, не разбрах, що даваш за пример автомобил, който няма нищо общо с твоя? Нито като мотор, нито като екстри, нито като година на производство.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

alfa racer GTA написа: Преглед на мнението

А за БМВ, най-много да му го откраднат с този негов "късмет".

На мой познат му гепиха 335д-цата преди 2 месеца .Внимавайте какво си пожелавате.
                          Ако не ходи в София, няма страшно

Коментар

Plastex написа: Преглед на мнението
                            Ако не ходи в София, няма страшно

Това съвсем не е вярно
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Навсякъде се краде, но видя ли обява за краден автомобил, най-често е кола от /аааа-ма деее-де!/ провинцията, свита от квартал в София

Коментар

Не си правете илюзии.

Крадат се в цялата страна немски автомобили.

Най-опасно е в големите градове- София, Пловдив, Варна, Бургас.

Във всеки един момент в страната действат не по-малко от 28 ОПГ крадци на МПС.

От тях между 6 и 8 имат устройства за записване и разкодиране на последните модели на БМВ, мерцедес и Ауди/Фолксваген.Сядаш да си пиеш кафето или пазаруваш в хипермаркет, край теб на 2-3 метра се "завърта" някой, с устройство улавя и запива сигнала на ключа ти и до 3 часа има свой си ключ на твоят автомобил.В момента в който го оставиш някъде навън паркиран или пред/у вас в гаража- автомобилът е техен- отключват си го и той вече е продаден...

А ти пиеш едно "студено" кафе/вода ...
                                алфист по рождение, италианец по желание

Коментар

Working...
                                X