За возията на въпросното bwm не знам.. но много пъти съм се возил на X5 3.0 SD 2008-а, еми честно казано очаквах повече от интериора, пластмасата по лайсните на вратите, както и някои елементи по конзолата изглежда евтина и на допир пак е така - прискърцва и припуква. Самата кожа също не е особено добра... иначе е звяр де, чипнато е до 310 коня върви яко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование
Collapse
X
-
noriaga написа:За возията на въпросното bwm не знам.. но много пъти съм се возил на X5 3.0 SD 2008-а, еми честно казано очаквах повече от интериора, пластмасата по лайсните на вратите, както и някои елементи по конзолата изглежда евтина и на допир пак е така - прискърцва и припуква. Самата кожа също не е особено добра... иначе е звяр де, чипнато е до 310 коня върви яко
Коментар
-
Да ме прощава автора на темата.До сега все Фиати съм имал,и за кратко една Алфа 147 Сега имам БМВ 330 от 2003 г на 270 000 км ами няма никакво скърцане на пластмаси.И смея да кажа че италианските бяха ужас от към скърцане,направо ме влудяваше.Как ли не съм опитвал да го оправя,а сега е тишинааа.Е46 330d 2++
Коментар
-
pplk написа:Не знам как е с БМВ-тата, но не останах особено очарован от Ауди А6 2015г с най-високо ниво на оборудване. Може би очаквах повече и за това се разочаровах, не знам.
Коментар
-
Здравейте отново колеги. След 2-3 месеца затишие алфата отново влезе в режим "екстремно опразване на джоба". Значи точно на изписването на детето ми след раждането тоест 01.08.20016 година...точно в него ден генератора спря да генерира. Олекнах със 160 лева...тъй тъй беше свален смениш всичко по него. Повредата беше диоден блок...днес точно 1 месец след последния ремонт пак се обади. Този път хидравлична рейка. А проблема - теч на хидравлично масло ама като казвам теч говоря по литър на 10км. Резултат - по моргите няма рейки втора ръка. Единствения който ги прави в града го говорят, че не изкарвали много след рециклиране...а всички сервизи в които ходих днес ми викат....ааа не си ми рентабилен да те ремонтирам...като сваля рейката и канала/подемника ми остава неизполваем...а мамка му утре отивам да тегля 20 000 лева кредит за подемник за да си я сваля сам рейката...след тва ще запиша ***с по рециклиране на рейки в Англия. След това ше си я направя сам...Ква е тая кола кви са тея сервизи...кви са тея морги...къв е тоя късмет...само предното стъкло остана да сменя....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Това, че си попаднал на една италианка, която я чука целия квартал, по всички възможни изяратени начини, не значи, че всички италианки са мръсни ***ви, нали?
Уцелил си средния пръст от лотарията, случва се. Но и съм сигурен, че точно тая кола може да стегне много и да те кара безаварийно дълго време.
Трябва ти истински майстор и малко пари.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоТова, че си попаднал на една италианка, която я чука целия квартал, по всички възможни изяратени начини, не значи, че всички италианки са мръсни ***ви, нали?
Уцелил си средния пръст от лотарията, случва се. Но и съм сигурен, че точно тая кола може да стегне много и да те кара безаварийно дълго време.
Трябва ти истински майстор и малко пари.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар