Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За возията на въпросното bwm не знам.. но много пъти съм се возил на X5 3.0 SD 2008-а, еми честно казано очаквах повече от интериора, пластмасата по лайсните на вратите, както и някои елементи по конзолата изглежда евтина и на допир пак е така - прискърцва и припуква. Самата кожа също не е особено добра... иначе е звяр де, чипнато е до 310 коня върви яко
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      За возията на въпросното bwm не знам.. но много пъти съм се возил на X5 3.0 SD 2008-а, еми честно казано очаквах повече от интериора, пластмасата по лайсните на вратите, както и някои елементи по конзолата изглежда евтина и на допир пак е така - прискърцва и припуква. Самата кожа също не е особено добра... иначе е звяр де, чипнато е до 310 коня върви яко
      Нали знаеш, че там всичко е както си го поръчаш. Има поне по 50 вариации за лайсни, табла, седалки и т.н.

Коментар

Не знам как е с БМВ-тата, но не останах особено очарован от Ауди А6 2015г с най-високо ниво на оборудване. Може би очаквах повече и за това се разочаровах, не знам.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Да ме прощава автора на темата.До сега все Фиати съм имал,и за кратко една Алфа 147 Сега имам БМВ 330 от 2003 г на 270 000 км ами няма никакво скърцане на пластмаси.И смея да кажа че италианските бяха ужас от към скърцане,направо ме влудяваше.Как ли не съм опитвал да го оправя,а сега е тишинааа.
          Е46 330d 2++

Коментар

Моята не скърца и не тропа, а е Фиат. Имаше леко скърцане на пластмасата около скоростния лост, ама се оправи само.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
              Не знам как е с БМВ-тата, но не останах особено очарован от Ауди А6 2015г с най-високо ниво на оборудване. Може би очаквах повече и за това се разочаровах, не знам.
              Ауди най добре изпипват нещата, под всякак пластмаса има някаква изолация.... за да няма скърцане...Скърцането в един автомобил дори и чисто нов идва когато е разглобяван и не сглобен както трябва.

Коментар

Здравейте отново колеги. След 2-3 месеца затишие алфата отново влезе в режим "екстремно опразване на джоба". Значи точно на изписването на детето ми след раждането тоест 01.08.20016 година...точно в него ден генератора спря да генерира. Олекнах със 160 лева...тъй тъй беше свален смениш всичко по него. Повредата беше диоден блок...днес точно 1 месец след последния ремонт пак се обади. Този път хидравлична рейка. А проблема - теч на хидравлично масло ама като казвам теч говоря по литър на 10км. Резултат - по моргите няма рейки втора ръка. Единствения който ги прави в града го говорят, че не изкарвали много след рециклиране...а всички сервизи в които ходих днес ми викат....ааа не си ми рентабилен да те ремонтирам...като сваля рейката и канала/подемника ми остава неизполваем...а мамка му утре отивам да тегля 20 000 лева кредит за подемник за да си я сваля сам рейката...след тва ще запиша ***с по рециклиране на рейки в Англия. След това ше си я направя сам...Ква е тая кола кви са тея сервизи...кви са тея морги...къв е тоя късмет...само предното стъкло остана да сменя....
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ужас. То бива каръщина, ама чак пък толкоз...... То като филм на ужасите без край....
                  Ситроен Ксантия HDI-110 +++
                  Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
                  Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

Точно в Сливен има поне 2 фирми, които правят перфектно рейка на 159 и дават 1г. гаранция !!!
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Правят, ама да са само семеринги. Тук 99% са износени червяка и гребена. Ако ще продължаваш ти да я караш, най-евтино заводски рециклаж за ~400 паунда. Иначе продавай без да правиш нищо. Има хора сменяли рейка по 3-4 пъти преди да им дойде акъла.

Коментар

Незнам кво е износено и кво не...утре влиза за ремонт с рециклиране...пък квото стане...
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

това е голям теч,ако нямаш възможност временно ме е спасявало наливане на малко по-гъсто двигателно масло,колкото и налудничаво да звучи.
                          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Сигурен съм колега ако си купиш каквато и да е друга марка кола пак така ще пишеше за подобни проблеми
                            Първо сигурно попадаш на (немайстори ) с големи кавички .
                            Точно от този модел няма много тук и няма и много части за това цените са високи .
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това, че си попаднал на една италианка, която я чука целия квартал, по всички възможни изяратени начини, не значи, че всички италианки са мръсни ***ви, нали?
                              Уцелил си средния пръст от лотарията, случва се. Но и съм сигурен, че точно тая кола може да стегне много и да те кара безаварийно дълго време.
                              Трябва ти истински майстор и малко пари.

Коментар

Immortal написа: Преглед на мнението
                                Това, че си попаднал на една италианка, която я чука целия квартал, по всички възможни изяратени начини, не значи, че всички италианки са мръсни ***ви, нали?
                                Уцелил си средния пръст от лотарията, случва се. Но и съм сигурен, че точно тая кола може да стегне много и да те кара безаварийно дълго време.
                                Трябва ти истински майстор и малко пари.
                                O точно този съм ял... фиата толкова време проблеми проблеми от майстори все... и накрая като го оправих половин година, че и повече никакви проблеми, чак се чудиш какво да ръчнеш по него да го счупиш.
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X