BULLDOG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159 1.9 JTDm е едно голямо разочарование
Collapse
X
-
Като си купиш нов личен автомобил и му понавъртиш километри, към 5-тата година ти се иска да си вземеш нещо ново с гаранция пък и е по-рентабилно. Докато си избереш, поддръжката на настоящата кола се спира и се правят само належащи ремонти и то по най-евтиния начин с най-евтините части. После тоя автомобил се озовава в България , на реални 140 000 км, НОВ внос , като нова, качваш се и караш, една баба е ходила с нея на църква събота и неделя и така нататък.... Бай ганьо я купува и първата му работа е да махне дпф-а и егр-а щото не е важно какъв въздух дишат децата му, важното е разхода да е с половин литър надолу и нафтата да е на тънкана.Ако искаш истинска Алфа, купи си GTV V6 . Здрава и с евтини части. Отпред - типово окачване , отзад - мултилинк, двигател в6 бензин бусо-един от най-добрите двигатели правени някога, дизайн-пининфарина. 156,147 и 159 ги забравяш - таралеж в гащите са. Да не говорим че всички алфисти бързо бързо си продадоха 159-ките.
Коментар
-
kolev написа:Ако искаш истинска Алфа, купи си GTV V6 . Здрава и с евтини части. Отпред - типово окачване , отзад - мултилинк, двигател в6 бензин бусо-един от най-добрите двигатели правени някога, дизайн-пининфарина. 156,147 и 159 ги забравяш - таралеж в гащите са. Да не говорим че всички алфисти бързо бързо си продадоха 159-ките.
Коментар
-
dikanio написа:Тая тема верно ли станА 10 странициФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
kolev написа:.....Ако искаш истинска Алфа, купи си GTV V6 . Здрава и с евтини части. Отпред - типово окачване , отзад - мултилинк, двигател в6 бензин бусо-един от най-добрите двигатели правени някога, дизайн-пининфарина.....SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Абе хора колата като я купувах нямаше никакви шумове...явно казанчето е бълбукало и тогава но никога не съм се сещал да гледам за това...понеже първите 2-3 седмици я карах само градско за по 2-3 километра и няма как да прегрее...окачването се разтрака сега преди около месец....явно е било на път да се разтрака...за странния металически звук от двигателя още не съм мислил но и него го нямаше при покупката...може би е заради маслото понеже не е 5 на 40 а е 5 на 30 или обратната абе не е по книжка....но има и нещо положително от цялата тема...шефа ми скоро си взе БМВ 2012 година вътре с кожи ала бала ами добре ама през неравностите прескърцват детайлите и то доста а през дупки направо си дрънчи....а при алфата просто няма никакъв шум вътре....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:...шефа ми скоро си взе БМВ 2012 година вътре с кожи ала бала ами добре ама през неравностите прескърцват детайлите и то доста а през дупки направо си дрънчи....а при алфата просто няма никакъв шум вътре....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:Това 5/30 по му отива на Канада.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
mitkosoft написа:не бе човек не съм алфа маняк...за първи път карам алфа...и за първи пат се качвам в БМВ за 37 000 лева втора употреба...еми друса и скърца повече от Алфата...ся не мога да си изкривя душата само щото е БМВ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар