Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Великобритания ще скъса ли с ЕС ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2016/06/24/the-british-are-frantically-googling-what-the-eu-is-hours-after-voting-to-leave-it/?postshare=8961466779323104&tid=ss_tw"Британците трескаво гугвали какво е ЕС, часове след гласуването, за да го оставят" Тия днес направо ме разбиват от смях. Пък нека някой ми каже, че английският хумор е скучен :D"А дали е така..." :D
    Прикачени файлове
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
      Мисля, че следващите няколко дни ще подействат изтрезвително на британските граждани.
      Мдам...http://www.economy.bg/world/view/241...ori-referendum

Коментар

Тук просто нямаше как да не подкрепя казаното от Еле и Имортъл. Напълно съм съгласен с вас. Колко съм се опитвал да обясня на някои хора, някои неща, не само свързани с ЕС, но винаги стигам до извода, че на сляпо вярващ в пропагандата човек не можеш да "отвориш очите".И да добавя малко хумор. http://qz.com/713953/possible-names-...ce=qzfbHungary -> Full :D

Коментар

Пак ние българите си мислим, че сме най-умни, че ония глупаци не са си направили сметката за напускане. В момента се вадят козове за преговори, че има доста продажни евродепутати, които взимат правилните решения за банковите си сметки. В последните 3-4 години 80% от случващото се има връзка с ТТIP, ето тук има малко инфо, което е розово, сравнено с исканото САЩ.https://goo.gl/NmuNiNА пък нашето Министерство на икономиката пише:"Преговорите по Трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство (ТТИП) между ЕС и САЩ започнаха през юли 2013 г. ТТИП ще е най-всеобхватното споразумение за свободна търговия до момента. То ще осигури прогресивна и реципрочна либерализация на търговията със стоки и услуги, ще доразвие правилата, свързани с търговията и инвестициите, и ще постави фокус върху премахването на ненужните регулаторни пречки. ТТИП ще се основава на общи цели, включващи защитата и насърчаването на човешките права и международната сигурност." Пък Вие си траете, англичаните били глупави! Погледнете се в огледалото и си вярвайте! Сега контра гласуване, бързо като протест срещу 1 милиард, но безмълвни умни българи след 20 милиарда.
          Либра 1,9 жтд 2000г. LX
          Фиат Крома 1,9 2009г.
          Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

k76, ти сериозно ли?
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И аз като колегата горе колко съм се опитвал да обясня на някои хора, някои неща, не само свързани с ЕС, но винаги стигам до извода, че на сляпо вярващ в пропагандата човек не можеш да "отвориш очите".Ей ся например излезе, че разни социално слаби били най-големите противници на социала на ЕС и си искали либералната икономика, чийто най-голям стожер в Европа си е точно ВБ. Хайде холан...? М?
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Младене, ся и на тебе ли да обяснявам?!?Кои са социално слаби и защо? Точно в Англия?И колко е лесно да изманипулираш един такъв човек?Пример - онзи етнос у нас, който гласува за 2 кебапчета.

Коментар

Там има доволно много социално слаби. примерно пенсионерите, които идват да живеят тук, там са социално слаби с пенсиите си. Тая кампания беше като онази на БСП, че не ядем асфалт. Т.е. - парите, дето ги даваме ежедневно на ЕС, ще отидат за здравеопазване и прочее... много бързо се оказа, че такива пари няма и че на тия, които гласуваха ’Вън’ всъщност ще им струва пари излизането от ЕС пряко и косвено Затова мислете дали нещата, които говорят и които се споделят, са дори малко възможни. И аз искам да вярвам, че ей сега ще ми паднат няколко милиона от небето, ама .... не би.

Коментар

Ами освен да ви оставя с еле да се разберете кой е гласувал за излизане от ЕС - оригиналните англичани, или привнесените. Или по-добре погледайте напълно чистите от пропаганда родни телевизии.А пък въпросният етнос хич не гласува за 2 кебапчета, а за политически протекции. Като почнеш от безплатно електричество...Че електората е изманипулиран съм съгласен, естествено. Що - не мога да предположа. В общи линии мисля, че ВБ за пореден път си подложи задника вместо... Поздрави от "мурзилажа". Ама връщане назад няма, де. Ще си излязат и толкова. Като гледам хората в ЕК, които със сигурност са наясно с причините за този им ход, как ги подритват...А за "осъзналите се", дето ги размахват по нашите медии, колеги, тия 2 млн. са 5% от избирателите там. Слави събра над 10% тук под неговата подписка. Ми интелигентни хора сте, мислете малко. Бакалска сметка е, не е някаква висша математика.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

За какви 2 милиона става дума, за подписалите петицията ли? Е те още по обяд бяха над 3 милиона. Тъй рекоха по руската телевизия, предполагам ще приемеш информацията за достатъчно достоверна. А точно сега са малко повече от 3 485 000.

Коментар

Де да знам дали е достоверно това, което дават по руската телевизия. Според мен всички тв-та са един дол дренки, затова не гледам никаква.На въпроса: Браво на братята островитяни! Още малко и ще стигнат на бат Славчо 9-те %.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Фараж беше в България през 2013-та, по покана на Слави Бинев. Води го по цигански гета, където питаха циганите дали искат да ходят в Англия, а те казваха, че са си ОК тук и никъде не искат да ходят. Резултатът от референдума е резултат от една кампания, която се води в GB от 5-6 години и не я води само Фараж. Водеше я и Камерън, и бая други политици бяха на тоя клон. Публиката там е такава, така възприема, на това вярва. Доста глупаво ще е да вярваме, че това ще се промени утре. Но си бяха част от Европа. Имаха огромен принос в бюджета на съюза.

Коментар

Правили са разследване на петицията и тя била започната преди самия референдум. А като се има предвид листовките, които са пускали, с обидни квалификации основно за поляците, мисля че не за Великобритания, а за Европа е по-добре Великобритания да си тръгне. Явно забравиха, че страната е изградена точно от имигратите и забравиха какво е да пресичаш граници - един мой познат ирландец ми разказваше вчера как като дете ходили от Северна Ирландия в Ирландия и не са им дали да пренесат едно печено пиле. Да си жънат каквото са посели, вече изобщо не ми е жал за тях. Да са излезли да гласуват, като са искали да останат в ЕС. И да не забравяме, че Хитлер по същия начин изгради хитлеристка Германия - промивайки мозъците на бедните, хвърляйки вината върху евреите и смачквайки интелигенцията. Така че - прав им път. Без расизмa им е по-добре.

Коментар

Тяхното по-скоро е антирасизъм. Антиславянизъм и проциганизъм бих го нарекъл.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ето това ми хареса: https://clairebroadley.com/2016/06/2...happy/Тези които не биха могли да го разберат, ползвайте автоматичен преводач, предполагам ще е ясно за какво става дума.

Коментар

Working...
                                X