Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купуване на кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да е бяла е хубаво, защото не се напича през лятото. Освен това, някак си белите изглеждат по-внушително.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

[quote="geo_g"]
      slonikon написа:
      230+150(?)+60+500(?)+50(?)+1000(?)+800+100=2890.[/quoteА може и сметките да излязат, естествено при условие, че продавачът не е селски тарикат. Както и да е, да не го обвиняваме прибързано!За поддържането не съм съгласен, че в България е много по-различно или некачествено от чужбина, въпрос на желание. Има хора и хора! Но да не си мерим поддържането на автомобилите в темата. И да приключа: "С моите коли си возя децата". Кой както иска, така да го разбира.
      Колега кажи как да го разбирам това "С моите коли си возя децата"? Какви коли караш ти? В смисъл винаги си със 4 чисто нови гуми Мишелин,дискове и накладки ти са Ате или Текста?Частите по окачването шарнирни болтове,амортисиори,кормилни накрайници и пр. ги сменяш най-много на една година,щото за нашите пътища май след толкова време се скапват.Ако някой път трябва ти и децата ти да се качите в някоя изгнила Жигула,Опел или друг неподдържан на външен вид автомобил би ли го направил или не? Напоследък гледам особенно в летните месеци тук по морето доста запуснати софийски коли,в които се возят купища деца.А пък ми прави силно впечатление, не само по новините,че повечето катастрофи са все от лачени и поддържани коли.Аз лично съм гърмял предна гума при около 120 км/ч еми има едно дърпане,но не толкова рязко както като едно време,когато гумите имаха вътрешни.Задна гума ми е гърмяла при същата скорост и изобщо не се усеща.Единствено с 55 тона при позволени 40 тона тотал ми е гърмяла гума на полуремаркето и ако не бях чул гръм като все едно идва краят на света и пръскащите се парчета от гума по магистралата,докато не остана по джанта.Камиона си остана в правилната траектория без никакви по-сериозни корекции във волана.Доста коли виждам и сега по магистралата пръснали гума при около 140км/ч и отбиват в аварийната и ги сменят.От друга страна имам един колега,той също професионален шофиор,който има Мерцедес Ц класа 2007г,който го е страх да кара повече от 90км/ч,защото щяло от скороста да хвръкне някое предно колело.Пак аз лично съм виждал откачено предно колело само на Жигула/Лада,където ДОЛНИ шарнирни болтове излизаха.Не мога да си обясня факта само,защо това става винаги при относително ниска скорост,най често при потегляне от светофар.
      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
        veselin10 написа:
        Tempras написа:
        Как можахте да предложите, във форум за итал. автомобили, VW с двигател 1.4 TDI ? Как не ви досрамя? Като оставим настрана темата за ВАГ-ините, карали ли сте конкретния двигател 1.4 TDI? Това нещо е по-зле и от атмосферен дизел. Страхотен боклук, който едвааам тръгва на равен път с пуснат климатик. Не съм срещал друга кола с толкова смотан двигател, а съм карал стотици.
        И се изказваш от немай къде. Гледам само италянки караш та да те питам, има ли жива набор 1989? Щоото моя Пасат от същата година още кръстосва улиците под вещата ръка на баща ми. И аз харесвам FIAT ама не говоря глупости
        Заради такива "коментатори" като теб, каквито тук не липсват не бях писал във форума от четири години. Така постъпиха и други колеги, дори част от основателите на форума, но сега не мога да се въздържа. Като не познаваш човека, не коментирай дали "говори глупости". А колко харесваш FIAT e видно от подписа ти. Толкова !!!
        Ами замълчи за следващите четири Толкова към теб!
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Има живи италианки от 1989, че и по-стари и то хич не са малко. Даже смело мога да твърдя, че са повече от немските, защото те немските отдавна са изгнили :D :D :D
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
            Има живи италианки от 1989, че и по-стари и то хич не са малко. Даже смело мога да твърдя, че са повече от немските, защото те немските отдавна са изгнили :D :D :D
            Смях в залата! :D То по улиците пълно с Ритмо и Типо от онези години. И хич не броим Голф-2, даже Опел Кдет, да не говорим за Ауди 80.То бива фенщина, ама това вече е диагноза. И да не ме обвини някой в пристрастие, имал съм 3 италианки и съм ремонтирал всякакви марки.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
            X