Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купуване на кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм предубеден към Рено. Ако ще слизаш в класа, вземи си Пунто. Вярно по-скъпи са от Рено Клио, ама сигурно има защо.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

stefinkaa7 написа:
      Благодаря на всички за мненията, ако може да ми кажете мнение и за тази кола http://www.cars.bg/c1687464
      Много хубава кола, червена, ще те виждат от далеч по кръстовищата.Ти сериозно ли????
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

stefinkaa7 написа:
        Благодаря на всички за мненията, ако може да ми кажете мнение и за тази кола http://www.cars.bg/c1687464
        Това е добър вариант за жена за първа кола! Имам три колежки каращи такива Клиота около мен.Добре е че явно е купувано в БГ и наистина може би има шанс да се проследи история ако е поддържана в сервизи на Рено.оппа, няма номера - не е купувано от БГ ако съдим по подложките за рег.номера.Минуса е че от Враца търговеца, едно наум в повечеАз бих я завел в някой сервиз и ако няма сериозни проблеми ....98 коня - малък данъкклиматроник!удобни седалкиизглежда свежа на тези снимки.Минус е, че няма ESP, но се преживява ако не си рейсърка То от тези години май нямаше още ESP в клиотата.Малко пазарлък в цената не е излишен
        F31 BMW 320d

Коментар

ele написа:
          stefinkaa7 написа:
          Много хубава кола, червена, ще те виждат от далеч по кръстовищата.Ти сериозно ли????
          Искам да е червена или бяла! Не виждам проблем в това

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
            stefinkaa7 написа:
            Това е добър вариант за жена за първа кола! Имам три колежки каращи такива Клиота около мен.Добре е че явно е купувано в БГ и наистина може би има шанс да се проследи история ако е поддържана в сервизи на Рено.оппа, няма номера - не е купувано от БГ ако съдим по подложките за рег.номера.Минуса е че от Враца търговеца, едно наум в повечеАз бих я завел в някой сервиз и ако няма сериозни проблеми ....98 коня - малък данъкклиматроник!удобни седалкиизглежда свежа на тези снимки.Минус е, че няма ESP, но се преживява ако не си рейсърка То от тези години май нямаше още ESP в клиотата.Малко пазарлък в цената не е излишен
            И един приятел ми каза да внимавам, защото е от Враца, какво толкова им има там? :D От 2 месеца следя обявата беше 4900лв сега е 4050лв, ще я даде и на 3500лв почти съм сигурна. :D

Коментар

А бе и аз като търсех кола, ми направи впечатление, че колите в Северозапада са много лачени и евтини. 100% има някаква уловка, ако има някой запознат и/или препатил нека да разкаже.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Във Враца и гаргите не кацат, вие коли сте тръгнали от там да взимате Шегувам се!Има читави коли, както навсякъде, има и излъскани таралясници. Просто трябва да имате с вас човек, който разбира.

Коментар

Как можахте да предложите, във форум за итал. автомобили, VW с двигател 1.4 TDI ? Как не ви досрамя? Като оставим настрана темата за ВАГ-ините, карали ли сте конкретния двигател 1.4 TDI? Това нещо е по-зле и от атмосферен дизел. Страхотен боклук, който едвааам тръгва на равен път с пуснат климатик. Не съм срещал друга кола с толкова смотан двигател, а съм карал стотици.
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Дай номера на рамата на това Рено, да видим колко реални са километрите

Коментар

coolboby написа:
                      колко реални са километрите
                      Хихи.Ми колко? Николко!

Коментар

Tempras написа:
                        Как можахте да предложите, във форум за итал. автомобили, VW с двигател 1.4 TDI ? Как не ви досрамя? Като оставим настрана темата за ВАГ-ините, карали ли сте конкретния двигател 1.4 TDI? Това нещо е по-зле и от атмосферен дизел. Страхотен боклук, който едвааам тръгва на равен път с пуснат климатик. Не съм срещал друга кола с толкова смотан двигател, а съм карал стотици.
                        И се изказваш от немай къде. Гледам само италянки караш та да те питам, има ли жива набор 1989? Щоото моя Пасат от същата година още кръстосва улиците под вещата ръка на баща ми. И аз харесвам FIAT ама не говоря глупости
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

stefinkaa7 написа:
                          Здравей,Карал съм подобно на това, ако не и същото 1.4. Честно казано колата е доста дървена и далече от комфорта, който ще получиш от Стило. Не е кой знае каква возията, шума е в повече, не върви особено добре. По-скоро това е идеална кола за служебна
                          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Ако питаш мене, това изобщо не е кола Май нещо ни тролват

Коментар

veselin10 написа:
                              Tempras написа:
                              И се изказваш от немай къде. Гледам само италянки караш та да те питам, има ли жива набор 1989? Щоото моя Пасат от същата година още кръстосва улиците под вещата ръка на баща ми. И аз харесвам FIAT ама не говоря глупости
                              Заради такива "коментатори" като теб, каквито тук не липсват не бях писал във форума от четири години. Така постъпиха и други колеги, дори част от основателите на форума, но сега не мога да се въздържа. Като не познаваш човека, не коментирай дали "говори глупости". А колко харесваш FIAT e видно от подписа ти. Толкова !!!

Коментар

stefinkaa7 написа:
                                ele написа:
                                stefinkaa7 написа:
                                Искам да е червена или бяла! Не виждам проблем в това
                                Ами аз всъщност иронизирах - така кола по интернет не може да купиш. Вземи някой, който разбира, и ходи гледай какво се продава. Нормално е продавачът да си хвали колата, обикновено на място ще видиш, че около 50% е истина, другото - преувеличено. Червена, бяла - какво значение има, ако след това трябва да се бръкнеш дълбоко за ремонти и прочее.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X