Добър ден колеги, ситуацията е следната. Мераклия съм за купенце, даже намерих читаво на 80к километра, но се оказа, че го изтървах за една седмица. Как да е намерих купувача в Пловдив и от тук започна филма. Питах го дали го продава цялото, съгласи се за 1300 лева, след което ми сервира че е продал предните седалки и че може да ми намали на 1200 Добре преглътнах го нали съм мераклия за точно това купе... Вчера ми сервира, че задният десен апарат е блокирал, и че някаква тапа на блока е паднала и трябва да се залепи със силикон Добре съгласих се, цената пак се вдигна. Другото което е той има същото купе с скъсан ангренажен, на който е продал разпределителния вал. Днеска ми звъня с нова информация, че разпределителния вал бил изваден и че ремъка го скъсал и че ще ми съдейства да го сложим обратно познавал хора които ще го направят, но като го вадил не направил белези и не знае как ще стане, и аз пак следователно ще покривам ролки ремъци и т.н. Предлага ми и друго купе, същия цвят за 1200 лв , това го предлага за 1300. Собственикът на това купе е във Варна, той(сашо от пловдив) го е взел без номера за части. На снимките не се виждат забележки по боята, но той ми сервира, че лакът на предният капак се е напукал. Според вас, по компетентните, той какво цели да направи? Да си пробута двигателя на неговото купе на мен, със другото купе и да ми сервира инфомацията когато съм там и вече със 600 лв назад ( принципно то ще се разбере, но като отида там и проверя номера на двигателя с този на талона, но за това трябва да дам още 200 лв на собственика за пълномощно и данъци, сашо от пловдив ми иска 400 лв капаро за това, че много хора му звънят и че той изтърва клиенти.... ) Искам да му вярвам, но нито го познавам нито нищо, може и да е точен, но след всичката тази инфомация, и то поетапно и го научавам след това. Като звънях първият ден не ми каза, че е изваден разпределителния вал, сервира ми я днес. Според вас какво цели да направи, искам да му вярвам, но след всичката тази информация, оставам с убеждението, че ме пързаля. Собственикът на колата ми каза, като на приятел, че не му изглеждал на точен човек, че върти някакви коли, части, сменя и т.н. а сашо от пловдив твърди обратното, че собственикът го въртял. Колата е купена за 600 лв от собственикът. Снимки има в cars и Olx. fiat coupe 900 лева, шумен. Няма да поствам снимки, понеже не знам дали е позволено. Колеги, очаквам вашите коментари и по запознатите, моля да ме светнат какво опитва да направи с двата двигателя, защо е свалил разпределителния вал, на мен ми каза, че щял да го продава но като съм звъннал се отказал, защото ще я взема цялата... Много дълго стана, очаквам коментари и ви благодаря за отделеното време и внимание!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat coupe, малко помощ за нареждане на пъзела.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Aз на твое място въобще не бих се захванал да редя подобен пъзел.Ако пък ти се занимава - дерзай и споделяй после. Тук във форума има много темис подобни сценарии, но баш като този - няма. Прецени си. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
50 евро ти е билета до Холандия. Такива антики съм виждал много пъти в оказиони и не са скъпи-по 1500-2000 евро. В състояние да я запалиш и да си дойдеш до БГ с нея. Но на 80, 100 и дори 200 хиляди не съм виждал никога! Такива има само в БГ. Надявам се разбираш какво се опитвам да ти кажа....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар