Колеги, детето тръгва на училище и е време май за телефон. Аз заемам твърдата позиция, че на щерката и трябва обикновен телефон с копчета, който да троши, цапа и загубва. За съжаление жената ме убеждава как трябва да и вземем смартфон, щото всичките и колежки първолачетата им фейсбучили и който нямал бил все едно по наше време дебел с очила и пускащ неволно газове в клас.Дайте някоя идея за смартфон. Бюджет да речем до 180-200лв, да не ме е яд като го загуби. Да вървят простотиите, които днешното поколение ползва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телефон за дете, бъдещ първи клас
Collapse
X
-
Колега, аз виждам два варианта: 1.Отваряш страницата на някой техномагазин и избираш- има Алкатели, Хуавейчета, Леновота, ХТС-та и майкрософти на цена от 130-200лв.Аз лично не виждам особена разлика в никой от тях, особено, ако ще се ползва от дете. Всеки от тия телефони ще й върши работа за фейсбука, чата, браузването и др. Е, и за ало-ало стават. Водиш детето за ръка в някой от тия магазини и оставяш да си хареса някой. Ако не си доволен ти от избора, избирате пак и пак, докато стигнете до пресечната точка на графиката "искам тоя-тоя става" :D .2. Избирате заедно някой китаец, за пари до 200лв ще е ракета . Просто няма да носи забележителни надписи като ipfone, smasung, и подобни.Според мен, ’живота’ на телефон в ръцете на дете без родителски контрол, както е в училище, е кратък. Те и с контрол децата успяват да ги счупят. Представям си какво ще е сред 15-20 деца в междучасието...Ако детето ти е научено да пази, 100% някое друго не е.И сега се замислям...как сме живяли ние преди 25 години без телефон в училище...ужас
Коментар
-
Ти ме хвърли в размисъл И нашата ще е първи клас, ама даже не сме и коментирали за телефон. Нужно ли е или е прищявка. Не се заяждам, наистина не знам.Иначе относно предложение - погледни телефоните на Lenovo, мисля, че ще откриеш подходящ до към 200лв.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
-
iee написа:Ти ме хвърли в размисъл И нашата ще е първи клас, ама даже не сме и коментирали за телефон. Нужно ли е или е прищявка...Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Може да е офф но за мен също е абсолютно ненужен смарт телефон. Децата в ранна детска възраст с нон стоп достъп до телефон компютър чатове Интернет едно че са изложени на опасност от всякакви изроди, друго че уменията им за изграждане на пряк социален контакт с други деца бива нарушен. Не вземайте детството на децата си. И не ги правете егоисти искайки да имат всичко на готово само щото другите имат. Научете ги че за да получиш трябва да даваш . Лично мое мнение
Коментар
-
Едно Леново и готово... и аз така бях зле настроен, ама малката щерка от 3 годишна се оправя с таблет (сега е на 5), на майка и с телефона и всякакви други устройства. Те направо си се раждат научени... или не ги забелязваме как ни гледат и бързо учат. Като казвам оправя се, имам предвид наистина се оправя - сваля си игри от Гугъл плей, влиза в ютюб, набира и пр., т.е. докато стане І-ви клас ще е тамън за смартфон... даже вече знае кой е тояга и кой не Лошото е, че децата в момента се съизмерват с тези неща (колела, смартфони, таблети и пр.) и колкото и да му обясняваш - то се чувства ощетено, комплексирано и пр. неща.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Станев е до болка прав...Аз на моята взех 1 Алкател Айдъл 2 за по 5,60 лв. на месец. С план на Вива с неограничен нет да не плащам сметките.Загуби го на 40-я ден. Много хубав телефон беше... Още го плащам - още 2 вноски имам. Но не ме е яд!Казах й - докато не го платя - нов телефон няма да купя. Сега е с на жената старото LG L5.Та телефона има и възпитателна стойност - сега уж си пази нещата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар