Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с 3G на китаец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с 3G на китаец

Здравейте, колеги! Миналата седмица си купих китайски смартфон Bluboo Picasso и всичко си беше уж наред. Днес не бях у нас и си пускам мобилния нет за първи път на този телефон- греда. Може втв fb messenger да праща текст, не може да изпраща снимки или да показва такива, в снапчат обаче виждам снимките. Браузърът изобщо не ще да зарежда страници. Като цяло адски бавен нет, почти никакъв. Може да се сравни скоростта с тази на нокиите с копчета. Настройките за 3G съм ги настроил както трябва уж. Какво да правя?
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Не че нещо ама.....китайче. Попитай във андроидбг форума
    Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
      Не че нещо ама.....китайче. Попитай във андроидбг форума
      Не се бях сетил, веднага ще пиша там, Благодаря Ии да, китаец понеже добри характеристики за никакви пари.
      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

На кой операто е картата? И в двата слота за сим карти ли ти се поддържа 3G? На доста китайци се поддържа само в единият от двата слота. Пробвай да размениш местата на картата/картите.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега, най-вероятно машинката не поддържа европейските 3G честоти WCDMA а само китайския формат TD-SCDMA. Няма оправия аз този го ядох вече. Остава само 2G и Wi-FI това е положението....
          Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Сутринта се обадих на 123 (виваком) и ми пратиха настройките, които трябва да въведа ръчно. Въведох, но нищо. Звъннах пак и ме питаха дали е двусимов, в кой слот е картата. Беше в 1-вия, след като снощи я сложих там (ппц в първия имало 3G). Казаха да видя и още нещо в настройките. Пак не стана. Обадих се на човека, от когото го купих (олх) и му разказах, каза да отида до офис на виваком и ако не успеят да го направят и там мога да му го върна. Отидох до офиса, ръчка го една госпожа- нищо. Извика едно по-младо момче, той го мъчи също и пак не. Сложи сим картата във 2-ия слот, човръкна настройките и готово. P.S. Ако желаете може да заключите темата. Благодаря на всички за съветите
            RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
            X