Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не мога да не се похваля :) !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще ви подхвърля само една идейка ? колко пъти в годината си купувате тасове от ИЛИЕНЦИ за 14 лева !брат ми миналата година сметна 140 лв .годишно за тасове само
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      ще ви подхвърля само една идейка ? колко пъти в годината си купувате тасове от ИЛИЕНЦИ за 14 лева !брат ми миналата година сметна 140 лв .годишно за тасове само
      Аз моите ги търкалям от година и малко, мисля на пролет чак да ги подновя!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мда, на мен ми е 2-ри комплект тъпи тасове, откакто я имам, отделно загубих един от оригиналните, т.е. 3 комплекта! Сега чакам коледните премии и взимам лети джанти, но от пролетта ще ги търкалям. Не е нещо друго, просто колата повече ме кефи с тасове. Нищо, че са сума ти пъти по 15 лв.
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Vladim написа:
          tomazo написа:
          Аз моите ги търкалям от година и малко, мисля на пролет чак да ги подновя!
          ти имаш оправдан разход !обаче ако не си с 2-ри комплект зимни гуми и джанти ? по 40 лева имаш още годишно завъртане на гумите и т.н. значи грубо даваш на година 60 лв.
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Най-добре е човек да си направи два комплекта-единия на летите джанти с летни гуми, а другия на зимни(с тасове или без) със зимни гуми.Така няколко сезона може да си ги сменя сам с крика и няма да набутва излишни пари по гумаджийници.
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

здравейте, ами честно да ви кажа бих искал да видя тасовете че и на мен ми предстои нещо такова. Но не се вижда снимката с тасовете, така че плииз.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Оправих я, сега се виждат. :D
                Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
                X