ще ви подхвърля само една идейка ? колко пъти в годината си купувате тасове от ИЛИЕНЦИ за 14 лева !брат ми миналата година сметна 140 лв .годишно за тасове само
ще ви подхвърля само една идейка ? колко пъти в годината си купувате тасове от ИЛИЕНЦИ за 14 лева !брат ми миналата година сметна 140 лв .годишно за тасове само
Аз моите ги търкалям от година и малко, мисля на пролет чак да ги подновя!
Мда, на мен ми е 2-ри комплект тъпи тасове, откакто я имам, отделно загубих един от оригиналните, т.е. 3 комплекта! Сега чакам коледните премии и взимам лети джанти, но от пролетта ще ги търкалям. Не е нещо друго, просто колата повече ме кефи с тасове. Нищо, че са сума ти пъти по 15 лв.
Аз моите ги търкалям от година и малко, мисля на пролет чак да ги подновя!
ти имаш оправдан разход !обаче ако не си с 2-ри комплект зимни гуми и джанти ? по 40 лева имаш още годишно завъртане на гумите и т.н. значи грубо даваш на година 60 лв.
Най-добре е човек да си направи два комплекта-единия на летите джанти с летни гуми, а другия на зимни(с тасове или без) със зимни гуми.Така няколко сезона може да си ги сменя сам с крика и няма да набутва излишни пари по гумаджийници.
Коментар