Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не мога да не се похваля :) !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мога да не се похваля :) !

Събота и неделя бяха много добри дни за Блу - в събота получи нови тасове (отдалеч изглеждат като лети джанти ), монтирахме му подлакътник, а в неделя беше излъскан целия с ВС Платинум. И аз не мога да се сдържа да не покажа резултатите. Карам си аз колата, вътре доволна и надута като пуяк... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Лека и успешна седмица на всички! :DСнимките ще ги махна когато кажете, ако пречат.
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Абе те изобщо не пречат! Казвай от къде го взе подлакътника!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

...

Коментар

Така ми е екстра-нарочно е назад, че ми пречи на ръчната иначе. От Илиенци е - първия магазин за автоаксесоари като влезеш от главния вход в ляво. :D 15 лв.
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Аз пък се интересувам от тасовете. Преди време си сложих от най евтините и когато се качвам на тротоар се чува как пращят. Единия го счупих още докато го слагах а след това забелязах че се е спукал и друг ...Откъде и за колко ги взе ?Много добре изглежда колата

Коментар

Тасовете са от същия магазин в Илиенци - 15 лв, но бяха последните 14". Сигурно ще докарат пак, явно им вървят. :D
            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Искам ги тия тасове! Блу-то е перфектно.

Коментар

Миналата седмица и аз си взех същите тасове от там и много се кефих!Иначе и подлакътника изглежда супер-на някоя от срещите ще го разгледаме по-подробно :D
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Лично мнение.Супер смешни са. На снимката е едно но в действителност. Друго си е алуминия. Е ще кажете много дупки, иска средства да отделиш по добре нещо по евтино да ама не.
                  FIAT BRAVO 2.0 20v
                  http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Ммда... на снимката изглеждат чудесно, но на живо и от близо... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Та с тези тасове половината джанта е открита! Виждал съм на разни коли как седят... мен лично не ме кефят.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Подлакътника е най добрия от всички пазарски подлакътници. И аз съм със същия и го ползвам редовно, и за напитки от задната част и сума ти бръмбазлъци събира отвътре

Коментар

Я сподели подробности за този ВС Платинум.Това е от рекламите по ВСТелешоп нали?Това с подлакътника ме заинтригува също, дали мога да изтипосам едно такова на корсата?

Коментар

Да, тасовете отблизо малко лъхат на черни, железни джанти, но все пак сега не бих карала с лети джанти-зима е. Първият подарък пролетта ще бъдат едни петолъчки обаче. Подлакътника се слага много лесно - няколко болта, 3-4 видии за укрепване в пластмасата и воала! Иначе е много готино - събират се неща, които едвам натъпквах в жабката, че и още. :D Отзад се дърпа и излизат 2 поставки за чаши. ВС платинума е много яка работа - колата лъсна като огледало и съжалявам, че в неделя беше мъгливо, и на снимките не си личи много. 3-ма човека я оправихме за 1 час. Търкаш, чакаш да изсъхне и после лъскаш - има в комплекта и бутилка лъскане на фаровете, и за лети джанти. Обаче не маха драскотини до бяло.
                          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

team написа:
                            Лично мнение.Супер смешни са. На снимката е едно но в действителност. Друго си е алуминия. Е ще кажете много дупки, иска средства да отделиш по добре нещо по евтино да ама не.
                            Да не си помислите, че защитавам евтините илиенски тасове,но има алуминиеви джанти, които са много по-зле от тасовете.
                            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Blue е станало много добре, а и крокодилчето си го бива
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
                              X