Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за квартира в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Insane написа:
    Тurbodieselcomby написа:
    Един колега ще дава два двустайни от есента в Младост 2. Ново строителство, с нови кухня, мебели ....Сега започва плочки ....
    Какви пари ще търси? с идеята за по- дългосрочно живеене. И аз като колегата офиса ще го местим в Младост и ще ми стане невъзможно за пътуване. Та имам интерес, стига да ми го позволява джоба, че така ми звучи скъпичко ама да питам все пак
    Като ги завърши ще реши, но не е скъпчия по-принцип.
    F31 BMW 320d

Коментар

todorakiggg написа:
      dimovdimitar написа:
      Колега търси в Дружба 1или 2 първа част доста по-евтино е.
      Ако ще е Дружба, да е Дружба 2, около или по скоро зад Практикер на Цариградско, в Дружба 1 под моста към летището е ром, до рома мила моя майнольо. (работил съм в този район)Нищо лично, ама аз до ромове не се кефя и не искам да живея.
      Не си много прав колега,не казвам,че няма мургавели,но не цяла Дружба е циганска.Има 4-5 блока ,в останалата част е добре.Лошото е ,че до Бизнеспарка може само с метрото ,с автобус трябва да се прекачва
      EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
      EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
      FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Блоковете около "Фантастико" в първа част,старите блокове около общината и една малка махала до езерото - там обитават "братята". Въртят се само около тези места, другаде не съм ги виждал. Живея сумати време в квартала и твърдя, че не са проблемни изобщо.
        1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
        2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

todorakiggg написа:
          dimovdimitar написа:
          Колега търси в Дружба 1или 2 първа част доста по-евтино е.
          Ако ще е Дружба, да е Дружба 2, около или по скоро зад Практикер на Цариградско, в Дружба 1 под моста към летището е ром, до рома мила моя майнольо. (работил съм в този район)Нищо лично, ама аз до ромове не се кефя и не искам да живея.
          Аз живея в 1 до моста но от другата страна на мангалите и повярвай ми нямам проблеми
          ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
          ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
          Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Working...
          X