Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преместена от Продава !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

madgogo написа:
    Аз лично съм доволен от човека.Що се отнася до бан във форума, мисля че ще е тъпо. В крайна сметка това са си отношения м/у двама души и е редно те да си оправят проблема.Нали все пак тука не е е съд.
    и аз съм доволен от отношението на колегата
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

ПРАВ Е КОМПИ2000! ИЗЛЪГАХМЕ ГО! ЗАВЛЯКОХМЕ ГО!НО ТОЙ СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ (1000ЛВ), ПОЛУЧИ И "ПОДМЕНЕНАТА" СКОРОСТНА КУТИЯ!САМО ОТ 30 НОЕМВРИ ДО ДНЕС НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ (ОТВОРИЛ) ПОЩАТА ОТ ВОЛВО ФОРУМА.И ЗА ДА НЕ СМЕ ГОЛОСЛОВНИ, ПРИЛАГАМ ТУК ПОСЛЕДНОТО (НЕОТВОРЕНО ОТ НЕГО) ПИСМО ОТ ДЪЛГАТА И МЪЧИТЕЛНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С ГОСПОДИН ЙОСИФ.ИЛИ КАЗАНО ПО-ТОЧНО: ЧЛЕНОВЕ ОТ ВОЛВО КЛУБА СРЕЩУ ДУМАТА НА КОМПИ2000.ВИЕ РЕШАВАЙТЕ!От: kompi2000 До: EMETO1 Пуснато на: 25 Ное 2006 09:45 Заглавие: Re: Стана проблем! Ок.Видях,че си проверила и на петко.Ако проблема наистина е в мен ще върна парите с удоволствие.Взех я вчера в 18 00ч.Днес ще я видя.В понеделник ще ги пратя.От: kompi2000 До: EMETO1 Пуснато на: 27 Ное 2006 08:44 Заглавие: Re: Уточнение Няма да има проблем.Не се притеснявай.За два три дена ще събера парите и ще ти ги пратя Пуснато на: 29 Ное 2006 08:01 kompi2000 написа: Мислех въобще повече да не пиша ама не мога да се здържа.Вие като дадохте кутията на тоя Петко погледнахте ли я изобщо?Извадих те ли я от чувала?Абсолютно съм сигурен вече че вината не е в мен.Отначало мислех,че е взел само запчатката ама не.Тая кутия изобщо не е мойта.В понеделник я извадих от чувала и гледам,гледам и се смея.Друга кутия.Мойта си я белязах а да не говорим колко мръсна беше.Търсете си там къде е измамата.Готов съм да поема всякаква одговорност когато съм виновен,но не и чужда.Ако беше мойта кутия без пета щах да се съглася ама това вече е върха.Пратили сте ми друга кутия. От: EMETO1 До: kompi2000 Пуснато на: 30 Ное 2006 08:23 Заглавие: Къде отиваш?... ДОБРЕ СИ МИСЛИЛ ДА НЕ ПИШЕШ, АМА НЕ СИ ПОМИСЛИЛ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ! Кутията като дойде, цяла седмица стоя разопакована в магазина до вратата и всички клубари, които идваха, я разглеждаха. Същата кутия Петко (Shubert) ми я върна. Аз също я бях белязала. Освен това, преди една стока да излезе от магазина ми, тя основно се почиства. Правило.Между това, което ми изпрати и това което Петко върна нямаше никаква разлика. Освен това, след като я върна, стоя още 4 дни пред очите ми. Вътре си беше със същото гъсто, сиво на цвят масло, което в началото се беше изляло на картона в магазина и миришеше. После си дойде с остатъци от същото масло (виж си чувала). На Петко е 75W80 - друг цвят, мирис, гъстота... А според теб Петко (Shubert) е подменил кутиите?... Или аз съм направила това?Обясни ми тогава, защо неговите прецакани зъбни колела за 5-та са в магазина ми? Обясни ми защо взе друга скоростна кутия след твоята, от колега от форума - Пангев? От нея е ползвал само зъбчатките на 5-та. Платил му ги е. А кутията на Пангев я остави после в магазина ми ( тя е с блокирала 3-та) Обясни ми защо Петко ходи 2 недели подред до Лом с различни кутии и разглобена там кола? Защо според теб бяха тези упражнения? Освен това, ако бях в комбина с тях, нямаше ИЗОБЩО да ти плащам кутията или поне частите, които изпрати след това. Когато съобразиш, провериш и осмислиш всички факти, ТОГАВА ОБВИНЯВАЙ ХОРАТА! Явно репутацията ти струва колкото една кутия! Жалко, много жалко! Аз нямам какво повече да ти казвам. Еми Телефони на хората, които видяха кутията ти: Наско Пангев - 0886557559 - във форума Пангев (Асо) Адвокат Бармуков -0888242475 - S.B. Борис -0898581138 - watcher и ред други клубари..._________________

Коментар

Като тема за размисъл и с цел да внеса малко повече яснота по въпроса, прилагам 2 линка от форума на ВОЛВО КЛУБ:http://www.volvoclub-bg.com/forum/vi...зовавам kompi2000 да направи и постне тук снимки на въпросната 5-та предавка (тотално размазани зъбци на двете колела), както и на кутията, да обясни какво точно сме "ограбили" от нея и как сме го сторили, да сравни номерата по табела.Да каже защо е против това скоростната кутия за дизел 1.9 двигател на рено, да бъде изчистена преди да я вземе клиента.Или да дойде по-добре до София да види кутията на колата на Петко (Shubert), да види и кутията на Пангев (клубар), която ми е в магазина....ДА СИ ПОЗНАЕ НЕГОВАТА, ДА СИ Я ВЗЕМЕ И ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ!И да спре да се прави на ощипана мома!......

Коментар

Нещо цялата история не ми харесва, много лична, търговска и не знам още каква е.... магазини, делфини, амини... колежки и колеги, вземете се в ръце и отидете на ICQ-то, GSM-a,БТК-то и още каквото се сетите.Форума взе да става доста натоварен, както се убеждавате, бихме Ви отстъпили малко място да се изясните, но то просто не съществува.... в момента.Моля колегата модератор... "delete" или "lock".Идват празници и нещо не ми се ще да товарим хората тук с неприятни емоции.... ако обичате "ЦЮРУК" във VOLVO форума, ние ще се направим, че нищо не сме прочели! АЙ СИКТИР!!!!!ПП... ПОМИРИТЕЛНАТА КОМИСИЯ И ДРУГАРСКИЯТ СЪД ЩЕ ГО ПРАВИМ ПО-КЪСНО, НО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.МЕШАРЕТО НЕ Е ТУК!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Както често казва една голяма личност: НАЗДРАВЕ!
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Честно казано хич не ми се стурва, че това е мястото да се хващате за шиите! Хубаво е, че ни преупреди да имаме едно на ум, другото мисля, че идва малко в повечко! Малко след, като се регистрирах тук станах свидетел на измама при закупуване на нещо си от друг град. И затова един съвет от мен... НЕ КУПУВАЙТЕ НЕЩО БЕЗ ДА ГО ВИДИТЕ!!! Не знам за конкретният случай, но хора недобросъвестни-с лопата да ги ринеш!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X