Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преместена от Продава !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преместена от Продава !

ВНИМАНИЕ!!! kompi2000 = КРАЙНО НЕКОРЕКТЕН!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

xxx7 написа:
    ВНИМАНИЕ!!! kompi2000 = КРАЙНО НЕКОРЕКТЕН!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
    Какво е направил?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

xxx7 написа:
      Колега,обоснови се като пишеш такива работи.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

ПРОДАВА ДЕФЕКТНИ И СЧУПЕНИ ЧАСТИ!ПРИ РЕКЛАМАЦИЯ КАЗВА, ЧЕ ГИ Е БЕЛЯЗАЛ И НЕ ГИ ПРИЕМА ЗА НЕГОВИ!ПАЗАРУВАТЕ НА ВАША ОТГОВОРНОСТ!УСПЕХ

Коментар

Ами то е нормално регистрирал се е във форума само заради тази ударена кола да я разпродаде на части.После ще купи друга ударена ще ползва чичко Гугал и ще я разпродаде във друг форум има в предвид за друга марка.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Дефектирали части

Ако някой го интересува от какво се оплаква колежката с дефектиралите части ще обесня,инъче изобщо няма да обърна внимание.Тия хора ме побъркаха.
            Стана тя.

Коментар

Re: Дефектирали части

kompi2000 написа:
              Ако някой го интересува от какво се оплаква колежката с дефектиралите части ще обесня,инъче изобщо няма да обърна внимание.Тия хора ме побъркаха.
              .... АМА ИМ ВЗЕ 1000 ЛЕВА, НАЛИ?ЗА ТЕЗИ ПАРИ ДОСТА ХОРА БИХА СИ ИЗМИСЛИЛИ ПОСТАНОВКИ!КОЛЕГИ - ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ ЧОВЕК!!!

Коментар

и тука ли някви измекярчета се навъдиха дето искат да лъжат хората? я да чуем какъв е проблема и да го банват от всички форума, виждам, че по всички марки пише.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз лично съм доволен от човека.Що се отнася до бан във форума, мисля че ще е тъпо. В крайна сметка това са си отношения м/у двама души и е редно те да си оправят проблема.Нали все пак тука не е е съд.
                  Carozzeria Touring, Milano
                  Fiat 124 Touring - моята следваща кола

Коментар

Колеги четете бе:Правила на раздел продава!Цитат:
                    5. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация....................Счита се че всички, които публикуват обяви във форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.....
                    Всеки си има глава на раменете и ако се е набутал никой не му е виновен, най-малко форума! Тук само можем да му помогнем със съвет в Раздел консултации дебело подчертавам !Няма да се баннват хора за това че са продали некачествени части! Защото по тази логика може да почнем да баннваме и хора за това че са ги купили тези части! Модовете и Админите нямат начин да знаят коя страна в спора е права така че не може да раздават правосъдие на тази база! Ние се грижим само за нормалното функциониране на форума и за благоприличния език (до колкото е възможно) в постовете!
                    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

така е съгласен съм с ruston обаче по този случай трябва да се знае какво точно е станало. ами ако сделката е с куриер и някой е платил 500 кинта с наложен платеж, а е получил тухла в кутия например? не е ли редно да бъде баннат? затова трябва да е ясно какъв е случая, сега ако се окаже, че някой си е купил части за темпра 1,6 пък неговата е 1,8 и не стават чаркалаците ясно е, че няма проблем с продавача. може да се взаимства идея от дата.бг с + и - сещате се
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        и тука ли някви измекярчета се навъдиха дето искат да лъжат хората? ....
                        От бая време насам има подобни индивиди...
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Последно

Значи обеснявам веднъж и завинаги.Пращам скоростна кутия за Волво която момчето щеше да доиде чак до Разград да му я монтираме на място за да е сигурен,че работи.До тук добре.Дамата ми казва да я пратя на нея,тя щяла да му я даде.????????????Питам аз?След което момчето ми звани и ми казва,че кутията нямала пета.Колата е нов внос.(скъсала е ремък)ДизелПитам човека от който я купих а тои ми вика ти луд ли си?От Белгия до тук на четвърта ли да дойда?А и нямало да я купи с 4 скорости от там.Колата е 96г.И това добре.Съгласявам се да върна парите и викам прати ми я обратно.Праща ми я тя и какво да видя?????????Друга кутия и то ограбена.Моята си я белязах.Кои и къде е измамата преценявайте сами.На мен ми писна от тях.Мога да подкрепя всичко казано с снимков матерял.
                          Стана тя.

Коментар

пак аз

Благодаря на всички които ме защитиха,включително и на модератора.Не съм лъгал никого до този момент и не смятам да го правя.Имаше и едно изнудване в цялата история,но не искам да задълбавам.Аз също съм купувал много части по тоя начин и съм доволен.Има хора които могат да го потвърдят.
                            Стана тя.

Коментар

Не съм защитавал никой понеже изобщо не знам за какво става дума ! Само цитирах правилата на форума!
                              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                              X