ВНИМАНИЕ!!! kompi2000 = КРАЙНО НЕКОРЕКТЕН!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преместена от Продава !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами то е нормално регистрирал се е във форума само заради тази ударена кола да я разпродаде на части.После ще купи друга ударена ще ползва чичко Гугал и ще я разпродаде във друг форум има в предвид за друга марка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Дефектирали части
kompi2000 написа:Ако някой го интересува от какво се оплаква колежката с дефектиралите части ще обесня,инъче изобщо няма да обърна внимание.Тия хора ме побъркаха.
Коментар
-
Колеги четете бе:Правила на раздел продава!Цитат:5. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация....................Счита се че всички, които публикуват обяви във форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.....Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
така е съгласен съм с ruston обаче по този случай трябва да се знае какво точно е станало. ами ако сделката е с куриер и някой е платил 500 кинта с наложен платеж, а е получил тухла в кутия например? не е ли редно да бъде баннат? затова трябва да е ясно какъв е случая, сега ако се окаже, че някой си е купил части за темпра 1,6 пък неговата е 1,8 и не стават чаркалаците ясно е, че няма проблем с продавача. може да се взаимства идея от дата.бг с + и - сещате сеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Последно
Значи обеснявам веднъж и завинаги.Пращам скоростна кутия за Волво която момчето щеше да доиде чак до Разград да му я монтираме на място за да е сигурен,че работи.До тук добре.Дамата ми казва да я пратя на нея,тя щяла да му я даде.????????????Питам аз?След което момчето ми звани и ми казва,че кутията нямала пета.Колата е нов внос.(скъсала е ремък)ДизелПитам човека от който я купих а тои ми вика ти луд ли си?От Белгия до тук на четвърта ли да дойда?А и нямало да я купи с 4 скорости от там.Колата е 96г.И това добре.Съгласявам се да върна парите и викам прати ми я обратно.Праща ми я тя и какво да видя?????????Друга кутия и то ограбена.Моята си я белязах.Кои и къде е измамата преценявайте сами.На мен ми писна от тях.Мога да подкрепя всичко казано с снимков матерял.Стана тя.
Коментар
-
пак аз
Благодаря на всички които ме защитиха,включително и на модератора.Не съм лъгал никого до този момент и не смятам да го правя.Имаше и едно изнудване в цялата история,но не искам да задълбавам.Аз също съм купувал много части по тоя начин и съм доволен.Има хора които могат да го потвърдят.Стана тя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар