Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платинум Кар в Хасково - мошеници

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Платинум Кар в Хасково - мошеници

Отдавна исках да споделя малко инфо, но чак сега седнах да го напиша Преди месец и малко повече даже се вдигнах до Хасково, за да взема една А класа, защото отдавна търсеше такава количка една позната на баща ми. Причините да ходя чак дотам бяха две:1. Двигателят й беше за ремонт2. Годината публикувана в обявата беше 20043. Цената беше добра поради точка първаДотук добре. Пратих един приятел от града на Богородица да даде капаро, но той не я огледал много много - дал капарото и така...това приемам си е моя грешка - прибързах и се предоверих. В крайна сметка малко паднал лак не е болка за умиране, нали ? Сега започва вече "забавната част"- колата изобщо не беше 2004, а 1998, но нямаше как да докажа, че ме лъжат, защото обявата вече беше изтрита, а не направих скрииншот.- колата нямаше акумулатор. Попитах къде е и ми пробутаха някакъв, който впоследствие се оказа, че единствената му функция в живота е само една - да отиде на скрап- колата нямаше резервна гума (така била дошла и така я били карали ???) Не знам сигурно и всеки път са я бутали, защото и акумулатора беше взел дал...- колата нямаше крик- колата нямаше и ключ за гуми (не че без крик ми вършеше работа и да имаше)- нямаха и полицата за ГОКато изключим всичко това (и някои други "дреболии") колата беше като тази описана в обявата Така или иначе бях дал капаро и когато им е изгодно на българчетата са по-европейци и от европейците и капарото не се връща, защото така е "по белите страни", но когато не им е изгодно са по-мангали и от мангалите :DТа взех колата, но парите които дадох за нея си заслужаваха само заради шоуто, което гледах след това. Решиха да я транспортират от къщата им (много близо до парк "Кенана") до края на града (много близо до поделението). Хасковлии знаят колко е дълго това разстояние около километър, най-много два - отне им ДВА ЧАСА !!! Некадърен, по-некадърен, най-некадърен, хасковски автоджамбазин от Платиниум Кар Първо не можаха да закачат платформата, после бяха забравили колани за връзване на колата, отидоха да вземат, но взеха само един и го вързаха по най-невъобразимо идиотския начин по който може да си въобрази човек, после спираха три или четири пъти, за да го затягат и на последния път на мен ми стана жал и я вързах аз колата, защото освен, че ми беше вече жал и мислех и да си ходя най-накрая... :D Между другото никога не бях пипал такъв колан и се справих от първия път. Оставете другото, ами през цялото време транспортираха колата с максимум 20 км/ч, защото явно ги беше шубе и бяха наясно, че не се прави така... Както и да е откарах си колата до гаража и си я вързах с колани и само два пъти за 250 километра ги притегнах. Оправихме двигателя с баща ми и я подкарахме. И о чудо...скоростите (диференциала) вие та се къса...Ще го оправим и него, но не е в това въпроса. Аз съм лесен - труда си е от мен и няма да съм на загуба, но ако беше друг човек, колко майстора трябваше да смени ??? А пари колко трябваше да даде ??? Е такива едни дребни неща...Споделих историята с вас, за да не се излъже някой друг и да има вземане даване с тия питекантропи Платинум Кар от Хасково. В момента, в който им видях мутричките ми се изясни картинката и бях пределно наясно какви са нещастници, но вече беше свирено. Впрочем разбрах, че собственика не е частно лице едва при нотариуса. Преди това нямаше нито дума по въпроса за това в обявата. Според думите на този, с който си говорих колата до последно си била супер. Жена му си я карала по града Според вас дали колата е била без акумулатор, без резервна гума, без ключ, без крик и дали не са знаели за повредените скорости? А за лъжата за годината да коментирам ли ?Изобщо без коментар. Оставям изводите на вас П.П. В интерес на истината след скандал ми дадоха акумулатора за скрап и крик, който не е за тази кола Абе все едно нищо, но се опитаха да ми замажат очите. Все едно аз така или иначе бях наясно за филма, който се снимаше, но проверявах доколко ме смятат за тъп и докъде ще им се простре наглостта...в интерес на истината можеше и още да опоскат колата
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

За съжаление, не са само тия...Повечето джамбази (и автомонтьорите по сервизите са същите) се мислят за единствените разбиратели на коли. Ако им покажеш, че разбираш повечко, направо те изгонват и не искат да правят сделка с тебе.Подобни неща са се случвали на всеки, който е купувал коли от такива.Ние така си висяхме 2 часа на един Лукойл в Самоков, чакайки продавача на Делтата да ни донесе акумулатор. Първия половин час просто чакахме, после му звъннахме, каза че идва след малко... а по-късно си изключи телефона и до там.Чак в Ямбол установихме, че документите, с които са ни дали колата не стигат за регистрация и т.н... сагата съм я описвал навремето.Човек трябва да си отваря очите и да не се доверява на никой!

Коментар

Аз навремето така капарирах Клио в автокъща и като си я взех на следващия ден не успях да я закарам до КАТ. Беше жега и задръствания, без номера съм, но си викам то КАТ е на 2 км ще рискувам. Прегря и изхвърли антифриза. Колата си беше 6 и баща ми още си я кара, но бяха свалили вентилатора. За по-лесно вместо да откачат буксата, те срязали кабела. Малоумна работа. Вече никога капаро за кола. Харесаш ли си, плащаш и заминаваш с колата.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Към този край и не само там има доста изобретателни само и само да те излъжат. Преди година отиваме да купим един мотоциклет и продавача вика, няма бензин чакай сега ще източа от другия. Източи малко и го пали, мотора пуши и мирише на масло, оня вика ми той другия е 2Т и малко съм прекалил с маслото...; та затова подпушва Свали доста прилична сума от цената защото нашия си мисли, че мотоциклета си има проблем с горенето на масло... Да ама проблема е фабричен и решението е няколко лева за нов семеринг, но нашия не го знае и сам си падна в дупката която копаеше Иначе от Хасково съм взимал и чисто нов мотор за много добри пари и всичко беше така както казваше продавача. Явно навсякъде си има по малко мърша в стадото.

Коментар

Нормално, джамбази. Важното е да се индексира в ГооглеПлатинум Кар в Хасково - мошеници
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не е добра идея капарирането и вземането след няколко дена. След няколко дена всичко може вече да е различно. А и ако се дърпат от възможност за преглед и тест съвсем. Явно тези в Хасково са някакви "мишоци". Има и доста свестни продавачи, но като цяло на оглед явно освен колата и продавача трябва хубаво да се огледа.
            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
            X