Здравейте колеги, през последната година в града ми (Пловдив) зачестяват дребните кражби по автомобилите. На мен лично ми крадоха капачки на джанти Fiat 16" капачка на задна броня на едната Фиатка, а от другата ми демонтираха чистачката заедно с рамото. Това е в центъра на града. Каква е тази кокошкарска история не знам! Дали е съвпадение, че града ни се напълни и с хора от други населени места? Страх ме, че някой ден ще хвана някой как ми сваля капачка или друго. Няма да викам полиция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зачестиха ли кражбите?
Collapse
X
-
Тия кражби...не са спирали. Една служебна S-класа имахме...сензорите на парктроника са на лайстна върху бронята. Поне 5 пъти ги крадоха точо по такъв начин-спираш някъде, вършиш работа за 5 минути, излизаш и на компютъра грешка парктроник....Това чистачки, огледала, антени....не ги броя даже. Едно пътническо бусче имам-огледалата са със секретни болтове, след като два пъти купувах огледала. Специфични са, няма ги....
Коментар
-
Един от минусите да работиш и живееш в София. Макар че това не е гаранция че няма да се случи на друго място. Имам познат. 3 пъти му разбиваха буса. След 3тия път 2 дена спа в него. После търпението го награди и хвана 2 циглета. По точно хвана едното и след нужното "посъветване" то го заведе до другото. Полиция не е викал защото няма смисъл. Но след обилната порция бой повече не е имал набези.
Коментар
-
А пък на мои познати не дребни кражби, а направо целите коли за един месец 5 коли на мои познати ги отняма.Единият даже си купи нова и нея я отняма за седмица Според мен са зачестили кражбите като цяло. Има такава тенденция поне от това, което наблюдавам в София.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:А пък на мои познати не дребни кражби, а направо целите коли за един месец 5 коли на мои познати ги отняма.Единият даже си купи нова и нея я отняма за седмица Според мен са зачестили кражбите като цяло. Има такава тенденция поне от това, което наблюдавам в София.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар