Досега си оставях колата на едно място и ми минаваха прегледа, но се налага да го правя вече другаде, но не съм запознат какво се прави точно. Най-вече при валовете. Какво се прави там?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Процедурата при технически?
Collapse
X
-
На валовете ти мерят спирачното усилие. Демек имаш ли спирачки или не. Ако са малко по-заинтересовани могат да ти кажат дали някое от колелата задържа повечко от нормалното по време на свободното въртене.Няма преглед при който ти да минаваш с колата сам. Автомобила се оставя пред клетката. Лицето което извършва прегледа се качва в колата, а ти стойш отстрани и чакаш да си свършат работата.
-
Камерите трябва да снимат номера на колата, а не теб Оставяш я пред пункта, качва се човеко и кормува, нямате работа там."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Винаги съм я вкарвал аз на канала, на кантара и на валовете, а те ме наставляват , за да не "скоча" в канала (не че е възможно де... има прегради). Явно зависи от пункта дали ти си караш колата или не...1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Лицето което извършва прегледа се качва в колата, а ти стойш отстрани и чакаш да си свършат работата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Hristian_Aleksiev написа:Лицето което извършва прегледа се качва в колата, а ти стойш отстрани и чакаш да си свършат работата.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Salvador написа:Ако имаш предвид този в КАТ, никога нищо не са ми гледали. Регистрирал съм кола без светлини, без грам задни спирачки, пътнически бусове без седалки. Даже съм се замислял някой път да отида и без кола, е така за опита да видя дали ще я регистрират като редовно минала през канала...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар