Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В КРАЧКА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

The_Wicker_Man написа:
    Не на мене ми е известно, че в България полицията е виновна. Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя. А с киро пък въобще не желая да контактувам, защото явно си е въобразил, че е Master Of Puppets и раздава жълти картони на всеки който не е на неговото мнение.
    Хайде да не потъваме в темата за полицаите, че... За да се оправи реда в държавата трябва от тях да се почне! Имам познат полицай, който записва и продава DVD-та на колегите си! Пълно е с полицаи, които работят с автоджамбази. Дай му на българина власт и гледай чудо после!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

The_Wicker_Man написа:
      Не на мене ми е известно, че в България полицията е виновна. Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя. А с киро пък въобще не желая да контактувам, защото явно си е въобразил, че е Master Of Puppets и раздава жълти картони на всеки който не е на неговото мнение.
      Ти обаче гледам още повече се оплете: Първо лайната ти пречеха, след това и всички хора с различни професии от полицай, а сега и Киро ти е виновен.Последно??????????Я си избери едни и си уточни позициите и не ми избягвай въпросите.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
        Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя.
        Гледай ся приятел. Всеки си има приятели, които работят в полицията - дори и аз.Страхотни хора са! Ако ме спрат и ми се падне приятел нищо няма да ми направи. Е те на тва де се вика шуробаджанащина. Но не говорим конкретно за твоя приятел, или за моя, или за нечии друг авер. Говорим цялостно и когато се говори за една така да кажем общност от хора, всички се слагат на едно. То винаги си има единици,които са свестни хора. Важното в тази тема беше, че се говори за полицията като цяло- ПРЕДСТАВИТЕЛИ и ЗАЩИТНИЦИ на реда! Все пак щом са такива следва, че трябва да следят за спазването на закона от ВСИЧКИ, но и ТЕ да го СПАЗВАТ!

Коментар

е как можах да пропусна хубавата тема за милиционерите
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Mindzu написа:
            The_Wicker_Man написа:
            Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя.
            Гледай ся приятел. Всеки си има приятели, които работят в полицията - дори и аз.Страхотни хора са! Ако ме спрат и ми се падне приятел нищо няма да ми направи. Е те на тва де се вика шуробаджанащина. Но не говорим конкретно за твоя приятел, или за моя, или за нечии друг авер. Говорим цялостно и когато се говори за една така да кажем общност от хора, всички се слагат на едно. То винаги си има единици,които са свестни хора. Важното в тази тема беше, че се говори за полицията като цяло- ПРЕДСТАВИТЕЛИ и ЗАЩИТНИЦИ на реда! Все пак щом са такива следва, че трябва да следят за спазването на закона от ВСИЧКИ, но и ТЕ да го СПАЗВАТ!
            Тая тема мисля че я разисквахме някъде тук...Никъде по света полицаите не са издигани на пиедестал от населението на която и да било държава-навсякъде са меко казано недолюбвани.Но ако някой дойде и ми каже че държавата може да съществува без полиция или представители на реда под каквато и да било форма не знам...както се казва-полицията е необходимото зло
            N.Y. State of Mind

Коментар

Да, тя е необходимото зло, но не виждам защо требе да ги плюеме все едно са най-черните овци в България. Хората са си казали: Във всяко стадо си има мърша. И в полицията е така. Но те са преди всичко ХОРА. Като мен, като теб и като всички вас. И те имат роднини, и те имат съпруги, деца и т.н. Не виждам защо се плюе толкоз по тях. Не виждам защо се плюе по КАТ. Да корупция има. Ма като сте толкоз примерни всички, правете като мен.НЕ ДАВАЙТЕ. А не да дадеш за да не ти пишат акт, и вечер да се прибереш и да почнеш да нищиш проблема с корупцията. За другата полиция, или т.нар. ОХРАНИТЕЛНА полиция също се плюе. "Онзи ден ми откранаха в тъмницата чантата и аз като подадох сигнал и нищо не стана". Ма хора, тук не е като по филмите. Даде ли описание? Не . Еми как да стане. Още повече че в повечето случай са с маски извършителите. Друго. Дебелогъзите от сградата на пл. Народно СЪбрание са го измислили така, че за да се осъди някой и да иде където му е мястото и трябва да напишеш ЖАЛБА. Не може просто да звъннеш по телефона и да кажеш ПЕТКАН ми открадна колата и да чакаш полицията да направи всичко.Ето затова ги защитавам.Защото моя познат, новоназначен с 300 лв заплата трябваше да си купи с лични средства всичко без пистолета и униформата. То не беха белезници (обаче имало изискване и какви да са белезниците, не можело да са обикновенни, трябвало да бъдат Украински или Испански), то не беха кобури, то не беха колани, то не беха радиостанций (които после се доплаща за настройка на съответната честота на съответното РПУ) и т.н. И вие се огледахте в страничните доходи на полицаите. Продавал ДВД. Ми ти оригинални ли си купуваш ? И аз си купувам ментета. Стандарта ни е още твърде нисък за да купувам оригинални продукти. Като ми направят шефовете заплатата като в Германия 2100 евро тогава ще давам по 150 $ за Windows и по 15 евро за ДВД.

Коментар

Уикър ти както си почнал, още малко ще призовеш да събираме помощи за бедните полицайчета. Че кой ги кара да стават полицаи за 300 лв?(до колкото знам минималната им е 350 лв.) Дане мислиш че го правят само от любов по професията. Айде моля те не говори смешни работи. Това пък за белезниците и да го видя няма да повярвам, та и за кобура. Сега че твоето аверче иска да се прави на ефенце и иска да си купи кобурче гъзарийка хараби ... ама кобури си имат просто са малко смотаняшки ама за сметка на това са държавни Не търся конфронтация ама едва ли тази сърцераздерателна история дето я разказа е много достоверна. И ние в Бургас имаме ченгета авери и не са чак толкова за оплакване
                VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Едно е Бургас, едно е София. Не знам дали знаеш ама населението в столицата е малко над 2 милиона. Сметни по колко полицаи се падат на човек в Бургас и по колко в София. А за предната ми тема, ако щеш вярвай. Аз не съм карал никой да ми вярва. Човека ми е мн. добър приятел и не си е купил кобур за гъзария ами щтото му дадоха един скъсан (не може да се закачи на колана) и то колкото да фигурира че е получил. Белезниците си ги купи сам. И 1-вите които ги купи му казаха че не стават. Та се наложи да извади 35 лв за белезници. Абе кво ли съм седнал да ви говоря. То с такива като вас не се спори. Все едно да спориш с жена и радиоточка. Плюйте колко искате. Белким ви олекне. Явно си правиде душевна чекия като се изходите, ма не знам дали се сещате че никой полицай не чете Така че ..писаниците са ви .. безмислени Ако имате нещо против тях, има си приемен ден минисъра .. оплачете му се

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                    ...И вие се огледахте в страничните доходи на полицаите. Продавал ДВД. Ми ти оригинални ли си купуваш ? И аз си купувам ментета. Стандарта ни е още твърде нисък за да купувам оригинални продукти. Като ми направят шефовете заплатата като в Германия 2100 евро тогава ще давам по 150 $ за Windows и по 15 евро за ДВД.
                    Честно казано, като се замисля имам доста повече оригинални DVD-та за разлика от ментаците. Не е в това идеята! Абсурдно е пазител на закона да си изкарва хляба с незаконна дейност! Със същият успех може да продава и трева например, не мислиш ли?И ще те попитам... май вече го направиха, но аз пак... сигурен ли си, че не си полицай?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

The_Wicker_Man не го приемай толкова лично и толкова навътре! Ние просто коментираме случилото се! Нали за това е този форум?!

Коментар

Абе не е баш така. Щото в някои от предните теми като казвам че е форум, и затова е форум, за да спорим, коментираме и т.н. някои от власт имащите се зъбят. Пък и картони раздават. Просто явно не е форум ами е говорилня. Ако е форум, всеки щеше да изразява становище. А тук всеки се нагажда според властимащите.

Коментар

Нека и аз да кажа нещо.Всеки има право на глас и мнение В този форум се включих след като станах собственик на Фиат ,автомобил обичан и от всички Вас , за да науча нещо полезно . Но често се случва темите да нямат нищо общо с форума Но както и да е , защо всеки не погледне собствените си грешки и тогава да съди за чуждите. Редно би било първо да спазваме задълженията си , независимо от какво естество са и към кого и тогава да говорим ,какви права имаме. Не знам кой ,какво работи и колко е съвестен в задълженията си в живота ,но не съдете хора на чието място не сте били. От 16 години съм Полицай и не се срамувам ,но както и да е .Желая Ви весели празници и бъдете здрави.
                          Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
                          Brava 1.4 12V SX

Коментар

dfxc753 написа:
                            Нека и аз да кажа нещо.Всеки има право на глас и мнение В този форум се включих след като станах собственик на Фиат ,автомобил обичан и от всички Вас , за да науча нещо полезно . Но често се случва темите да нямат нищо общо с форума Но както и да е , защо всеки не погледне собствените си грешки и тогава да съди за чуждите. Редно би било първо да спазваме задълженията си , независимо от какво естество са и към кого и тогава да говорим ,какви права имаме. Не знам кой ,какво работи и колко е съвестен в задълженията си в живота ,но не съдете хора на чието място не сте били. От 16 години съм Полицай и не се срамувам ,но както и да е .Желая Ви весели празници и бъдете здрави.
                            Успех ти пожелавам, да си ни много жив и здрав и да е по-лека службата.Не исках да се включвам в темата, защото юнака "защитник" е чист ПРОВОКАТОР и доста отдавна си е за "БАН" в този форум.Полицай не е, както го попитаха, защото няма как да вземе дори елементарен психотест /даже за категория С/... или е някакво комплексирано люлинско.... лайно, ама нейсе! По-важни са стойностните думи които каза за това да си спазваме задълженията.Това е разковничето, промяната в съзнанието на всеки! Желая весели празници, на семейството също, поздравявам те за дългогодишната работа и успех!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И сега се обръщаме към другарите модератори да видим дали мерят с еднакъв аршин. Простолюдието като кажем лайно на някой директно си получаваме златната толумба. Да видим сега какво ще последва. Но най вероятно да си затворят очите.А към колегата НИНО .. не виждам с какво съм провокатор. Пак казвам това е ФОРУМ. Всеки казва каквото мисли. Защо прося БАН? Защото не съм на твоето мнение ли ? Ами то нека всички които не са на твоето мнение да получиме БАН.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                                И сега се обръщаме към другарите модератори да видим дали мерят с еднакъв аршин. Простолюдието като кажем лайно на някой директно си получаваме златната толумба. Да видим сега какво ще последва. Но най вероятно да си затворят очите.А към колегата НИНО .. не виждам с какво съм провокатор. Пак казвам това е ФОРУМ. Всеки казва каквото мисли. Защо прося БАН? Защото не съм на твоето мнение ли ? Ами то нека всички които не са на твоето мнение да получиме БАН.
                                Ама що си мислиш, че земята се върти около теб и си център на вселената? Как реши, че "колегата НИНО" визира теб.... и къде същия употреби твоя "ник" или име. Къф ти е проблемЪт? Що ми намесваш името?! А..... О, нямам изобщо предвид теб, нещо си се объркЪл? Аз теб си та уважавам... ти мен уважамаш ли ма??! Сори, за друг ставаше дума!!!!! Исвинявай ся ПП... модераторите прочетохте ли някъде да цитирам името или "ника" на "The_Wicker_Man"??????
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X