Пичове днеска в 3 сутринта се прибирам аз и се спускам от надлез надежда към орландовци и малко след гробищата нацелих няква дупка (не беше голяма) и като ми дръпна в дясно и почна да свири гумата,слизам и гледам цялата гума откачена... скъсан шарнир(още от преди явно е бил тръгнал,кофти носачи можеби) и оттам каре...,шарнира беше като отрязан с флекс,а гумата се е набила в калника и го е разкривила яко...Викам ги тия от пътната помощ,чаках сумати време,накрая ми се тътри някъв и ми вика кво напрай бе,аз го гледам обясних му...както и да е,почупи ми праговете (които ги търсих толкова време),подкалника ми потроши,а накрая даже и ми се кара Викам му по внимателно,а той ми се репчи и вика "Нестига,че съм станал да ти дърпам колата в 3 сутринта,а ти ми казваш кво да правя..." Нестига,че пари му даваш за 3км-50лв... Та ако на някой му се намира здрав носач и здраво каре за типо да казва цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи миналата нощ
Collapse
X
-
И аз нацелих така една дупка, но бях с ниска скорост и само джанта малко...Вчера гледах един колега с Типо, на бул. България с гръмнала зимна гума. Толкова силно бомбирала гума не бях виждал! И докато дотътри колата, беше я докъсал, и изкривил джантата.В тоя ред на мисли е хубаво да си член на СБА или да си имаш каско при булинс или гражданска в дзи щото там е по-ниска тарифата за теглене. В последното имаш 25 безплатни километра, но се съмнявам в 3 през ноща да решат да дойдат.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В СБА колко беше годишната вноска?И какви са преференциите?Щото имаше доста застрахователи дето предлагат пътна помощ от СБА при скл. ГО и КАСКО, ама после се оказваше че това е само при ПТП-например една позната и се скапа заден десен лагер на главината на голф-а и колелото направо се откачи, като дойдоха от Пътна помощ и уж от застраховката, ама казаха-НЕ, то ос застр. компания плащат само при ПТП, а тука не е така...N.Y. State of Mind
Коментар
-
fiat_love написа:Е** и мамата на хубавата двувалкаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Vladim написа:С, колко си карал, ако не е тайна? И, каква марка е бил носача?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
GTipo написа:И аз нацелих така една дупка, но бях с ниска скорост и само джанта малко...Вчера гледах един колега с Типо, на бул. България с гръмнала зимна гума. Толкова силно бомбирала гума не бях виждал! И докато дотътри колата, беше я докъсал, и изкривил джантата.В тоя ред на мисли е хубаво да си член на СБА или да си имаш каско при булинс или гражданска в дзи щото там е по-ниска тарифата за теглене. В последното имаш 25 безплатни километра, но се съмнявам в 3 през ноща да решат да дойдат.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Слав написа:Ако застраховката ти е в Allianz имаш безплатен Автоасистанс денонощно Аз лично се убедих, че са много коректниex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Когато сключиш застраховка в Allianz получаваш автоасистанс денонощно.В договора ти е написан телефон, на който можеш да звъниш денонощно.Автоасистанс се казва услугата.Състои се в това, че като им се обадиш (ако си застрахован при тях) ти пращат веднага човек, който те откарва до най-близкия сервиз или до вкъщи Яко, а?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
В СБА членството е 35лв на година и аз напоследък се чудя дали няма да е по-добре да се презастраховам за такива работи, че с наще пътища, части, коли и пътна помощ може да ти излезе през носа. Ето и сайта www.uab.org
Коментар
-
Abarth. написа:Слав написа:Ако застраховката ти е в Allianz имаш безплатен Автоасистанс денонощно Аз лично се убедих, че са много коректниI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Чак за такава екстра аз не разбрах защото днеска си направих застраховката в Алианца. Тъй като и миналата година срещу 64лв бях при тях то и тази година отидох та за 82лв отново застраховах Пунтото.По принцип като чуя че нещо е безплатно бягам от него като дявол от тамян.Лъжа и измама е за безплатна пътна помощ.Само дано не ви се налага а то помощ само от приятели може да очаквате.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар