Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софтуер за следене на андроид телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Софтуер за следене на андроид телефон

Здравейте,търся софтуер за следене на андроид телефон, просто да показва локацията,единствено през wi-fi, да не е през gps заради батерията.Да мога да наблюдавам през моя телефон или през PC-то.Да не се изисква телефона да е руутнат, че видях доста с такива изисквания.Няма нужда да е някакъв скрит софтуер, няма да шпионирам.Има доста в маркета но по-добре от личен опит.Телефона е с 4.2 или 4.4 ос ако има значение.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Без gps мисля няма да стане. Ето това ползвам и върши страхотна работа http://www.freeandroidspy.com/bg
    Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

Това вероятно върши работа, но само с андроид телефон и с включена локация. Човека пита как да проследи друг телефон през компа, или през неговия и то само чрез вифи-то. Може да стане, но само ако работи В ЦРУ примерно Иначе всяка фирма, произвеждаща смартфони си има някаква програмка, за намиране на телефон, но не винаги работи на 100 %.Моят също уж беше с такава, докато бях на китката и си работеше коректно, даже за проба съм сменял и карта и сим с друга и все ми изпращаше на другия телефон смс, че някой бърника неправомерно в моя, с код да затрия всички данни, но след ъпдейта до близалката, нямам вече такава опция.Най-сигурния начин е звъниш и питаш къде си!А ако ти откраднат телефона, пиеш студена вода и сменяш веднага всички пароли в акаунти, дето си ползвал на телефона.Само като си помисля, как сме живели, когато телефоните бяха жични, че дори нямаше телефони навсякъде...
      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
        Това вероятно върши работа, но само с андроид телефон и с включена локация. Човека пита как да проследи друг телефон през компа, или през неговия и то само чрез вифи-то. Може да стане, но само ако работи В ЦРУ примерно Иначе всяка фирма, произвеждаща смартфони си има някаква програмка, за намиране на телефон, но не винаги работи на 100 %.Моят също уж беше с такава, докато бях на китката и си работеше коректно, даже за проба съм сменял и карта и сим с друга и все ми изпращаше на другия телефон смс, че някой бърника неправомерно в моя, с код да затрия всички данни, но след ъпдейта до близалката, нямам вече такава опция.Най-сигурния начин е звъниш и питаш къде си!А ако ти откраднат телефона, пиеш студена вода и сменяш веднага всички пароли в акаунти, дето си ползвал на телефона.Само като си помисля, как сме живели, когато телефоните бяха жични, че дори нямаше телефони навсякъде...
        Извини ме колега ама човека пита точно за следене на андроид телефон от компютър,а тази програма прави точно това,което човека иска и не ползва мобилни данни а WiFi ,когато има.Моля чети хубаво постовете преди да пишеш.
        Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

KRASI CVETKOV написа:
          Без gps мисля няма да стане. Ето това ползвам и върши страхотна работа http://www.freeandroidspy.com/bg
          Е това е вече прекалено, нямаш вече личен живот, лично пространство и т.н., то най-добре е да хвърлим смартовете, всеки става агент от ЦРУ.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Намерих доста добра програма - Kid Control.Moже да си избереш през гпс ли да е, през вифи или през клетките на гсм оператора.За няколко часа проби върши работа, ще се тества още.Не става въпрос за шпиониране, нали иконката на програмата се вижда Следиш си от твоя телефон другия къде се намира, това е всичко.
            Ex Fiat 126P
            Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Пак по темата, на някои хора ще им е много интересно да разберат, че Фейсбук също е проследваща система, а те изобщо не са ЦРУ или КГБ или Моссад Фейсбук използва местоположението на IP адреса за статични компютри и следи по клетките на оператора за мобилни устройства.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз съм с програмка"администратор на устроиства".От моя телефон или от лаптопа мога да си проследя моя телефон или на децата къде са в момента но само през wi-fi.Изискванията е да са с моя gmail самите телефони.Програмата работи перфектно.Има я в гогъл маркета.П.С.Намира устроиството и през 4g мрежата но го дава в радиус от 45 метра и намаля до 20метра.Иска 3-4g или wi-fi и вкл.местоположение(gps).
                Прикачени файлове
                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                  От моя телефон или от лаптопа мога да си проследя моя телефон или на децата къде са в момента но само през wi-fi.Изискванията е да са с моя gmail самите телефони.Програмата работи перфектно.Има я в гогъл маркета.
                  Тази която намерих си прави и история, откъде си минал, по кое време, всичко. И е само 5МБ.
                  Ex Fiat 126P
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Working...
                  X