Здравейте колеги. Имам нужда от съвет. Днес забелязах следа от удар от камъче на предното стъкло , не повече от1-2 мм. Точицата е наистина малка, но мен ме дразни, най-вече защото колата ми е нова. преди 2 месеца пък камъче ми остави следа със същия размер по боята. Та чудя се сега ако отида да заведа щета по каско дали няма да ми се изсмеят за такива дреболии. Вие какво бихте ме посъветвали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каско завеждане на щета
Collapse
X
-
На един приятел застрахователите му казали, че няма смисъл да сменят стъклото, защото била малка пукнатината. Той излезнал от офиса, набил един юмрук и джама цъфнал. След две минути се върнал обратно и им казал: "Ем на, глейте какво станало, докато сме си приказвали."Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ако точицата наистина е малка, залепи я. Аз имах две малки чертички на стъклото, залепиха ми ги и вече повече от година няма проблем. Дори не си личи къде са били, а процедурата отне по-малко от час и 25 лв. като майстора дойде на място дори.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Процедурата по лепене не се покрива от застраховател, поне аз така имам инфо. Отделно, от опит мога да кажа, че залепеното може да държи година и точно за час-два да се превърне в 30-40см цепнатини в 360градусова посока, ей така, от нищото. Застрахователя подменя стъклото, няма да се дърпат.
Коментар
-
curko написа:Процедурата по лепене не се покрива от застраховател, поне аз така имам инфо. Отделно, от опит мога да кажа, че залепеното може да държи година и точно за час-два да се превърне в 30-40см цепнатини в 360градусова посока, ей така, от нищото. Застрахователя подменя стъклото, няма да се дърпат.
Коментар
-
спрял си пред блока и така си я намерил .Няма да казваш ,че е докато си карал или е литнало от някъде .Не си бил нито в колата нито до колата като е станало така си я намерил ...100 човека ,ако се колебаят като теб и не ходят да си описват щетите ,сам се сети кой е на далавера :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
slonikon написа:Мен ме бяха посъветвали да кажа, че ей ся, на Цариградско е хвръкнало и нямаше проблем. Беше станало някъде из междуградските пътища ден-два по-рано. Ама предложението на tomazo ми се струва по-смислено.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Днес сутринта отидох, описаха щетите. За стъклото писаха ново, а за удара от камъче по калника - боя. Казаха че в рамките на 6 месеца мога да отстраня щетите в сервиза на официалния вносител. Ако не го сторя имам още 2 години и 6 месеца да го направя, но предварително трябва да мина през компанията и да изисквам пускането на нова поръчка към сервиза. Мился си обаче, засега стъклото да не го сменям нямам пукнатини, пък и знам ли как ще ми сложат новото и какво ще е то. Също и боядисването си правя сметка да го отложа засега.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар