Колеги, някой има ли представа какво да направя като днес видях че се е развалил водомера/ Установих го след като тръгнах да записвам данните за да ги оставя за отчета/.Какво трябва да направя? Каква е процедурата..отивам купувам си, идва някой монтира го, ама как се слага пломба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Развален водомер
Collapse
X
-
Re: Развален водомер
vili151279 написа:Колеги, някой има ли представа какво да направя като днес видях че се е развалил водомера/ Установих го след като тръгнах да записвам данните за да ги оставя за отчета/.Какво трябва да направя? Каква е процедурата..отивам купувам си, идва някой монтира го, ама как се слага пломба?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vili151279 написа:Български е пише Беласица, ПетричA17DTС/S
Коментар
-
Купува се, 35 лв. ни искаха за подмяна.Звънете директно на ВиК, те си идват с техен водомер и го монтират, в противен случай трябва вие да си купите водомер и пак да им звъннете те да го монтират."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
VIT написа:Може да не трябва нищо да купува. Нашите водомери са собственост на ВиК , те си ги слагаха безплатно,аз нищо не съм плащал.A17DTС/S
Коментар
-
Нищо не правиш. ОБаждаш се на фирма, която монтира водомери, те идват, свалят ти стария, слагат новия, пломбират ти го и това е. Даже мисля, че протоколите с номера на пломбата те си ги дават на ВиК, не трябва ти да ги носиш. Просто не казвай, че е спрял. Абе не ми харесва, грозен е, стар е, нещо стърже понякога...С пари никой няма да те върне.
Коментар
-
При нас единият водомер спря преди време. Дойде "техническото лице", което трябваше да монтира новия водомер, но толкова не му се занимаваше, че реши да почукне малко спрелия водомер тук-таме и той взе че тръгна От тогава си работи нормално.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:При нас единият водомер спря преди време. Дойде "техническото лице", което трябваше да монтира новия водомер, но толкова не му се занимаваше, че реши да почукне малко спрелия водомер тук-таме и той взе че тръгна От тогава си работи нормално.A17DTС/S
Коментар
-
Изключително съм му благодарен до ден днешен, че ми спести някой и друг лев. Наистина повечето на негово място щяха да ми продадат директно нов водомер... че сигурно и стария щяха да продадат, след като го "ремонтират" :D1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Изключително съм му благодарен до ден днешен, че ми спести някой и друг лев. Наистина повечето на негово място щяха да ми продадат директно нов водомер... че сигурно и стария щяха да продадат, след като го "ремонтират" :DA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар