evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданските ни права и отговорности
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Напълно си прав че ако караш скъпа кола затъмнена ще те гледат с друго око. Скоро гледах много яко клипче от видеорегистратор. Едит тежкар със Тойота тундра от дясна лента почна да натиска шофьора. ...той не го пусна защото ония много нагъл наистина. След малко ония сече пътя и спира. Слиза като бадка и нещо почна да псува докато вървеше към колата на човека с камерата. Докато беше в мъртва точка на обектива се чуха 3 4 шимара и само хвръкнаха едни тъмни очила. След секунда бадката се държеше за лицето и на прибежки към тундрата и дим да го няма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
tomazo написа:Държавата е виновна и за манталитета на хората още от 3 -тата годинка се формира един характер и ако родителите му са заети с това да работят ,то ДЪРЖАВАТА е виновна за манталитета .Ама ти каква мара повратана си ,за 2 страници си противоречиш 5 пъти ,явно си взел насериозно ролята на дървения философ .А корупция и селяния си има по цял свят ,просто когато ходим в чужбине не ходим на правилните места за това207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Безнадежден случай си ти Тва ако беше Х.Й щях да те отрежа ,ама тъй като сега е модерна свободата на словото, те оставям да си плямпаш, колкото искаш ,без да ти обръщам внимание .Сполай ти роден съм по времето ,плес зад врата марш за Биричка Не случайно ти казах ,че си мара повратана ,въртиш- сучеш ,без да мислиш и помниш ,важно е да плямпаш и да си си в кериза :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kay_ написа:За моята ситуация си мислех, ако бях с Х6 с всички затъпнени стъкла и само им направех къси-дълги, дали нямаше да го вдигнат и на ръце да го преместят тва е46. Прееди шефа ми имаше Х5 и съм го карал. Правил съм си експеримент на околовръстното в лявата лента с ...60. Ами, никой не ми свирна, светна. Минаваха си в средната лента и ме заобикаляха. А с Фиата, карам с 100-110 в ляват а лента и от 500м зад мен, бързаците перкат на къси-дълги, да се махна Има си я още тая мутренска зависимост207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
tomazo написа:Безнадежден случай си ти Тва ако беше Х.Й щях да те отрежа ,ама тъй като сега е модерна свободата на словото, те оставям да си плямпаш, колкото искаш ,без да ти обръщам внимание .Сполай ти роден съм по времето ,плес зад врата марш за Биричка Не случайно ти казах ,че си мара повратана ,въртиш- сучеш ,без да мислиш и помниш ,важно е да плямпаш и да си си в кериза :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
evgeni85 написа:Спокойно братя. Всичко отдавна е загубено Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
evgeni85 написа:Добре....давам следния пример. Някой нагъл бастун спрял и пречи на движението. Ти не можеш да минеш. Чакаш 10 20 30 секунди минута и бибитваш леко. Ония ти маха и ти вика "трай бе.. ще чакаш" Ти какво правиш?evgeni85 написа:Да но лошото е че всеки един такъв случай трупа в нас негативизъм чувство на безпомощност и по някога злоба. И всичкото това в един момент избива някъде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар