Колега, цитирах твоето мнение, като доказателство, че коментара на колегата Томазо може да бъде тълкуван еднозначно от двама души.Въпроса за пенсията е към него, не към теб. Ако има недоразумение, приеми извиненията ми!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданските ни права и отговорности
Collapse
X
-
pplk написа:Колега, цитирах твоето мнение, като доказателство, че коментара на колегата Томазо може да бъде тълкуван еднозначно от двама души.Въпроса за пенсията е към него, не към теб. Ако има недоразумение, приеми извиненията ми!Поздрави!
Коментар
-
marin993 написа:Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата.
Коментар
-
Чаве, зарежи ги тия мантри. Наистина като обща култура ги превъзхождаме много, ама ужасяващо много...и до там. В професионално отношение, поне в моята област, ни превъзхождат в пъти.Общата култура не е показател за интелигентност.Кажи ми област в науката или техниката, в която ги превъзхождаме? Колко нобелови лауреати имаме? Погледни разликата в нивата. А уж сме втората по интелигентност нация в света. За съжаление фактите не са в наша полза.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Хората на запад не знам дали са по-интелигентни, но имат нещо, което ние нямаме - съзнанието, че живеят в общество. За голяма част от българите трябва домът им да е чист, подреден и т.н., а навън - кучета го яли - не е тяхна работа. Жалко е, че по този показател според мен сме на последно място и за съжаление той е един от основните за мен, които правят една нация успешна и просперираща. Друга черта е, че сме много завистливи - всеки гледа в чуждата паница, цъка с език и се чуди как да подхлъзне другия. Толкова завист, колкото има в българина, не съм виждала в никоя друга държава, в която съм била.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Хората на запад не знам дали са по-интелигентни, но имат нещо, което ние нямаме - съзнанието, че живеят в общество. За голяма част от българите трябва домът им да е чист, подреден и т.н., а навън - кучета го яли - не е тяхна работа. Жалко е, че по този показател според мен сме на последно място и за съжаление той е един от основните за мен, които правят една нация успешна и просперираща. Друга черта е, че сме много завистливи - всеки гледа в чуждата паница, цъка с език и се чуди как да подхлъзне другия. Толкова завист, колкото има в българина, не съм виждала в никоя друга държава, в която съм била.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ele написа:Друга черта е, че сме много завистливи - всеки гледа в чуждата паница, цъка с език и се чуди как да подхлъзне другия. Толкова завист, колкото има в българина, не съм виждала в никоя друга държава, в която съм била.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ние сме на практика Държава с неограничени възможности.Който може и иска се възползва от тях. Аз съм в това число, но това, коетоне ми харесва е, че от тези възможности се възползват и тези спрестъпни намерения към обществото. И успяват - много по-лесно успяват от честните...Друг е въпросът, кой им позволява това - Закон, охраняващи го или конюнктура.Тогава, когато измамата изтласква справедливостта, няма как да има здраве и просперитет, в която и да е Държава.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
chaveto написа:marin993 написа:Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата.
Коментар
-
Както казаха колегите преди мен, явно на Запад хората знаят как да функционират по- добре като общество, като единна система, имат колективна мисъл.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Както казаха колегите преди мен, явно на Запад хората знаят как да функционират по- добре като общество, като единна система, имат колективна мисъл.
Коментар
-
Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
За обществото и забраните. За последно отивам в болницата да видя как е мама и бебето и на отделението, преди да влезна, чета:Тралала, тралала.... забранено влизането. В часовете ХХ:ХХ..... абсолютно забранено влизането. Викам си ха, значи има две нива на забрана. Не схванах идеята. Но пък на вратата (която е отключена) има звънец. Аз започвам да звъня, защото чета всичко и гледам да спазвам всеки надпис, който е сложен. Звъня, звъня. Няма никой. През това време влизат и излизат маса народ. Има калцуни. 80% никой не еба.а да слага калцуни. Влизат си навътре с обувките. Баси, а в това крило са бебета на по няколко часа. Аз упорито продължавам да звъня на вратата. Да не разказвам цялата история, но накрая излязох крив, че съм спазвал всичко, което е написано.Тъпо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар